memlekete giderim büyük ihtimal bolu ya..yada kız arkadaşımla kartalkaya da olabilir..
arkadaşlar bayram tatili yaklaşıyor
eminim bir çoğumuz puntolarına atlayıp bayram tatili süresince arabasıyla gezmenin sonuna kadar tadını çıkartacak
herkes bir yerlere gideceğine göre birbirimizle karşılaşma imkanıda bulabiliriz
bu başlık altında nereye gideceğimizi paylaşırsak belki planlı karşılaşmalarada olanak sağlarız
ben 1. günü öğleden sonra sakaryaya gidicem
2. günü karabük -safranbolu-bartın -amasra taraflarında olucam
3. günü istanbula dönüş
4. günü bayrampaşada forum istanbul alışveriş merkezinde olucam
müsait olan arkadaşlar olursa mini buluşma yapabiliriz
saygılar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
memlekete giderim büyük ihtimal bolu ya..yada kız arkadaşımla kartalkaya da olabilir..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Çoşkun abi bizde karabük safranboludayız Bekleriz gelince abi ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Ben nöbet günlerimde çalışıyor olacağım yine![]()
Abiniz arife günü gece yola çıkar. Konya üzerinden manavgat sonra çolaklı mevkiinde Royal Atlantis Hotele kapağı atar. 4 gün her sabah spor, kapalı yüzme havuzu filan derken 4 ncü gün sonunda kös kös Ankaraya döner.
bayramdan önceki çarşamba günü şanlıurfa/siverek'ten yola çıkıp antepe geçicem, antepden nişanlımı alıp ankara ya gitcem. bayramın son günü de tam tersi istikamet...
bayrama dogru ankara'dan antalya'ya gececegim ben de
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bu bayram evdeyiz kısmetse ramazanda fethiye antalya bi tur yaptık
bu bayram evde dinleniriz kısmetse
memnun oldum efendim bende yer trafik kontrol tek fark benim takip ettiğim araçların kanatları yok
vayyy bee
arda var ya hep merak etmişimdir sizin işinizi
gerçi benim işte seninkine benziyo ama
sen hata yaparsan aırbus çakılıyo
ben hata yaparsam kamyon en fazla yoldan çıkıyo
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Yola çıkacak bütün arkadaşlar.Lütfen aşırı hız,ve hatalı sollama yapmayın.Ülkemizin kaderi imiş gibi,her bayramda yüzlerce insanımız ölüyor.Arkadaşlar,kader demek bir yere kadar,kuralsızlık bir kader değil sadece aptallıktır.
120 km,ile gitmek yerine,90km ile gitmek,sizi sadece birkaç saat geciktirirken,aksi durumda ise sizi en kısa sürede mezara götürür(Allah korusun).
Lütfen yavaş ve dikkatli olun.Bu vesile ile, bütün G.P ailesinin bayramını kutlarım.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
Trabzona gidecez , havasını özledim şerefszimistanbul bana dar geliyor ..
2 akşam kalacak olsakta ailemden özlediğim kişileri görüceğimden ve memlekete olan hasretimden dolayı o çileye değeceğine inanıyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri