Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Punto 1.4 77 & Clio 1.2 120 mi ?

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Sınıfının en iyi değerlerini veriyor bence...

Araç Modeli Clio 4 ICON 1.2 TCe EDC 120 HP
    PERFORMANS
    Maksimum Hız (km/s) 199
    0-100 km/s (sn.) 9"4
    AĞIRLIKLAR (KG)
    Aracın Üst Yapılı ve Yürür Vaziyette Kütlesi 1090
    AKTARMA ORGANLARI
    Vites Kutusu Tipi Otomatik - 6 ileri
    FRENLER
    Ön: Hava Kanallı Disk (DV) (mm) 258
    TÜKETİMLER 2004/CE AET NORMLARI LT/100 KM
    CO2 (g/km) 120
    Karışık 5,2
    Şehirdışı 4,4
    Şehiriçi 6,6
    KAPASİTELER
    Yakıt Deposu (l) 45
    MOTOR VE VİTES KUTUSU
    Yakıt Tipi Kurşunsuz süper
    Emisyon Normu EURO5
    Silindir Hacmi (cm3) 1197
    Çap ve Stroke (mm) 72,2 x 73,1
    Sıkıştırma Oranı 9,8:1
    Silindir / Subap Sayısı 4 / 16
    Maksimum Güç kW (bg/DIN) 88 (120)
    Maksimum Güç Devri (dev/dak) 4900
    Maksimum Tork Nm CEE 190
    Maksimum Tork Devri (dev/dak) 2000

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

bende clio derim kesinlikle hem performans hem yakıt tüketimi açısından golf diyen arkadaşlar donanımları bir karşılaştırsın bence hiçbir sensör olmayan hız sabitleyici digital klima olmayan golfle 46 bin tl verip 6 ay sıra beklemek pek mantık işi değil bence hem manuel 46 bin tl otomatik dersen bu fiyat 54 bin tl tamam illa konfor farkı olur illa genişlik farkı var ama donanımsız işte...
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti ........

Hakan Ünal
    khanunl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 174

Karşılaştırmanızı 1,2 16v 75 beygir.Clio 4 yada Clio Sport Tourer yapsaydınız daha mantıklı olurdu.40 gün önce 7 yıl kullandığım Grande Punto 1,4 8valf Active aracımı satarak Renault'un 1,2 16v 75 beygir Clio Sport tourer modelini satın aldım aracım henüz 2000 km'de % 90 nı uzun yolda geçti.Aracı ilk aldığım zaman uzun bir süre doğru aracı satın alıp almadığım hususunda ikilemde kaldım.İki araç birbirinden çok farklı.Punto kullanırken kendinizi araca daha hakim hissediyorsunuz ön göğüs puntoda daha albenili buna karşın Clio'nun standart paketinde Puntoda satın alarak ilave ettirebildiğiniz yada forum kardeşliği vasıtasıyla ilave edilen özellikler Clio'da standart geliyor.Herşeyden önce Clio 4 yeni kasa .Clionun 120 Beygirlik modelini Punto'nun 77 Beygirlik modeli ile kıyaslamak bana elma ile armut'u karşılaştırmak gibi geliyor.Punto bundan sonra yeni kasa ile çıkar ise düşünmeden alabileceğim bir aractır.Araçlarınızın kıymetini bilin.İyi akşamlar
    Konu khanunl tarafından (29/08/2013 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

İlk fırsatta Clio ozaman ne diyelim.... Herkese Teşekkürler....
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

caner adanır
    marineros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 76

Herkese merhabalar.konuyu hortlatıyorum ama kusuruma bakmayın.gazıydı,hız sabitleyiciydi,multimedya sistemdi,torkuydu falan derken aracı satmaya karar verdim.cuma günü ilana koydum.büyük ihtimalle de yarın satacağım ve renault clio 4 1.2 edc 120 hp olan aracından alacağım.aracı gidip test etme imkanım da oldu ama ben ikinci elini alacağım.bildiğiniz canavar ve ferrari mühendislerinin dizayn ettiği belli.o performansa alınabilecek piyasa diye tabir edebileceğimiz araba lansmanından güzel bir örnek.herkese teşekkürler.forumu takip etmeye devam edeceğim bu arada

ahmet demirkan
    ahmet demirkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aksaray
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6

Standart clio

clio bence

R. selim Siliğ
    selimcans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 9

Gec mi oldu bilmiyorum ama yorum atayim dedim; Bence Punto. Clio 1.6 ile kiyaslasan dusunmeden clio derdim. Ama su durumda Punto tercihim.

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

bence ikiside değil o paraya gider temiz kullanılmış 1,6 mjet dynamic bravo alır ne punto nun nede dandik plastikli clio nun yüzüne bile bakmazdım bravo zaten segment olarak punto clio ile kıyas edilemez bence eğer hemen satma durumunuz yoksa bravo piyasadaki en iyi f/p oranlı araçtır.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

herkes clio demişte clio nun dış görünümüne bakmayın bizzat yeni clio yu denedim hem ist.-bursa arası evet tasarım güzel motor başarılı ama iç kabin rezalet ötesi benim gp deki en büyük şikayetim iç plastik kalitesidir ama clio yu görünce gp ye haksızlık ettiğimi düşündüm aracın iç plastikleri resmen ayran kutusu kıvamında her taraf gacır gucur sert ama ince plastik abarttığımı düşünenler varsa bizzat otopark ın youtube deki clio incelemesini izleyebilirler yerinizde olsam clio gibi içi rezalet bir araçla uğraşmam temiz bir bravo alır c segmentinin konforunu yaşardım.Tasarımsa bravo clio nun yanıda çok şık ve heybetli duruyor buyrun siz bakın ;

Konu erenemre tarafından (20/10/2014 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

caner adanır
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok

Merhabalar.bravolara da baktım ama benim bütçem doğrultusunda alabileceğim bravolar çoktan 80 bini geçmiş.listemdeki 3 clionun en fazlası 13bin km yol yapmış.donanım olarak her ikisini de tartıya vurursak sanırım clio hem puntoyu hem de bravoyu solluyor.bunu ben değil internette araç kıyaslayan siteler ve işin masterları söylüyor.benim aracım 5.5 lt/100 yakıyor ve yokuşlarda kamyonlarla beraber gidiyorsa 5.5 yakan 120 hp ve 190 tork olan araca binmek hem tasarruflu hem de havalı olur düşüncesindeyim.bu konuda bizlerin değil fiatın birşeyler yapması lazım.elin fransızı ferrari(italyan)mühendislerine araç dizayn ettiriyorsa kusura bakmayın ama kaybetmeye oynarsınız.konsolunun plastik olması beni fazla düşündürmez ama dualogic hatası,city arızası gibi kronik sorunlar da gözardı edilemez.neyse amacım araç mukayesesi yapmak değil.biz bu ülkede renault ve tofaş(fiat)la büyüdük.her iki aracın da klansmanı aynı ama renault çıtayı yükseltiyor.sorun ararsanız çok.kardeşimde C180 var.arızayı o bile yapıyor.çalıştığım teknenin fiyatı 36 milyon tl.ülkemizde olmayan teknolojiler var bünyesinde ve inanın o da arıza yapıyor teşekkür ediyorum
    Konu marineros tarafından (20/10/2014 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.

emre demir
    emre demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar eşimin araç kullanma durumu hasıl oldu ve dolayısıyla otomatik vites araç arayışına girdim.
    Bir haftadır araştırıyorum ve bütçeme uygun yine punto 1.4 77 hp lik araç ile clio icon 1.2 120 hp edc şanzıman clio icon modeli arasında kaldım.

Sorum şöyle?

1- Clio 1.2 ancak 120 hp çok bi fark olur mu?
    2- Fiat daha konforlu ancak Clio bu konuda beni çok üzer mi ?
    3- Clio turbo benzinli ancak 1.2 olması tatminkar değil gibi geliyo yanılıyo muyum ?
    4-77 hp den kurtulup 120 hp alalım derken silindir çapı bizi yokuşlarda üzer mi?
    5- Clio tork = 190 Nm Punto tork = 115 Nm kağıt üzeri bilgi reel dede geçerlimidir.
    6- Clionun bu modelini kullanan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

DİZEL ve 2. el düşünmüyorum tavsiye etmezseniz sevinirim. Zaten dizeldede bütçeme uygun araba yok gibi.

Bütçem en fazla 45 bin.

(Bugünden itibaren kendi aracımda satılıktır. Aracım 15 bindedir. Her 4000 den 4000 e hava filtresi değişmiştir. 8000 km de yağ değişimi-polen-kelebek boğazı tem. dahil..... vs. değişmiştir. Araç altı koruma birmot servisinde yapılmıştır. Boya koruma- Motor koruma (iki defa 6 ay ara ile ) yapılmıştır. Aracım beyaz renk en ufak çizik dahi yoktur. Camlar solarmaster filmlidir.Motor alt muhafazsı-krom cam çıtaları-kapı eşiği kromajları ayak dayama vs. aklıma gelmeyen bi çok eklenti orjinaldir ve faturalıdır. Aracımın fiatı 31.250 dir. ) İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Pm atabilirler.
    sana sadece şunu söylüyorum burası fiat forumu clio al demem =) ama sakın ha sakın beygir 95 in altında araç alınmaz yokuşta kalırsın valla haberin olsun derim.

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

Alıntı marineros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.bravolara da baktım ama benim bütçem doğrultusunda alabileceğim bravolar çoktan 80 bini geçmiş.listemdeki 3 clionun en fazlası 13bin km yol yapmış.donanım olarak her ikisini de tartıya vurursak sanırım clio hem puntoyu hem de bravoyu solluyor.bunu ben değil internette araç kıyaslayan siteler ve işin masterları söylüyor.benim aracım 5.5 lt/100 yakıyor ve yokuşlarda kamyonlarla beraber gidiyorsa 5.5 yakan 120 hp ve 190 tork olan araca binmek hem tasarruflu hem de havalı olur düşüncesindeyim.bu konuda bizlerin değil fiatın birşeyler yapması lazım.elin fransızı ferrari(italyan)mühendislerine araç dizayn ettiriyorsa kusura bakmayın ama kaybetmeye oynarsınız.konsolunun plastik olması beni fazla düşündürmez ama dualogic hatası,city arızası gibi kronik sorunlar da gözardı edilemez.neyse amacım araç mukayesesi yapmak değil.biz bu ülkede renault ve tofaş(fiat)la büyüdük.her iki aracın da klansmanı aynı ama renault çıtayı yükseltiyor.sorun ararsanız çok.kardeşimde C180 var.arızayı o bile yapıyor.çalıştığım teknenin fiyatı 36 milyon tl.ülkemizde olmayan teknolojiler var bünyesinde ve inanın o da arıza yapıyor teşekkür ediyorum
    bravo ile clio mukayese edilemez isterse clio ağzına kadar donanım dolu bravo baz donanım olsun bravo nun direksiyonuna oturduğunuzda ne punto nede başka bir b sınıfı araç o konforu verebilir bravo nun rakipleri astra , golf , i30 gibi araçlar zaten ben sadece tavsiyede bulundum ama siz çoktan karar vermişsiniz zaten clio ya bu arada clio bence tasarım olarak çokta harika değil özellikle öndeki eşşek kadar renault logosu çirkin duruyor ayrıca clio nun kronik sorunları yok sanmayın renault ta fiat gibi bir yerlerden çalmayı seven bir marka benim duyduğum ilk kronik sorunu marşpiyellerde ki boya atması olayı

caner adanır
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok

Tekrar merhabalar.inanın 1 ay boyunca fiat 500L ile ilgilendim. sırf geniş aile aracı olduğu için.ama şöyle hafif güçlü,hatırı sayılır bir donanım içiin 50bin tl yi gözden çıkarmanız gerekli.olmuşken dizel olsun az yaksın hızlı kaçsın isterseniz zaten fiyat 60bin tl ye geliyor.ben meslek olarak denizciyim.uzun yıllar gemilerde son 5-6 yıldır ise lüks motoryatlarda çalışıyorum.dünya nıın 4/2 sini gezdim ve de sadece Türkiye de olan bir olaydan bahsedeyim.araba borsası.evet ülkemizde acayip bir araç borsası var.aldığımız araçlar değer kazanıyor düşünebiliyor musunuz?ben bunu ne avrupada gördüm,ne asya da ne de afrika kıtasında yani uzun lafın kısası siz olsanız bu borsa da ne oynardınız?ekmeğini yedikleri 80binleri bulmuş araçları mı yoksa yolun başındaki malzeme yorgunluğunu hissetmemiş araçları mı?fiat veya renault olarak algılamayın.tüm araçlar için söylüyorum.ben cuma günü aracı satışa koydum bugün iki kişi geldi biriyle el sıkıştık.teknikte bu böyledir,az km(veya saat) düşük yaş.eğer fiat 500L bulursam yine diyorum alırım.ama olmazsa gidip skoda veya ona benzer dacia gibi orjinal yan sanayii araçlara bulaşmam.dediğim gibi bizler tofaş(fiat) ve renault ile büyüdük.gerisi bana biraz bizden değil gibi geliyor.biraz uzattık ama umarım yanlış anlaşılmamışımdır.teşekkür eder saygılarımı sunarım.
    Konu marineros tarafından (20/10/2014 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

Alıntı marineros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar merhabalar.inanın 1 ay boyunca fiat 500L ile ilgilendim. sırf geniş aile aracı olduğu için.ama şöyle hafif güçlü,hatırı sayılır bir donanım içiin 50bin tl yi gözden çıkarmanız gerekli.olmuşken dizel olsun az yaksın hızlı kaçsın isterseniz zaten fiyat 60bin tl ye geliyor.ben meslek olarak denizciyim.uzun yıllar gemilerde son 5-6 yıldır ise lüks motoryatlarda çalışıyorum.dünya nıın 4/2 sini gezdim ve de sadece Türkiye de olan bir olaydan bahsedeyim.araba borsası.evet ülkemizde acayip bir araç borsası var.aldığımız araçlar değer kazanıyor düşünebiliyor musunuz?ben bunu ne avrupada gördüm,ne asya da ne de afrika kıtasında yani uzun lafın kısası siz olsanız bu borsa da ne oynardınız?ekmeğini yedikleri 80binleri bulmuş araçları mı yoksa yolun başındaki malzeme yorgunluğunu hissetmemiş araçları mı?fiat veya renault olarak algılamayın.tüm araçlar için söylüyorum.ben cuma günü aracı satışa koydum bugün iki kişi geldi biriyle el sıkıştık.teknikte bu böyledir,az km(veya saat) düşük yaş.eğer fiat 500L bulursam yine diyorum alırım.ama olmazsa gidip skoda veya ona benzer dacia gibi orjinal yan sanayii araçlara bulaşmam.dediğim gibi bizler tofaş(fiat) ve renault ile büyüdük.gerisi bana biraz bizden değil gibi geliyor.biraz uzattık ama umarım yanlış anlaşılmamışımdır.teşekkür eder saygılarımı sunarım.
    görüşlerinize katılıyorum ancak dacia ile skoda yı bir tutmak hele skoda ya yan sanayi demek gerçekten biraz acımasızca olmuş.Skoda vw gurubuna geçtikten sonra inanılmaz atak yaptı bugün octavia yası jetta dan super b si ise passat tan inanın farksız araçlar tasarımları pek hoşa gitmeye bilir ancak kalite konusunda vw nle eş değer düzeyde.Son kasa octavia ya kullanma şansı bulabilirseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Eray Aydın
    t-jet teknisyeni gececiyiz35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 19

üstadım git ibiza cupra al 40.000 fiyatları var hem 180 hp hem otomatik yok yok

caner adanır
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok

Merhabalar.clio 4 falan derken daha garajından çıkmamış denebilecek otomatik vites megane 3 hb expression aldım 2012 model ve 2700 km de garajdan ben çıkarttım.ayağı yere sağlam basan bir araç bunu ilk kullanımında direk farkediyorsunuz.bu,arabadan yana ikinci şanslı hamlem.çok sağolsun Tahsin amca.kışın motorun üstünü dahi battaniyeyle örten eli öpülesi yurdum insanına huzurlarınızda teşekkür ederim.aracı ekledim ekte.umarım görünür.herkese teşekkürler.

Erkan DEMİREL
    volume23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    DV 544
    Edilen teşekkür: 277

Hayırlı olsun hocam.

SM-N9000Q cihazımdan ile gönderildi

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Hayırlı olsun muhtemelen Clio dan ucuza C segment araç aldınız mantıklı olanı yapmışsınız güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Güzel seçim, güle güle kullanın.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre demir
    emre demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

hayırlı ugurlu olsun,

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon