bence de en makulu 1 numara ancak 83 binde bir araba için direksiyon ve vites topuzu fazla aşınmış gibi geldi bana tabii yanılıyor olabilirim ancak iyice baktırmanızda yarar var!
bence de en makulu 1 numara ancak 83 binde bir araba için direksiyon ve vites topuzu fazla aşınmış gibi geldi bana tabii yanılıyor olabilirim ancak iyice baktırmanızda yarar var!
Konu sfkbrtn tarafından (28/06/2013 Saat 06:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
tüv kayıtları ve varsa servis bakımlarından anlaşılır, birbirini tutuyorsa muhtemelen orjinaldir dijital olarak anlamak pek mümkün değil sanırım... aşınmalar kullanım tarzına göre farklılık gösterebilir tabii ama yine de gereğinden fazla gibi, ben çok kıl bir tip olduğum için direkt dikkatimi çekti![]()
5664 den plakayı mesaj attığımda araçta 1 adet çarpma yazıyor fakat hasar kaydının ne kadar olduğu yazmıyor.Sahibi çarpmanın tamponun alt kısmında küçücük bir yerde boya kalkması şeklinde olduğunu söylüyor.Fakat km bilgisi telefona gelmedi.
4.aracın sahibini aradım.Tramerde sadece 1 adet çarpma yazıyormuş kaskoda araç pert gözüküyormuş.(Ozan'ın şüphesi doğru çıktı)
Sanırım bu 5664 e atılan mesajlarda güvenilir değil.Kaskoda pert gözüken 4 nolu araçta da boya darbe olmayan 1 numaralı araçta da 1 adet çarpma gösteriyor
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri