Alıntı CoachK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Borsada manipülasyon yapmak gibi bir şey olmuş bu. Her aracın bir ederi vardır, değil 50/100 kişi de fiyatı yükseltse fabrikdan kol tutmaçları olmayan 50amperlik bi aküyle çıkan aracın piyasası yükselmez....

Ayrıca siz satıcı olarak piyasayı yükseltelim diyorsunuz ama alıcı sizinle aynı fikirde mi? Neden daha fazla para ödesin ki ? Mesele piyasyı yükseltmekde değil, mesele arz Talep dengesini pozitife çevirebilmekte ben aracımı satmak istediğim zamn 1 lira fazla satacağıma ederine hemen satmayı tercih ederim.....
teneke corsa nın neyi var ? o dandik tipsiz aracın ikinci eline o kadar istiyorlar ne farkı var punto dan ? ben alırken corsa da alabilirdim ama o iğrenç tasarımına görür görmez vazgeçtim kaldı ki punto ile aynı şase ve alt yapı kullanılıyor ikiside euro n-cap tan 5 yıldız aldılar içinde kullanılan plastikler aynı corsa nında kronik sorunları var kayınpederim de 2008 corsa var ve benim punto ya bindiğinde sırf şu city direksiyonu için bile bugünkü aklım olsa punto alırdım diyor.