bende araç almayı planlıyorum. Acaba piysayı düşürmek için düşük fiyattan sahte bi kaç ilan mı açsam![]()
Süper bende veriyorum ilan. Zaten şikaytçiydim. Bu durumdan 38,900 sıfır km fiyatı bende 37,900 yazıyorum hayırlı olsun.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
opel gibi almanların en düşük aracı olan teneke corsa o parayı ediyorsa bizim tasarım olarak 10 kat daha üstün punto muz bence bu paralar değer.Ayrıca ben aracımı çok seviyorum alırsam yine italyan alacağım asla alman almam istediği kadar kaliteli olsa hele teneke opel asla almam
Borsada manipülasyon yapmak gibi bir şey olmuş bu.Her aracın bir ederi vardır, değil 50/100 kişi de fiyatı yükseltse fabrikdan kol tutmaçları olmayan 50amperlik bi aküyle çıkan aracın piyasası yükselmez....
Ayrıca siz satıcı olarak piyasayı yükseltelim diyorsunuz ama alıcı sizinle aynı fikirde mi? Neden daha fazla para ödesin ki ? Mesele piyasyı yükseltmekde değil, mesele arz Talep dengesini pozitife çevirebilmekte ben aracımı satmak istediğim zamn 1 lira fazla satacağıma ederine hemen satmayı tercih ederim.....
Her aracın ederi var tabi bakın yukarı sıfır fiyatlarını koyduk, bu araçların ederi bu değil, ederi bu olsa sıfırı bu fiyata olmaz anlatabiliyor muyum, kol tutamaçı ile aküyle ne alakası var onu hiç anlamadım nasıl bir bağlantı kurdunuz, biz elemizden geleni yaparız az da olsa katkımız olursa ne mutlu puntolarımız için, hak etmedikleri muameleyi görmüyorlar bu ikinci el piyasasında, biz burada ederini etmezini tartışmıyoruz zaten, ikinci elde ki haksız rekabetten bahsediyoruz, alıcı aynı fikirde değilse gider corsa, fiesta, 207, polo alır, alıcının hakkını savunmak gibi bir durum söz konusu değil burada zaten, hemen satma konusu zaten ayrı bir konu çok sıkışırsan ederinden aşağı satarsın zaten burada ki amacı biraz daha anlamaya çalışıp yazalım lütfen amaç anlaşılmamış bazı arkadaşlar tarafından hadi araba alacak olanları anladım da kendi çıkarına göre hareket etme güdüsünden, şu arabası olup da böyle bir mantığı savunanları anlamıyorum....
Konu elbruz tarafından (08/11/2013 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.
teneke corsa nın neyi var ? o dandik tipsiz aracın ikinci eline o kadar istiyorlar ne farkı var punto dan ? ben alırken corsa da alabilirdim ama o iğrenç tasarımına görür görmez vazgeçtim kaldı ki punto ile aynı şase ve alt yapı kullanılıyor ikiside euro n-cap tan 5 yıldız aldılar içinde kullanılan plastikler aynı corsa nında kronik sorunları var kayınpederim de 2008 corsa var ve benim punto ya bindiğinde sırf şu city direksiyonu için bile bugünkü aklım olsa punto alırdım diyor.
Sence direksiyondan kumandasi olmayan bir arac neden daha pahali tr de. Avrupada bravo sportun 21000 euro highline golfun 19500 euro oldugunu biliyomusun ,?, golf tr de avrupadan 20.000 tl fazlasina satilioken bravo kac para fazla ? Demekki bir ulkenin halki hangi araca sahip cikarsa o ulkede o arac daha fazla para ediyor. % 100 italyan olan punto ve bravoyu hala tofas sanan halk yuzunden ben aracimin fiyatini olduremem golf sifirin 4000 tl atindaysa benimkide ayni . Ser piyasa kardesim)))
Driven by the future
katılıyorum bence bravo golf ten çok daha şık tasarımlı ve başarılı bir araç ama Türk toplumu tutturmuş bir alman iyidir havası gidiyor bomboş donanımsız golf lere 60-70 bin tl paralar veriyorlar neyse zevk meselesi ama ben her zaman italyan cıyım bütçem kısıtlıysa fiat bütçem daha yüksek olursa alfa dan devam ederim ALLAH nasip ederse
Moderatör
Evet yeni ilanlar ile destek bekliyoruz...
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Emotion 2007 Model 27.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 142388964
bende ilan verdim ama ederini yazdım diye düşünüyorum![]()
arkadaslar zaten aslında ederini yazıo herkes piyasada abuk subuk fiatı tofaş sananlar yüzünden araclara dusuk deger bicenler var, bakın benim aracımı aynınısı adam galeride satıo 51.000 TL istio 2012 kazasız sporta , sordugunda abi ucak gibi araba italyan yav diyor, ben satıom desem 42 diyecek yav abi fiat millet fiata vermez para diyecek , geçelim boş işleri aracımızı satılık yazarken aractan kurtulmaya calısan deil, memnun satıcı oldugumuzu gösterelim ve piyasada prim yapalım . Sonuçta biz bir aileyiz ve birlikte herşeye gücümüz yeter azda olsa emin olun katkısı olacak bu yaptıgımızın.
Driven by the future
Birde şu var 25.000 yazdığınız aracı yeri geliyor 3-5 ay ilanda duruyor aynı arabaya 28.000 lira fiyat yazdığınızda talep artacakmı acaba merak içerisindeyim.
valla abicim ben aracımı satmıom şuanda 1 aydır keyfi olarak koydum bi dunya mesaj var takas var 5000+ ilanı görüntüleme var yani , ayrıca soruna cevaben 25000 olarak 3 ay bekleyen aracı 28000leri gorunce insanlar kacırmayayım alayım diyebilecek, biz zaten satmaya mecbur arkadaslara ilan verin demiyoruz ki, satmak gibi dusuncesi olmayanların fiyat yukseltip satmaya calısanların daha iyi fiyata aracını satabilmesini sağlamak için ugrasıyoruz
Konu rohan4421 tarafından (08/11/2013 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.
Driven by the future
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri