aracı satılığa çıkarıyorum arkadaşlar.. fiat kabul etmedi.. kapılarını kapattı..
avukat arkadaşlarımda 5 yıl gibi bir süre geçtiği için, bilirkişininin net birşey söyleyemeceğini o yuzden mahkemenin iyice uzayacagından , hatta haklı olmamıza rağmen, haksız duruma düşebileceğimizden bahsetti..
Bedava verseler artik fiat almam..
tövbe ettim..
kimseyede tavsiye etmem..
bir şekilde elimden çıkaracagım..
ama hakkımı helal etmiyorum fiat yetkililerine ve satıcılarına..
Selamunaleyküm
Geçmiş olsun fazla kafaya takmayın. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Aracınızdan memnun olmadığınız içinmi satıyorsunuz. Belki bizde aracı kontrol ettirsek bizimkindede çıkar.
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun...benim bir arkadaşımda sıfır aldığı honda cıvıc komple boyalı çıktı...türkiyede çok uğraştı baktı olmayacak yurtdışına tercümanla mektuplar gönderdi başvurularda bulundu yurtdışından çözdü bu olayı...sende avukatlarına fazla guvenme derim direk ıtalya fıat ile bağlantı kurmaya çalış bence...bizim o arkadaş tekrar sıfır honda cıvıc aldı azmi sayesinde...bunu sende başarabilirsin amaca giderken yol tıkanırsa başka yolu dene bence...bu tür olaylar eger arac yurt dısından geliyorsa gemide çizikler oluştuğundan türkiyede yeniden boyanmasından oluyor yada fabrikada robot hata verince arac tekrar boyamaya alınıyor bu yüzden de olabiliyor...
Nedense birmotta bu tarz sorunlar çok yaşanıyor. bi kaç sene önce bir akrabamın sıfır aldığı aracın direklerdede boya çıkmıştı. yalnız boya olup olmadığını usta gözle bakarak anlayamamış cihazla kontrol edilince ortaya çıkmıştı. şikayet etti ancak sonuç alamadı, artık sıfır araç alırkende ekspertize sokmak gerekiyor ne yazıkki.
Boya olayını artık aşabilmemiz lazım Belçikada 2.el bi ford focus fiyatı sordum telefonla adam anlattı motoru temiz bilmem ne diye sonra da gururla ekledi araçta çizikler göçükler vardı tertemiz yaptırıp boyattım sıfırdır boyası diye... Biz de orjinal olsun diye vuruk kırık arabaya binelim daha.. Ne diyeyim galiba üç kağıtçılığımızdan bu hale geldik
M.K.ATATÜRK
Herkesin aşması lazım bireysel olmaz o iş daha doğrusu mantık değişmeli adam 96 model doğan alacak boya orijinal arıyor buluyormu buluyor ama boya yanıkları kabarmalar içinde.
Aracada öyle biniyor elbette.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
ölçüm cihazları çok güven verici gelmiyor bana bu konuda.. iyi bir ustanın gözle muayene etmesi daha cazip..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
İyi ustalara lafım yok tabiki ama artık boya öylesine profesyonelce yapılıyor ki (bu araçlar için mükemmel bişey olsa da ustalar için değil) boyayı gözle veya el yoluyla anlamak neredeyse imkansız hale geliyor. Mikron ölçüm cihazları ile yapılan ölçüm sonucunda elime bir kağıt veriyorlarsa amenna neticede dönüp hesap sorma hakkı doğacaktır.. Yetkili servislerde yapılan boya ölçümlerinde çok hatalı sonuçlar çıkıyor ama yinede sanayide bulunan ucuz cihazlardansa yetkili servis ekspertizi yada bu işi profesyonelce yapan yerler tercih edilebilir..
M.K.ATATÜRK
aynı olay benimde başıma geldi 2011 haziran ayında izmir birmottan punto evo aldık.4gün önce park halinde iken birisi sol çamurluğu dokunmuş avuç içi kadar göçük var.bende bugün aracı yaptırmaya gittim.sol ön kapıda çok az bir renk ton farkı vardı şüpheleniyordum zaten cihazla baktırdım sol ön kapı boyalı çıktı![]()
Beyler sıfır araba alıyorsanız 2 el sorumlusundan alacaksınız ölçüm cihazını kendiniz kontrol edeceksiniz.
Maalesef bu devirde Babana güvenme lafı boş değil!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri