Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
102 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Fiat Bravo Zamlanmış

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

Alıntı dexter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60bin liraya ne astra ne vectra ne bravo ne megan hiç birini almam 10bin daha koyar Mercedes a180 ya da BMW 116 dizel alırım...
    O öyle olmuyor işte mengerlere , audiye veya borusana gidince bmw1, audi a3 veya mercedes A farketmez hepsi 90-110 bandına geliyor çünkü listelerdeki boş araçlar illa bomboş araç alacaksanız sipariş edip bekleyeceksiniz
    Tabi bunlar sıfır araçlar için
    C segmentinde dizel otomatik araçlar 55 lerden başlayıp premium markalarda 100tl nin üstüne kadar gidiyor tüm araçlar vergiler vs. Yüzünden ederinin çok üstünde malesef
    Konu srkaradag tarafından (03/08/2013 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 2 kişi srkaradag'ye teşekkür etti:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Tamam fiyat performans grafiğimiz gayet başarılı, ancak "audi nedir" diye yazan var o kadarda abartmayın kedi ciğer grafiği o da heralde

Alıntı dexter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60bin liraya ne astra ne vectra ne bravo ne megan hiç birini almam 10bin daha koyar Mercedes a180 ya da BMW 116 dizel alırım...
    abi ciddi sorucam, 70 e kadar cam tavanlı dizel a180 var mı?
    dizel dedin mi 90 dan açıyolar nasıl olcak o işler?

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

O paralara olmaz o iş hacı En az 90 lira para isterler, 4 5 ayda sıra bekletirler. Bende askerden dönünce "farklı marka bir araç" düşünüyorum ama, artık burada arabamı mı yakarlar ne olur bilemiyorum

edit:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...33396730/detay

fiyatlar aşağı yukarı böyle.
    Konu SteinGP tarafından (04/08/2013 Saat 06:28 ) değiştirilmiştir.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

uğur ural
    dexter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 142

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam fiyat performans grafiğimiz gayet başarılı, ancak "audi nedir" diye yazan var o kadarda abartmayın kedi ciğer grafiği o da heralde

cam tavanlı falan bahsetmiyorum,boş olsun baz versiyonu olsun benim tercihim diyorum.. daha yeni tanıdığa aldık az donanımlısını 78bine...
    Konu dexter tarafından (04/08/2013 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben audi nedir yazmadım iyi okuyalım kardeş fiat croma özel bir araç ve iç kalitesi audi den farksız dedim kendim binip kullanmadım maalesef TR ye getirilmedi getirilseydide zaten tutulmazdı ama işi dolayısı sık sık İtalya ya giden bir arkadaşım var normalde fiat araçları hiç sevmez ama benim sevdiğimi bilir kendi geldiğinde bana özellikle incelemiş hemen anlatmıştı fiat ın croma diye bir aracını kullandım gerek performans gerek iç kalite olarak volvo,audi yi andırıyordu diye hatta bazı özelliklerinide anlatmıştı unuttum yalnız 1.9 luk multijet modelini kullandığını söylemişti onu net hatırııyorum 16v olup 150 hp gücündeymiş neyse konu uzamasın ancak bazı kişilere nedense baya bir alaya almışlar ben bildiğim birşeyi söyledim zaten şu resme bakan birisi aşağı yukarı iç mekan kalitesinin iyi olduğunu anlayabilir.

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim mi? Alfanın ve Ferrarinin sahibi olmak kalite konusunda uzmanlaşmak anlamına mı gelir? Açın bütün otorite olmuş otomobil dergilerine bakın bakalım, Alfanın rakiplerine karşı en büyük handikapı kalite sorunları mı değil mi? Millette sanacak Ferrari'den inmiyorsunuz her konunun sonu Ferrari'ye geliyor Punto'nun kaliteli rakipleri 55.000 TL'mi? Veya Bravo'nun 80.000 TL'lik rakipleri mi daha fazla satış rakamına ulaşıyor yoksa Bravo'mu? Veya o 80.000 TL'lik rakiplerin mi yılsonunda üretimi durdurulacak Bravo'nun mu?

Fiat forumunda moderatörü bile punto düşmanı gösterecekseniz neredeyse. Vallahi tebrik ederim.
    Ha yani adanlar ferrariyi satin alabiliyor tum muhendislerin patronu oluyor ama diyemiyo demi fiat icin tasarim yap biraz sakin dusundugu zaman ferrariyi yapan muhendisin patronu fiatta ayni adami kullanmiyor ise bu kesim hitabetinden dolayidir. 10000 firin ekmek yemeye gerek yok bir lafi ile fiati ferrari yapabilir adam cunku zaten patron fiat . Ancak kesimlere boldugu icin mantikli olarak tabiki fiat bi alfa yada ferrari olmamali bu ekmek yemedigi icin degil kensi istediginicindir . Dunyanin en buyuk sermayeli otomobil firmasi kim acaba ??
    Driven by the future

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

Bugun skodada fabiayi yaoan audi a3u yapan ayni firma skoda 10000 firin ekmekmi yemeli
    Driven by the future

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben audi nedir yazmadım iyi okuyalım kardeş fiat croma özel bir araç ve iç kalitesi audi den farksız dedim kendim binip kullanmadım maalesef TR ye getirilmedi getirilseydide zaten tutulmazdı ama işi dolayısı sık sık İtalya ya giden bir arkadaşım var normalde fiat araçları hiç sevmez ama benim sevdiğimi bilir kendi geldiğinde bana özellikle incelemiş hemen anlatmıştı fiat ın croma diye bir aracını kullandım gerek performans gerek iç kalite olarak volvo,audi yi andırıyordu diye hatta bazı özelliklerinide anlatmıştı unuttum yalnız 1.9 luk multijet modelini kullandığını söylemişti onu net hatırııyorum 16v olup 150 hp gücündeymiş neyse konu uzamasın ancak bazı kişilere nedense baya bir alaya almışlar ben bildiğim birşeyi söyledim zaten şu resme bakan birisi aşağı yukarı iç mekan kalitesinin iyi olduğunu anlayabilir.

bende erenemre yazdı demedim zaten ne daldın direk?

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı rohan4421 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha yani adanlar ferrariyi satin alabiliyor tum muhendislerin patronu oluyor ama diyemiyo demi fiat icin tasarim yap biraz sakin dusundugu zaman ferrariyi yapan muhendisin patronu fiatta ayni adami kullanmiyor ise bu kesim hitabetinden dolayidir. 10000 firin ekmek yemeye gerek yok bir lafi ile fiati ferrari yapabilir adam cunku zaten patron fiat . Ancak kesimlere boldugu icin mantikli olarak tabiki fiat bi alfa yada ferrari olmamali bu ekmek yemedigi icin degil kensi istediginicindir . Dunyanin en buyuk sermayeli otomobil firmasi kim acaba ??
    Tamam madem tartışacağız devam edelim tartışmaya Sizce diyebilirler mi? Hadi bakalım kalkın biraz da Fiat yapın bugün Üretim yönetimi diye bir şey var. Fiat'ın iç mekanı biraz kalitesiz dedim olay nerelere geldi Fiat seri üretim yapan bir firma ve bütün sistemi de bunun üzerine kurulu. Ferrari mühendisi ne anlar Fiat üretmekten hocam torna atölyesi mi burası? Hadi bakalım Muhittin Usta sen bu işi biliyorsun gitte biraz Fiat'taki arkadaşlarına destek ol Ayrıca Ferrari'nin motorlarıda Fiat motorları gibi dayanıklı değildir çünkü dediğim gibi üretim yönetimi ve maliyetleri tamamen farklıdır. Bir Ferrari'nin ortalama motor ömrü 30.000 (otuz bin) km'dir. Ondan sonra sandık değiştirilir. Bu sistemle işleyen bir firmanın mühendisinin Fiat'takilerle paylaşabileceği tek şey olsa olsa şükran günü yenen hindidir. Olaya öyle bir yerden bakıyor ve öyle acayip şeyler söylüyorsunuz ki Fiat'ın Ceo su gelse ancak açıklar

Dünya'daki en büyük otomobil üreticileri de sırasıyla; Toyota, GM, VW.

Bir de Fiat Bravo'yu üretirken uçak teknolojisi kullanıyor demişsiniz, hangi teknolojisini uçaklardan alıyor açıklayabilir misiniz?
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Standart Ynt: Fiat Bravo Zamlanmış

Bir de Fiat Bravo'yu üretirken uçak teknolojisi kullanıyor demişsiniz, hangi teknolojisini uçaklardan alıyor açıklayabilir misiniz?

Fiat komple bütün modellerine(özellikle Punto) uçak tek. kullanmış. İçine aldığı ses resmen türbülans. O mesela bence uçak teknolojisi.

Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

Tamam madem tartışacağız devam edelim tartışmaya Sizce diyebilirler mi? Hadi bakalım kalkın biraz da Fiat yapın bugün Üretim yönetimi diye bir şey var. Fiat'ın iç mekanı biraz kalitesiz dedim olay nerelere geldi Fiat seri üretim yapan bir firma ve bütün sistemi de bunun üzerine kurulu. Ferrari mühendisi ne anlar Fiat üretmekten hocam torna atölyesi mi burası? Hadi bakalım Muhittin Usta sen bu işi biliyorsun gitte biraz Fiat'taki arkadaşlarına destek ol Ayrıca Ferrari'nin motorlarıda Fiat motorları gibi dayanıklı değildir çünkü dediğim gibi üretim yönetimi ve maliyetleri tamamen farklıdır. Bir Ferrari'nin ortalama motor ömrü 30.000 (otuz bin) km'dir. Ondan sonra sandık değiştirilir. Bu sistemle işleyen bir firmanın mühendisinin Fiat'takilerle paylaşabileceği tek şey olsa olsa şükran günü yenen hindidir. Olaya öyle bir yerden bakıyor ve öyle acayip şeyler söylüyorsunuz ki Fiat'ın Ceo su gelse ancak açıklar

Dünya'daki en büyük otomobil üreticileri de sırasıyla; Toyota, GM, VW.

sayın mod um çok esprili yazmışsın okurken gerçekten güldürdün hele muhittin usta bölümüne bayıldım neyse konuyu dağıtmayalım şimdi ferrari yi bir kenara bırakalım ama fiat isterse iç kalitesinide becerebilir benim sende katılmadığım nokta bu ama çok aşırı kalite yapmıyor çünkü ekonomik araç yapıyor kaliteyi daha üst sınıftaki markalarına bırakıyor lancia gibi alfa gibi.Ayırca croma yı bırakalım mesela mont a bakalım içi tamamiyle fiat tarafından yapıldı tamam dış tasarım dodge journey in aynısı ama iç tasarım fiat tarafından geliştirildi ben bayide bizzat inceledim tüm kullanılan plastikler yumuşak ve çok güzel bir dokunma hissi veriyor araç inanılmaz derecede tok getir bakalım opel in antara sınıda bide onu görelim birkere mont un yanında q5 ile dacia duster gibi duruyor neyse zevkler tartışılmaz ama bazı gerçekler kabulde edilmeli bence fiat motor konusunda çok başarılı 93 model tempra mız vardı 2003 e kadar kullandık akü haricinde motorla ilgili en ufak bir sorun yaşatmadı ki tempra ları millet kötülemeye bayılır daha sonra evlendikten sonra kendime palio aldım ilk kendi aracım 2000 model ilk kasa palio larda 116 bindeydi araç kış ayında sattım sattığımda 130 bine gelmişti 1,5 sene bindim en ufak sorun yaşamadım şimdiki punto mun multijet indende çok memnunum multijet in sorunsuzluğunu zaten iyi kötü herkes bilir.Fiat ın en büyük eksiği maalesef araç iç kabin kalitesi ve bazı kullanılan aksesuarlarda ama onlarıda makul görüyorum sonuçta bu kadar sağlam motorlu,düzgün tasarımlı araçları uygun fiyata veren bir firmanın bazı yönlerde biraz ucuza kaçmasıda normal karşılanmalı benimde yavaş hızda viraj dönerken kapı direklerinden gelen esneme sesleri hoşuma gitmiyor ama yinede fiat bence iyidir en azından şuan ki bütçemle alabileceğim en başarılı araçtır punto gidip renault,citroen gibi fransız lara veya çakma chewrolet olan daewoo ya iki tasarım yaptı diye fiyatlarını uçuran hyundai alacağıma fiat ile yola devam derim.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın mod um çok esprili yazmışsın okurken gerçekten güldürdün hele muhittin usta bölümüne bayıldım neyse konuyu dağıtmayalım şimdi ferrari yi bir kenara bırakalım ama fiat isterse iç kalitesinide becerebilir benim sende katılmadığım nokta bu ama çok aşırı kalite yapmıyor çünkü ekonomik araç yapıyor kaliteyi daha üst sınıftaki markalarına bırakıyor lancia gibi alfa gibi.Ayırca croma yı bırakalım mesela mont a bakalım içi tamamiyle fiat tarafından yapıldı tamam dış tasarım dodge journey in aynısı ama iç tasarım fiat tarafından geliştirildi ben bayide bizzat inceledim tüm kullanılan plastikler yumuşak ve çok güzel bir dokunma hissi veriyor araç inanılmaz derecede tok getir bakalım opel in antara sınıda bide onu görelim birkere mont un yanında q5 ile dacia duster gibi duruyor neyse zevkler tartışılmaz ama bazı gerçekler kabulde edilmeli bence fiat motor konusunda çok başarılı 93 model tempra mız vardı 2003 e kadar kullandık akü haricinde motorla ilgili en ufak bir sorun yaşatmadı ki tempra ları millet kötülemeye bayılır daha sonra evlendikten sonra kendime palio aldım ilk kendi aracım 2000 model ilk kasa palio larda 116 bindeydi araç kış ayında sattım sattığımda 130 bine gelmişti 1,5 sene bindim en ufak sorun yaşamadım şimdiki punto mun multijet indende çok memnunum multijet in sorunsuzluğunu zaten iyi kötü herkes bilir.Fiat ın en büyük eksiği maalesef araç iç kabin kalitesi ve bazı kullanılan aksesuarlarda ama onlarıda makul görüyorum sonuçta bu kadar sağlam motorlu,düzgün tasarımlı araçları uygun fiyata veren bir firmanın bazı yönlerde biraz ucuza kaçmasıda normal karşılanmalı benimde yavaş hızda viraj dönerken kapı direklerinden gelen esneme sesleri hoşuma gitmiyor ama yinede fiat bence iyidir en azından şuan ki bütçemle alabileceğim en başarılı araçtır punto gidip renault,citroen gibi fransız lara veya çakma chewrolet olan daewoo ya iki tasarım yaptı diye fiyatlarını uçuran hyundai alacağıma fiat ile yola devam derim.
    İnşallah anlaşacağız galiba

Motor konusunda katılıyorum zaten Multijet iyi bir motor ki bir sürü markada yıllardır sorunsuz kullanılıyor. Şunu demek istemiştim halen de aynı şeyi demek istiyorum; bundan 20 yıl önce üretilmiş Hyundai'lere Toyota'lara Nissan'lara Kia'lara bakın. Milletin koşarak kaçtığı markalardı hepsi. Şimdiyse kaç paralar istenen Golf'ün tahtını yıkamasa da sallayan arabaları var hepsinin. Adamlar en büyük paraları marka imajına harcadılar. Bugün kimse Qashqai kötü arabadır Corolla kötü arabadır hatta İ30 kötü arabadır diyemiyor. Deseler bile eskiden kötü diyen %60 varsa bugün %20 hatta %10. Ama iş Fiat'a gelince eskiden %50 ise kötü diyen bugün %30. Hala insanlara arabanın kalitesiz olmadığına ikna etmek için içine bin bir kullanda gör demek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü insanların gözünde hala bir kalitesizdir gidiyor. Birader Fiat ya diyolar. Ama Hyundai bile dediğinizde aaa i30 güzel araba diyorlar. Fiat biraz bunu yıkmaya çalışmalı artık zahmet olmazsa Bakın 8 yıldır üretiliyor Punto halende bana göre güncel bir tasarımı var. Kimse demiyorki sen kaliteli yap ama aynı paraya sat. Yükselt kardeşim kaliteni, çek ona göre fiyatını, Chevrolet Aveo müşterilerini çalacağım diye uğraşacağına Polo müşterilerini çalacağım diye uğraş. Veya Cruze müşterilerini C4 müşterilerini hedefleyeceğine Astra Golf müşterilerini hedefle. Ucuz mal satma devri kapanıyor artık ülkemizde bile. Millet almışken iyisini alayım diye bakıyor. Malzemeden çalar ucuza satarım zihniyeti yerine 10 numara araba yaparım diğer marka araç sahiplerini de kıskandırırım mantığına geçmeli artık Fiat.
    Muhammad Ali Clay

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

İnşallah anlaşacağız galiba

Motor konusunda katılıyorum zaten Multijet iyi bir motor ki bir sürü markada yıllardır sorunsuz kullanılıyor. Şunu demek istemiştim halen de aynı şeyi demek istiyorum; bundan 20 yıl önce üretilmiş Hyundai'lere Toyota'lara Nissan'lara Kia'lara bakın. Milletin koşarak kaçtığı markalardı hepsi. Şimdiyse kaç paralar istenen Golf'ün tahtını yıkamasa da sallayan arabaları var hepsinin. Adamlar en büyük paraları marka imajına harcadılar. Bugün kimse Qashqai kötü arabadır Corolla kötü arabadır hatta İ30 kötü arabadır diyemiyor. Deseler bile eskiden kötü diyen %60 varsa bugün %20 hatta %10. Ama iş Fiat'a gelince eskiden %50 ise kötü diyen bugün %30. Hala insanlara arabanın kalitesiz olmadığına ikna etmek için içine bin bir kullanda gör demek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü insanların gözünde hala bir kalitesizdir gidiyor. Birader Fiat ya diyolar. Ama Hyundai bile dediğinizde aaa i30 güzel araba diyorlar. Fiat biraz bunu yıkmaya çalışmalı artık zahmet olmazsa Bakın 8 yıldır üretiliyor Punto halende bana göre güncel bir tasarımı var. Kimse demiyorki sen kaliteli yap ama aynı paraya sat. Yükselt kardeşim kaliteni, çek ona göre fiyatını, Chevrolet Aveo müşterilerini çalacağım diye uğraşacağına Polo müşterilerini çalacağım diye uğraş. Veya Cruze müşterilerini C4 müşterilerini hedefleyeceğine Astra Golf müşterilerini hedefle. Ucuz mal satma devri kapanıyor artık ülkemizde bile. Millet almışken iyisini alayım diye bakıyor. Malzemeden çalar ucuza satarım zihniyeti yerine 10 numara araba yaparım diğer marka araç sahiplerini de kıskandırırım mantığına geçmeli artık Fiat.
    söylediklerinize tamamen katılıyorum mont u getirmesi bence iyi bir adım oldu ama yetmez bence fiat ın iyi bir c sınıfı sedan ve birde d sınıfına ihtiyacı var.Şimdi bazı arkadaşlar diyecek ki fiat d sınıfını nasıl satacak daha bravo yu satamıyor ama böyle değil işte yeni modeler üst sınıflar getirdikçe insanların gözündeki algısıda değişecektir.Bundan 15 sene önce millet hyundai yi yumurta kasa accent lerle bilirken şimdi i30,ix40 gibi araçlarla tanıyor.Mesela fiat ın şu linea dan kurtulup daha oturaklı bir c sınıfına geçmesi gerek.Ayrıca viaggio diye bir araç yapmış bence TR ye göre uyarlayıp o aracıda d sınıfı olarak getirebilir azda satılsa prestij meselesi mesela beğenmediğimiz renault riske girdi latitude diye bir araç getirdi samsung la yapılan ortak bir proje ilk çıktığında herkes renault d sınıfı satarmı diyordu ama maşallah trafikte baya bir görmeye başladım.mont u bile yavaş yavaş görmeye başladım ki bizim aşağı sokakta bile biri almış yani işin özü azda satılsa prestij için üst model üretilmeli ve hepsi TR ye getirilmeli.Birde fiat ın en saçma bulduğum şeyi sürekli model ismi değiştirmesi yap bir tane adam bir bir c sınıfı sedan koy ismini yeni tempra ver basına reklamlarını efsane geri döndü tempra yine yollarda diye emin olun ki peynir ekmek gibi satacaktır.Yeni versiyon dijital ekranlı eski kasayı anımsatan yeni model çizgilerle bir tasarım ve multijet motorlu bir tempra sizce satılmaz mı ? mesela bknz

Konu erenemre tarafından (05/08/2013 Saat 01:32 ) değiştirilmiştir.

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Resimlerdeki Tempra büyük fake yalnız
    Muhammad Ali Clay

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Aynı şeyleri farklı açılardan söylüyorsunuz o yüzden tartışma yaşanıyor

Burada herkes Fiat'ı seviyor ve daha iyi araçlar bekliyor. Eminim ki bu forumunda Fiat'a büyük katkıları olmuştur. 500 dışında da uzun soluklu seriler bekliyoruz artık.

Arkadaşımda yeni Mercedes A var. O bile eski Grande'den sonra Evo'yu görünce vay be dedi. Eminim bu vay be'nin yarısı grande'deye kıyasla daha iyi olması, yarısı da Fiat'tan bunu beklememiş olmasıdır.

mont çok satmıyor, 500 yetersiz kalıyor (piyasası hiç yok ülkemizde), Punto ve Linea sağlam durumda, Kutup ayıları çok yalnız

Çok iyi anlatamadım galiba
    biz gp'yi çok sevdik

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Standart Ynt: Fiat Bravo Zamlanmış

Alıntı cihankardes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı şeyleri farklı açılardan söylüyorsunuz o yüzden tartışma yaşanıyor

Burada herkes Fiat'ı seviyor ve daha iyi araçlar bekliyor. Eminim ki bu forumunda Fiat'a büyük katkıları olmuştur. 500 dışında da uzun soluklu seriler bekliyoruz artık.

Arkadaşımda yeni Mercedes A var. O bile eski Grande'den sonra Evo'yu görünce vay be dedi. Eminim bu vay be'nin yarısı grande'deye kıyasla daha iyi olması, yarısı da Fiat'tan bunu beklememiş olmasıdır.

mont çok satmıyor, 500 yetersiz kalıyor (piyasası hiç yok ülkemizde), Punto ve Linea sağlam durumda, Kutup ayıları çok yalnız

Çok iyi anlatamadım galiba
    "Cibili cibili şak şak şak aniyeaaa prrling cırrr vijyooo" oldu abi biraz

"Kutup ayıları çok yalnız" deyince pek bir güldüm. Allah ta seni güldürsün ömrün boyunca

Tartışma konusu değildir; fakat Evo'nun Grande'den iyi olduğunu düşünmüyorum. Daha güncel bir model,modern bir imajı var. Onun dışında Grande'nin Evo'dan eksik bir karizması yok bence. Ben iki araç arasında tercih yapmakta ölümcül zorlanırdım

Bu arada,ben de Fiat'ın yeni yüzlerle,güncel modellerle,üzerindeki ölü toprağı atması taraftarıyım.

Konu cdogu tarafından (05/08/2013 Saat 03:55 ) değiştirilmiştir.
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Cibili cibili şak şak şak aniyeaaa prrling cırrr vijyooo" oldu abi biraz

"Kutup ayıları çok yalnız" deyince pek bir güldüm. Allah ta seni güldürsün ömrün boyunca

Tartışma konusu değildir; fakat Evo'nun Grande'den iyi olduğunu düşünmüyorum. Daha güncel bir model,modern bir imajı var. Onun dışında Grande'nin Evo'dan eksik bir karizması yok bence. Ben iki araç arasında tercih yapmakta ölümcül zorlanırdım

Bu arada,ben de Fiat'ın yeni yüzlerle,güncel modellerle,üzerindeki ölü toprağı atması taraftarıyım.

Ehehehhe sağol kaptan, Arnavut Şevket yedi zaten hepimizi

Abimi zaten zor ikna ettim o da senin gibi GP'ci
    biz gp'yi çok sevdik

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Naci Çağlar
    gendarme35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 16

Merhaba..
    Bu forumda fazla aktif değilim..
    Zaten şimdiye kadarda punto,g.punto,punto evo
    aracım olmadı, sanırım bundan sonra da olmayacak..
    önceki mesajlarımdan görülebilir,daha önce 5.5 yıl
    Stilo kullandım..geçtiğimiz yıl sonunda değiştirmeye
    karar verdim..35 günde sattıktan sonra Bravo arayışlarım
    başladı..35 gün sonunda istediğim 120 bg m-jet skylı asist kitli
    dualogic sport style'ı buldum ve aldım..
    tartışmalara girmeden söylemek istediğim Tofaş
    Doblo,linea ve fiorinodan kamyonla para götürürken
    İtalya'dan araç getirmekle uğraşmaz..
    evet Bravo çok az satıyor ama bunda Fiat'ın kusuru
    olduğu kadar Tofaşında kabahati var..zaten puntoda
    eskisi kadar satmıyor rakamlar gitgide düşüyor,çünkü
    her iki sınıfta da rakipler yeni yüzleri ile çok güçlü..
    kabul edelim ki artık m-jet en az yakan dizel motor değil..
    basit yüz makyajları yerine köklü kasa değişikliklerini
    hiçbir zaman yapmadı Fiat..bakınız punto,bravo,linea..
    bayiiye Bravo almak için gidin,istediğiniz özelliklerde
    bir aracın geliş tarihini duyunca arkanıza bakmadan çıkarsınız..
    ben 2009 da bayiiye Bravo sormaya gittim..
    aldığım cevap -bravo kalmadı,doblo verelim !! -
    Şahsi fikrim ülkemizde insanların gözünde Fiat algısı,önyargısı belli iken
    Sıfır km Fiat alınmaz..bu yüzdendir ki ben 2007'de 14.500 kmde
    garanti kapsamındaki skylı 6 hava yastıklı dijital klimalı,,konfor paketli
    dolu dolu Stilomu 19.000 liraya aldım..
    aynı paraya bomboş en az iki katı km'de bir golfü ya da focusu
    satıyorlardı..
    bu yüzdendir ki sıfırı liste fiyatı 60.460+3.270 sky=63.730 tl olan,yukarıda özelliklerini yazdığım 29.000 kmde garanti kapsamındaki Bravo'yu neredeyse üçte ikisi fiyata aldım..keyfini çıkartıyorum..bugün aynı sınıfta sıfır alacak olsam
    tercihim,gelirse 1.6 dizeli h.back astra ya da i30 olurdu..
    bu yıl sonunda büyük ihtimalle Bravo üretimden kalkacak,yerine viaggio
    gelecek,böylece Fiat h.back C sınıfından tamamen çekilmiş olacak..

hepinize keyifli sürüşler,keyifli forumlar..
    2011 Sport Style - 120+ Hp M-Jet Dualogic - Asist Kit - Skydome - Bianco Pastello

emre sever
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196

Alıntı gendarme35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba..
    Bu forumda fazla aktif değilim..
    Zaten şimdiye kadarda punto,g.punto,punto evo
    aracım olmadı, sanırım bundan sonra da olmayacak..
    önceki mesajlarımdan görülebilir,daha önce 5.5 yıl
    Stilo kullandım..geçtiğimiz yıl sonunda değiştirmeye
    karar verdim..35 günde sattıktan sonra Bravo arayışlarım
    başladı..35 gün sonunda istediğim 120 bg m-jet skylı asist kitli
    dualogic sport style'ı buldum ve aldım..
    tartışmalara girmeden söylemek istediğim Tofaş
    Doblo,linea ve fiorinodan kamyonla para götürürken
    İtalya'dan araç getirmekle uğraşmaz..
    evet Bravo çok az satıyor ama bunda Fiat'ın kusuru
    olduğu kadar Tofaşında kabahati var..zaten puntoda
    eskisi kadar satmıyor rakamlar gitgide düşüyor,çünkü
    her iki sınıfta da rakipler yeni yüzleri ile çok güçlü..
    kabul edelim ki artık m-jet en az yakan dizel motor değil..
    basit yüz makyajları yerine köklü kasa değişikliklerini
    hiçbir zaman yapmadı Fiat..bakınız punto,bravo,linea..
    bayiiye Bravo almak için gidin,istediğiniz özelliklerde
    bir aracın geliş tarihini duyunca arkanıza bakmadan çıkarsınız..
    ben 2009 da bayiiye Bravo sormaya gittim..
    aldığım cevap -bravo kalmadı,doblo verelim !! -
    Şahsi fikrim ülkemizde insanların gözünde Fiat algısı,önyargısı belli iken
    Sıfır km Fiat alınmaz..bu yüzdendir ki ben 2007'de 14.500 kmde
    garanti kapsamındaki skylı 6 hava yastıklı dijital klimalı,,konfor paketli
    dolu dolu Stilomu 19.000 liraya aldım..
    aynı paraya bomboş en az iki katı km'de bir golfü ya da focusu
    satıyorlardı..
    bu yüzdendir ki sıfırı liste fiyatı 60.460+3.270 sky=63.730 tl olan,yukarıda özelliklerini yazdığım 29.000 kmde garanti kapsamındaki Bravo'yu neredeyse üçte ikisi fiyata aldım..keyfini çıkartıyorum..bugün aynı sınıfta sıfır alacak olsam
    tercihim,gelirse 1.6 dizeli h.back astra ya da i30 olurdu..
    bu yıl sonunda büyük ihtimalle Bravo üretimden kalkacak,yerine viaggio
    gelecek,böylece Fiat h.back C sınıfından tamamen çekilmiş olacak..

hepinize keyifli sürüşler,keyifli forumlar..
    söylediklerinize katılıyorum ancak biri hariç multijet halen hem ekonomi hemde dayanıklılık olarak en başarılı motordur.Multijet ten az yakan dci ler var ama emin olun multijet ten sorunsuz değil şuan kullandığım punto nun bir takım sorunları var ama en sevdiğim ve takdir ettiğim yönü multijet motorudur.

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Standart Re: Fiat Bravo Zamlanmış

Emre Bey Fiat sizi avukat olarak işe almalı kesinlikle

Send my Samsung Galaxy S3 using 2
    Muhammad Ali Clay

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon