aynen.yanlız fiatın türkiyede gelisememesinin baslıca sebebı 2000 kusurlu yıllara kadar koc gurubunun fazla para kazanacam diye dogan sahın kartaldan(siena palio stilo onlarda geldi) baska araba getırılmesıne katkıda bulunmaması.tek suclu benim gozumde 1.cisi koc gubu 2.fiatın muhendisleri.O yuzden bu devran boyle gider.KOc goturmeye devam eder FİATıda batmakdan TÜrkiye kurtarır
saygılar
olsun ama adamlar hiç değilse ismini değiştirmiyor ve opc vs getiriyor. Corsa bir süre sonra kasa değiştirecek diye okudum dergide ozaman konuşursun. Bak dışarda biraz çevrene en çok satan sedan jetta c sınıfı hb astra var ve b sınıfı ise fiesta çoktu fakat clio fiestayı ve diğer b sınıflarını acayip derecede geridebırakacak gibi şuanda bile çok satmaya başladı. ( Aynı zamanda bende ıcon paket yeni clio kullanıyorum ve dynamıc evo da farklarını çok iyi bilirim ) ayrıca hyundaı tam olarak bilemıyorum bi tek ix35 ve i30 a bidim çok kısa fakat 2013 ceed sürdüm test sürüşünde bravoyuda test etmiştim daha öncesinde sessizlik kalite şanzıman vs bravodan kat kat üstün bir araç ve aynı fiyat + daha prestijli bir araç gibi duruyor. he accent blue mu linea mı dersen onu bilemem blue surmedımde linea sürdüm puntonun aynısıydı bi fark yoktu
3 gündür yeni astra 1,3 (95ps) sport paket aldım.araç beklentilerimin üstünde çıktı.bana göre kiminin hoşuna bravo gider kiminin ise punto yada golf veya jetta.neyle mutluysan onu kullanacan.yoksa uzarda gider dayıma sorarsan şahinde araba mercedes te araba ikiside aynı işi yapıyormuş.
fiat nasıl olsa satamıyorum diye zam yaptı galiba.2012 satışlarına bakıyorumda bravo 764 adet satarken astra 20942 adet golf 11595 i30 5052 adet satmış.sadece tofaşın kötü mazisi nedeniyle insanların barvodan uzak durduklarına inanmıyorum.kronik problemler mi var,servislerde parça temini konusunda sıkıntılar mı var.3 sene önce puntodan 15 milyar pahalıya aldığın aracı şimdi punto parasına satamıyorsun.bunu bir araştırmak lazım.
Şurdaki yorumlara bakıyorum ve hepinizi galerici gibi görüyorum..Ben aracımı satmak için almadım..Satarken zorluk çıkarmı,çıkmazmı?Kar mı ederim zararmı?Diyede bakmnadım..Ben aracın tipini beğendiğim için..Benim isteklerimi bu fiyata karşıladığı için aldım..Araç çok satmış,az satmış yok ona motor vermiş,buna selam vermiş çokta önemli değil..Aracı kullanırken zevklimi zevkli..Verdiğini ücrete göre konforu ve güvenliği varmı var..Ve araca bakınca işte bu dedinmi dedin..Bence son nokta budur..Opel(Tayfun sana özel başa aldım
)ford bilmem ne hepsini sevenlerde olucak sevemeyenlerde..Ben severek aldım kulanıyorum,kulanıcamda..Sanırım istemeden alanlar eleştiriyor..Yada istedğini biliyor ama aldıgı aracın nasıl oldugunu bilmeyenler yeriyor..Önce ne istedini bil,sonra aracı tanı.Sonrada ona göre araç al..Kimse size zorla araç beğendirmiyor ve satmıyor sonuçta
![]()
iki tane çok samimi olduğum arkadaşım var bravo su olan biri benzin+lpg diğeri ise dizel kullanıyorlar araçların biri 2009 diğeri 2011 model ve şuana kadar iki arkadaşımda gayet memnun hatta geçenlerde bende kullandım gerçekten punto ya göre çok daha konforlu bir araç tek eksik yönü arka koltuk baş mesafesi biraz az uzun boylu kişiler için uzun süreli seyahatler sıkıntı olabilir
zaten bravoyu kötüleyemeyiz araba canavar gibi 120 bg 300 tork var.kia ceed ve i30 da 128 bg yanılmıyorsam 260 tork olması lazım ama bravo kadar atak deyiller 3 aracıda kullanma şansım oldu en iyi kaçan bravo.ama ben gittim 95 beygir astra aldım neden çoğu insan gibi almadan satmayı düşünen bir milletin ferdiyim.hı aracım çok güzel sessiz yol tutuşu iyi hele puntodan sonra adeta ray üzerinde gidiyormuşum izlenimi var.ama performans bravo nun yanında vasat kalıyor.
teşekkür ederim Cemil hocam
yorumlarına da katılıyorum ama maalesef para kısıtlı olduğu için alırken bazen satmayı da düşünmek lazım diye ekleyeyim..
diğer araçları sürmedim ama astra hakkındaki görüşlerinize kesinlikle katılıyorum insanlar enteresan 1300 kg 95 beygir aracı alıyor ve bravo ile motorlarını karşılaştırıyor..bu çok çok çok garip bir durum. astrayı yapan adamlar hızlı kaçsın falan diye yapmamış zaten besbelli az yaksın görüntü güzel olsun top speed 190-200 lerde olsun yeter demişler( OPC VE GTC HARİÇ) ki zaten şahsi fikrim beygir araç sattırır önemli olan kesinlikle torktur..bravonun kanında tork var zaten ona laf söylemek yada astradan daha iyi gidiyor demek arabadan anlamak değildir sadece düz mantık çalıştırmaktır. herzaman söylemişimdir fiat kesinlikle bravo konusunda birşeyler yapmalı hemde acilen yoksa brava gibi stilo gibi bir efsaneyi daha toprağa gömer. artık araç isimlerini değiştirmesin artık logosunu değiştirmesin efsane olmak için adımlar atsın..çok acil bravo güncellenmeli, i30 ceed yeni astra yeni golf kalitesine yada güncelliğine çıkarılma vee asıl önemli olan ADAM GİBİ BU ARACIN BOL BOL VE DİKKAT ÇEKEN REKLAMINI YAPMALI!!!
Konu tayfux tarafından (31/07/2013 Saat 04:25 ) değiştirilmiştir.
bana göre garip olan bir şey daha var bravonun sıfırına(diesel) 50bin liranın üstünde para veriyorsun araç 120bg 300 tork ama araçta (dualogic olanları hariç) esp standart deyil ek bir paket ücret ödeyerek ekletiyorsun,alıyorsun.
Bravo astrayla ayni seviyede bir arac degil bence. Punto evoyla astra aynidir. Fiat bence bu konuda israrci olmali. Kaldi ki astra classic 3 ile punto evo kiyaslanmamali her anlamda evo ondedir
GT-I9100 cihazımdan 4 Beta ile gönderildi
bravo reklamdan kaybetti ve suanda 2006 -2007 bravo ile 2012 ve sonrası bra volar gercekten farklı makyajı jantları ss versionu için konusuom arabanın şekli kesinlikle eski durmuo heleki toyoyanın yaptıgı yeni aurisi gördükten sonra bumu yeni kasa bumu estetik demeye başladım...
Driven by the future
Erdem yapma lütfen ben hepsine bindim hepsini sürdüm classic 3 puto serisinden öndedir daha önce ben puntonun en dolusu emotion ile karşılaştırma yapmıştım okumamışsın sanırım segment bakımından bile classic 3 öndedir yapma bu kadar marka fanatizmi olmayeni astra ile nasıl evoyu aynı kefeye koyarsın inanamıyorum halen daha bu cümlelere
tabiki düşüncelere saygım var..
classic ler bence berbat 5 para etmez araçlar ne iç kabin olsun ne dış tasarım olsa çok demode ve kalitesiz geçenlerde kullandım iç kapı plastikleri bile bizim grande lerden hallice duruyor yeni astra ya bişey diyemem ama astra classic ler benim gözümde değil bravo punto evo bile olamaz
Emre zaten senden böyle yorum beklerdim senin için punt0 dışındaki bütün arabalar 5 para etmez böyle yorumlarını diğer markalar hakkında çok görüyorum zaten. insanların seçimlerine saygın da yok. neyse burada kalkıpta seninle bu konuyu tartışmayacağım çünkü senin tarafsızlığına inanmıyorum.
aslında opel i sevmiyorum mesela bir golf veya guiletta deseniz hiçbir zaman karşı çıkmam ama opel in kaliteli prestijli olduğuna inanmıyorum ayrıca işim gereği çoğu aracı kullanıyorum ve kendimce bir fikire sahip oluyorum evet biraz haklsını italyan araçlarına karşın oldukça sempatim var mesela bugün 65-70 bin tl param olsa araca verecek hiç başka bişeye bakmadan gider guiletta alırım isteyen istediğini söyleyebilir.İnsanların seçimlerine her zaman saygım var ama kendi görüş ve fikirlerimide her zaman söylerim astra classic benim gözümde linea dan farksız bir araçtır herkesin görüşü kendisine göre değişir.
Tayfun abi bazı arkadaşlarımız arabalarını evlatları gibi seviyorlar. O yüzden bazı durumları kabul etmek istemiyorlar. Yani hakikaten punto evo astradan iyidir demek için tekerleğin icadından sonrasını kaçırmış olmanız lazım
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri