Bravo astrayla ayni seviyede bir arac degil bence. Punto evoyla astra aynidir. Fiat bence bu konuda israrci olmali. Kaldi ki astra classic 3 ile punto evo kiyaslanmamali her anlamda evo ondedir
GT-I9100 cihazımdan 4 Beta ile gönderildi
Bravo astrayla ayni seviyede bir arac degil bence. Punto evoyla astra aynidir. Fiat bence bu konuda israrci olmali. Kaldi ki astra classic 3 ile punto evo kiyaslanmamali her anlamda evo ondedir
GT-I9100 cihazımdan 4 Beta ile gönderildi
Erdem yapma lütfen ben hepsine bindim hepsini sürdüm classic 3 puto serisinden öndedir daha önce ben puntonun en dolusu emotion ile karşılaştırma yapmıştım okumamışsın sanırım segment bakımından bile classic 3 öndedir yapma bu kadar marka fanatizmi olmayeni astra ile nasıl evoyu aynı kefeye koyarsın inanamıyorum halen daha bu cümlelere
tabiki düşüncelere saygım var..
classic ler bence berbat 5 para etmez araçlar ne iç kabin olsun ne dış tasarım olsa çok demode ve kalitesiz geçenlerde kullandım iç kapı plastikleri bile bizim grande lerden hallice duruyor yeni astra ya bişey diyemem ama astra classic ler benim gözümde değil bravo punto evo bile olamaz
Emre zaten senden böyle yorum beklerdim senin için punt0 dışındaki bütün arabalar 5 para etmez böyle yorumlarını diğer markalar hakkında çok görüyorum zaten. insanların seçimlerine saygın da yok. neyse burada kalkıpta seninle bu konuyu tartışmayacağım çünkü senin tarafsızlığına inanmıyorum.
aslında opel i sevmiyorum mesela bir golf veya guiletta deseniz hiçbir zaman karşı çıkmam ama opel in kaliteli prestijli olduğuna inanmıyorum ayrıca işim gereği çoğu aracı kullanıyorum ve kendimce bir fikire sahip oluyorum evet biraz haklsını italyan araçlarına karşın oldukça sempatim var mesela bugün 65-70 bin tl param olsa araca verecek hiç başka bişeye bakmadan gider guiletta alırım isteyen istediğini söyleyebilir.İnsanların seçimlerine her zaman saygım var ama kendi görüş ve fikirlerimide her zaman söylerim astra classic benim gözümde linea dan farksız bir araçtır herkesin görüşü kendisine göre değişir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri