Dikiz Aynasının 5 cm gibi altına yapıştırırsan geçerken sıkıntı olmaz. Yoksa okumaz ise 97 TL Geçmiş olsun)))
Dikiz Aynasının 5 cm gibi altına yapıştırırsan geçerken sıkıntı olmaz. Yoksa okumaz ise 97 TL Geçmiş olsun)))
yok hocam o iş öyle değil aynen arkadaşın dediği gibi.
eğer plakaya bir HGS ya da OGS tanımlıysa "cihazlar okuyamadığı için" hesaptan çekiliyor para.. benim başıma defalarca geldi... tamam gişelerde kaçak geçiş yazıyor kaç kere de otoyol girişlerindeki müdürlüklere gittim PLAKAYA TANIMLI OGS YA DA HGS VARMI sorusunu sordular ve direk PLAKADAN SORGULAMA YAPIYORLAR...
ha neden etiket veriyorlar dersen ELİNDE HER TELEFONU OLAN KONUŞMA YAPAMAZ . BİR HAT LAZIM...
plakadan PARA çekilebilecek MEKANİZMA bildiğim kadarıyla yok..
Konu shellcininabisi tarafından (14/06/2013 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
hiç B planı duymadınız sanırım, ayrıca etiket satarak para kazanıyorlar.
sistemde sorun olmuştur o yüzden ceza gelmiştir.
1. ağızdan 2 örnek
1) etiketi aldım ancak YAPIŞTIRMADIM ankara-istanbul-ankara yaptım yani 4 kere etiket olmadan geçtim geçişlerim sistemde salisesine kadar görünüyor plakadan okuyup işlemiş.
2) babam etiketi yapıştırmamış geçerken eliyle tutup geçiyormuş 10-15 kere okumuş, en son izmirden çeşmeye giderken girişte okumuş çıkışta okumamış, çeşmede baktım yani geçtikten 1-2 saat sonra sistemde yine salisesine kadar görünüyordu.
başka bir mesele, cmax titanium X lerin camı yansıtmalı cam, HGS vs için camda özel bir alan var oraya yapıştırınca bile okumuyor ama insanlar sorunsuz kullanıyor.
cezayı ödediyseniz geçmiş olsun...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
OGS-HGS DEN KAÇAK GEÇİŞ YAPILMASI DURUMUNDA NE YAPILMALIDIR?
OGS sistemlerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş ihlali yapılan plaka üzerine 7 (yedi) gün içinde OGS abonesi (yeni üyelik) olunması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.
HGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda ise; geçiş yapılan plaka üzerine 7 (yedi) gün içinde HGS abonesi (yeni abonelik) olunması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.
Arkadaşlara katılıyorum, sitesinden de görebilirsiniz. Sizin ya hgsniz yok, ya başka bir araca taktınız, yada ceza gelmedi.
Bütün bunlar doğru ve cezada geldi ise ödememe hakkınız var.
Yukarıdaki metin karayollarının sitesinden alınmış olup, sayfanın kendi linkide aşağıdadır.
HGS
Ne mutlu Türküm diyene.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri