Alıntı fatihhhh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama siz de grande pıntoyu fiaat olduğu için muadillernden ucuza alamdınız mı?
ben zamanıdna corsa ile grande punto arasında 3-4 milyar daha ucuz olduğu için fiatı seçtim.
şu an durumdan haberdar değilim ama grande punto fiat markası adı altında olduğu için rakiplerinden briaz daha ucuz satılıyordur herhalde.
uzuca alırsın, ucuza satarsın bu çok normal.
grande puntonun üzerinde vw amblemi olsa kafadan 5 milyar fazla olurdu fiyatı muhtelemen.
bir de hermalın bir ederi vardır.
bu değerli demekle değerlenmez.
ben ticaretten çok anlamam ama,
türkiyedeki tüm puntocular birleşip, piyasadan 3-5 yukarı yazsak, punto satışları bıçak gibi kesilir.
millet, polo, corsa, yaris fiesta...vs gibi rakiplerini alır.
yada 2. el grande punto ölür, sıfırları satlır belki.
yani fiyatı satıcı belirlemez, bence alıcı belirler.

punto corsa dan avrupa da daha pahalı ? ayrıca ben aracımı alırken punto ile corsa arasından fiyat farkı yoktu hatta opel bayisi son indirimiyle punto dan 250 tl daha ucuza bile geliyordu ama corsa yı hiç beğenmedim içine bindim ne dijital kliması var nede adam gibi yol bilgisayarı ekranı ufacık ekran koymuşlar göstergeye gittim grande punto dynamic aldım zaten punto nun tasarımı corsa ya 5 basar plastik kaliteside ikisininde aynı aynı model (2008 corsa enjoy) kayınpederimde var inanın daha çok ses geliyor çatır çutur özellikle kapı plastikleri çok daha kötü benim araçtan.Benim gözümde fiat opel den her zaman üstündür önce adam gibi dizel yapmayı öğrensin opel alman ların en tenekesi opel dir ticarisi bile bizim doblo larımızın aynısı ve tofaş yapıyor.