Alıntı marineros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar.bravolara da baktım ama benim bütçem doğrultusunda alabileceğim bravolar çoktan 80 bini geçmiş.listemdeki 3 clionun en fazlası 13bin km yol yapmış.donanım olarak her ikisini de tartıya vurursak sanırım clio hem puntoyu hem de bravoyu solluyor.bunu ben değil internette araç kıyaslayan siteler ve işin masterları söylüyor.benim aracım 5.5 lt/100 yakıyor ve yokuşlarda kamyonlarla beraber gidiyorsa 5.5 yakan 120 hp ve 190 tork olan araca binmek hem tasarruflu hem de havalı olur düşüncesindeyim.bu konuda bizlerin değil fiatın birşeyler yapması lazım.elin fransızı ferrari(italyan)mühendislerine araç dizayn ettiriyorsa kusura bakmayın ama kaybetmeye oynarsınız.konsolunun plastik olması beni fazla düşündürmez ama dualogic hatası,city arızası gibi kronik sorunlar da gözardı edilemez.neyse amacım araç mukayesesi yapmak değil.biz bu ülkede renault ve tofaş(fiat)la büyüdük.her iki aracın da klansmanı aynı ama renault çıtayı yükseltiyor.sorun ararsanız çok.kardeşimde C180 var.arızayı o bile yapıyor.çalıştığım teknenin fiyatı 36 milyon tl.ülkemizde olmayan teknolojiler var bünyesinde ve inanın o da arıza yapıyor teşekkür ediyorum
bravo ile clio mukayese edilemez isterse clio ağzına kadar donanım dolu bravo baz donanım olsun bravo nun direksiyonuna oturduğunuzda ne punto nede başka bir b sınıfı araç o konforu verebilir bravo nun rakipleri astra , golf , i30 gibi araçlar zaten ben sadece tavsiyede bulundum ama siz çoktan karar vermişsiniz zaten clio ya bu arada clio bence tasarım olarak çokta harika değil özellikle öndeki eşşek kadar renault logosu çirkin duruyor ayrıca clio nun kronik sorunları yok sanmayın renault ta fiat gibi bir yerlerden çalmayı seven bir marka benim duyduğum ilk kronik sorunu marşpiyellerde ki boya atması olayı