marineros Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar merhabalar.inanın 1 ay boyunca fiat 500L ile ilgilendim. sırf geniş aile aracı olduğu için.ama şöyle hafif güçlü,hatırı sayılır bir donanım içiin 50bin tl yi gözden çıkarmanız gerekli.olmuşken dizel olsun az yaksın hızlı kaçsın isterseniz zaten fiyat 60bin tl ye geliyor.ben meslek olarak denizciyim.uzun yıllar gemilerde son 5-6 yıldır ise lüks motoryatlarda çalışıyorum.dünya nıın 4/2 sini gezdim ve de sadece Türkiye de olan bir olaydan bahsedeyim.araba borsası.evet ülkemizde acayip bir araç borsası var.aldığımız araçlar değer kazanıyor düşünebiliyor musunuz?ben bunu ne avrupada gördüm,ne asya da ne de afrika kıtasında :) yani uzun lafın kısası siz olsanız bu borsa da ne oynardınız?ekmeğini yedikleri 80binleri bulmuş araçları mı yoksa yolun başındaki malzeme yorgunluğunu hissetmemiş araçları mı?fiat veya renault olarak algılamayın.tüm araçlar için söylüyorum.ben cuma günü aracı satışa koydum bugün iki kişi geldi biriyle el sıkıştık.teknikte bu böyledir,az km(veya saat) düşük yaş.eğer fiat 500L bulursam yine diyorum alırım.ama olmazsa gidip skoda veya ona benzer dacia gibi orjinal yan sanayii araçlara bulaşmam.dediğim gibi bizler tofaş(fiat) ve renault ile büyüdük.gerisi bana biraz bizden değil gibi geliyor.biraz uzattık ama umarım yanlış anlaşılmamışımdır.teşekkür eder saygılarımı sunarım.