Sertaç, benim de 3g bağlantım uzun süredir oldukça yavaş.Hatta edge hızına düşüyor sürekli.Belki Telekom kaynaklı genel bir problem vardır...
Arkadaşlar 1 haftadır internetim çok yavaş. TTNET sorun yok diyor,
speedtestler ortalama 400kb/sn diyor (kota aşımında 512 olduğundan yoksa 2mb/sn) ama nerede....
Anlamadım gitti. Rapid premium olmasına rağmen indirmeler 50kb/sn üstüne çıkmıyor.
Jdownloader da var. Bilgisayar temiz. Ne oldu anlamadım.
Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Ne yapmak gerek?
Sertaç, benim de 3g bağlantım uzun süredir oldukça yavaş.Hatta edge hızına düşüyor sürekli.Belki Telekom kaynaklı genel bir problem vardır...
ttnet ten 8mbps ye kadar sınırsız baglantı aldım 512kbps yi geçmedi aradım dedim binanızdakı kablolar 8mbps ye elverişli değil dediler birden 1024kbps ye cıktı ne hikmetse , tekrar aradım bu sefer baglı bulundugunuz ttnet şubesinin 1mbps den fazla baglantı saglamaya elverişli oldmadığını söylediler.. yani kime ne tuttururlarsa.. bahane seçip söylüyorlar. taahütsüz almıstım kapattırıp fiber internet alıyım dedim bizim siteden yeterince talep olmadıgı için pano mu kutu mu artık neyse koymamışlar başka bir seçenek arıyorum bulursam ttnet ten bir an evvel kurtulacağım.
benimde çok yavaş bir iki haftadır![]()
abicim birer tane vınn 3g alın canavar gibi olur
barış bu reklama girmedi dimi şimdi
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Peki speedtestler nasıl oluyor da normal gösteriyor? sadece telekom değil, uluslararası sitelerde de denedim sonuç aynı. hız normal görünüyor ama bağlantı herşekilde yavaş. bu arada Türkiye bağlantı değerleri üçüncü dünya ülkeleriyle yarışıyor. Mesela indirme hızında dünyada 66. sıradayız(hız testi yapanların istatistiği). Bence rezalet!
keşke taahhüt etmeseydim, şimdi 20 ay daha bunu çekeceğim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri