arkadaşlar benim bir fikrim var, araclarımızın (punto ve bravoların ) sıfırları çok yüksek fiyatta , araçlarımızın 2. el piyasasını kan emiciler yerine bizler belirleyebiliriz. İhtiacımız olmadıgı halde hepimiz internette ilan verelim yüksek fiyattan bu şekilde her bakan görecekki 2. el piyasası yukselmiş durumda. Bence hiç erinmeden bu konu altında başlatalım ve her ilan veren ilanını paylaşsın. Keyfi şekilde yüksek fiyattan araçlarımızı ilanlayalım ve forum olarak 2. el piyasasını yüceltelim
Driven by the future
Eğer böyle bişey yapılırsa araca reabet azalır. Ederi belli. Gümüşü altın diye satamayız. Fiyatın kalite olarak Türkiye'de pek iyi oldugu söylenemez. Fiatın tercihinin sebebi her usta fiata bakar ve yedek parça sıkıntısı yoktu. Fiyatı yukarı çekme işlemi yaparsak tercih artar. Aynı musteri rakiplere bakar ve sağlamlık olarak alman araçlarına kayar. Yine siz bilirsiniz bana uyar nasıl olsa benim aracımdan satılık 13 tane varFarzı misal bugun poloların gidip 1.2 sini alan çok nadir insan var ama satış rakamları çok yüksek. Polo 1.2 olmasından dolayı ve tür takılmamasından dolayı müsteri kaybediyor. Bunuda punto evo topluyor. Piyasamız dengeli. Birde şöyle bir durum var altınızda 2008 0 boya 30000de bir dynamic punto olur. Aynı aracın uzun kilometrede olanlarındansa insanlar 1000 tl fark verir sizin aracınızı alır ama sızın aracınız nadir olanlardandır bu parayı hakeder. Diğerlerinin vurdusu kırdısı çok oldugu için fiyat taban yapmış olur. Yani işin aslı su. Temiz punto sayısı oldugunca az bu durumdan fiyatlar dusuk. Arabasına ıyı bakan opsiyonu koyup karını ediyor bu arabadan.
Konu leomar32 tarafından (07/11/2013 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
yanlışlıkla alıcı çıkıp satılmasıno kadar bakım yaptık.
fikir güzel ama desteklerim sonuna kadar.
Sahibinde.com'a ilk ilan benden gelsinbuyrun
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9200780/detay/
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Guzel fikir ama inanin ilan vediginize pisman olursunuz. Ben araba alim satim isi yapiyorum. Arayip oyle seyler soruyolar ki orasi neden boyali burasi neden boyle . Adam karisini alrken bu kadar arastirmiyodur. Yine de siz bilirsiniz. Benden soylemesi![]()
ben kaç yazayım araba 2008 model, 2009 trafiğe çıkışlı arabanın farklı zamanlardaki ufak kazalarından ötürü ön tampon arka tampon değişti bi de bagaj kapağının köşesinde aşağı yukarı bi karış boya var yani punto yazısının olduğu yerde o da çizikten zaten başkası olsa elini sürmez, başkada kaza boya yok o da tampon çatlamalarından kaskodan serviste değişti zaten. 2500 liranın üzerinde servis bakımı yapıldı bu ay debriyaj seti,triger seti bu söylediklerim hararetten ötürü değil araba 5 yılını doldurduğu için ben değiştirdim fan , radyatör hortumları alt üst ek su deposu- su deposu kapağı dahil + fren balataları bu dediğim parçaların hepsi orjinal italyan parça opar bile istemedim. arabada mıchleın energy saver lastik bi de orjinal ebatta 15 ' çelik jant,park sensörü kolçak, phılps photom xenon far boya koruma daha ne olsun araba zaten garajda km. 53000'de.bu da arka tamponun değişme sebebi çatlak vardı ama ben değiştirdim kaza videosu Zonguldak MOBESE kazaları - Gazete32 - YouTube
Konu görkem koçsan tarafından (07/11/2013 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.
cıty de değişti bu ay.
Evet herkes ilan versin ama piyasayı yüksek tutalım düşük yazmasın kimse... tabi birçok üyemiz katılsa buna ve sırf piyasayı yükseltmek için yazsa bence az da olsa faydası olur, galericilerin elindekiler düşük kalır ama çoğu insan sahibinden almayı tercih eder zaten...bu arada benim ilanım zaten bir süredir var ciddi satma anlamında tabi...Ayrıca harun az yazmışsın 27 yaz sen nasılsa göstermelik...![]()
Konu elbruz tarafından (07/11/2013 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.
destekliyorum arabam ilanda zaten![]()
Ben öyle düşünmüyorum, şuanda sıfırı 47.000 olan 1.2 tsi boş jettaya 2011 model araca 42500 istiosa millet bu aracın fiatının yukarda seyir etmesindendir. Bizim araçlarda sıfırına yakın fiyatlarda seyir ederse emin olun millet 2. el piyasası ölü değil deip daha çok güvenerek alacaktır. Ayrıca biz zaten 40-50 kişiyiz etkilemeyiz diye düşünmeyin bizim ilanları gören adamlar ulan adam 35 yazmış ben nie 28 yazayım deip 33 yapacaktır fiyatı. Haydi artık fiat punto ve bravolarda da tok satıcı oldugumuzu gösterelim.
Driven by the future
aynen göstermelik ilanlarda özellikle arttırın fiyatı. Arkadaslar sunu unutmayın bugun polo jetta trend modelinde direksiyondan müzik kumanda bile yok, tek satılma sebebi fiyatının 2. elde yuksek tutulmasıdır. bizler fiyatı yüksek tutalım arayan oldumuda mesela 40 yazdın arabaya adam 37 derse abi 39 veren var zaten vermedim günde 100 kişi arıo die cevap verin![]()
Driven by the future
Punto İndirimli peşin fiyat:
1.2 69hp pop 31.950
1.4 fıre 77 hp s&s pop 34.150
1.4 fıre 77 hp dualogıc s&s pop 37.150
1.3 multıjet 75hp pop 41.550
1.4 fıre 77 hp s&s easy 35.900
1.4 fıre 77 hp dualogıc s&s easy38.900
1.3 multıjet 75hp easy42.550
1.4 fıre 77 hp s&s lounge38.150
1.4 fıre 77 hp dualogıc s&s lounge41.150
1.3 multıjet 75hp lounge44.550
1.3 multıjet 95hp s&s lounge 46.550
Konu elbruz tarafından (07/11/2013 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.
BRAVO S2 POP 1.4 FIRE 90 HP(ESP)44.030
BRAVO S2 POP 1.6 MULTIJET 105 HP54.020
BRAVO S2 EASY 1.4 TURBO T-JET 120 HP51.170
BRAVO S2 EASY 1.6 MULTIJET 120 HP 61.890
BRAVO S2 EASY 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC 61.440
BRAVO S2 SPORT 1.4 MULTIAIR 140 HP 60.680
BRAVO S2 SPORT 1.6 MULTIJET 120 HP 61.950
BRAVO S2 SPORT 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC 64.510
Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına trafik sigortası bedeli dahil değildir.
aynen bu fiyatları göz önüne alın su araclarımızın sıfırına bi bakın
Konu rohan4421 tarafından (07/11/2013 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.
Driven by the future
buda benim ilan numaram 122286708 yakında aktif oluraz bile yazdım hehe
Driven by the future
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri