Başıma gelen bir olayı anlatarak örnek vereyim. 2 ay önce eski aracımı sattım ve punto evo aldım. Eski aracın camına yapıştırılmış ve kredi kartıma bağlı olan bi hgs etiketim vardı. Alan arkadaşa hgs etiketini sök, sistem etiketi okumazsa zaten plakadan okumaz bana da geçiş ücreti yansımaz dedim. Arkadaş etiketi söktü. 2 ay sonra hgs'ye tanımlı kredi kartının ekstresinde 30 tl geçiş ücreti gördüm.(aracı sattıktan sonraki tarihlerde geçiş yapılmış). Anlayacağınız bu sistem hgs etiketini okuyamazsa plakayı okuyup ücretlendirme yapıyor ya da tam tersi... Bazen de ikisini birden okuyamıyor, bu da eski aracımda Ankara'dan Bolu'ya giderken başıma geldi... İyi ki varsın HGS...
çok sık kullanıyorum çeşme otoyolunu ve 2011 den beri bizim evolarda göğüslükteki boşlukta (teybin üstünde) Navigasyonun arkasında duruyor... daha bir kere okumadığını görmedim. OGS kullanıyorum hala daha.. ve kullanmaya devam edeceğim... sanmıyorum BANKA LOBİSİvarken KALDIRABİLECEĞİNİ ogs yi.
Konu shellcininabisi tarafından (15/06/2013 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Bu tür başlığı gördükçe,anlıma yapıştırdım diyesim geliyor![]()
Aynen.. İtiraza biraz önce döndüler aynı faslı yenilettiler. Şikayeti yeniledim. Bakalım ne olacak. dedim alenen hırsızsınız. ceza dahi olsa hgsli olduğumdan 18 tl olabilir. 145 değil. gidiş-dönüş yazmışlar. okumamış heralde toplam 145+165.. diyecek bir şey yok. Geniş kitlelerin haberi bile yoktur ve soyguna devam!
Hgs Hırsızlığının Belgesi..
Sayın İLGİLİ, İlgili geçişler için ürününüz içerisindeki bakiyeniz yetersiz kalmıştır. Sözleşme ve yönetmelik gereği cezai işlem uygulanmıştır .Cezalar en uzak mesafenin 11 katı olarak Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmiştir.Düzeltme işlemi yapılamamaktadır,ilgili cezalar için tebligat ulaştığında ödeme işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.
Bakiye yetersizliği durumun da bakiyenizin yetmediği ilk geçişinizden sonra 7 gün içerisin de bakiye yüklemesi yaparsanız, geçişleriniz normal ücretlendirilmektedir,aksi takdir de cezai işlem uygulanmaktadır.
bakiye kontrolünü gerçekleştirmek kullanıcıların sorumluluğundadır .
HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine
ve HGS geçiş ihlal cezalarına,
https://hgsmusteri.ptt.gov.tr
adlı internet sayfasından ulaşılabilmektedir.Belirtilen internet adresinden kullanıcı edinerek hesabınızla ilgili bilgilerinize ulaşabilirsiniz,
444 1 788 müşteri hizmetleri numarasınıda arayabilirsiniz.
Ben de bugün Vakıfbanktan aldım hgs yiUmarım sıkıntı olmadan kullanırım.
Kredi kartına tanımlanınca sanıyorum eksilen hesabım otomatik olarak tamamlanıyor, haksız mıyım?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri