Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: tüm üyelere : adınız@grandepuntotr.com mail adresi

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Hosting paketinde toplam 50 adet ücretsiz e-posta hakkı var ve doğal olarak 200'ün üzerinde üye olduğuna göre, dağıtımın bir şekilde bir ölçüye dayanması gerekecekti. Ve bunlar hiç bekletilmeden dağıtılıyor, bu büyük bir incelik.

Ekstra e-posta için gereken altyapı maliyeti ise şu etapta yüksek görünüyor. 50 e-posta için yıllık 105 YTL gibi bir rakam ödenmesi gerekiyor. Zaten öyle bir durum olursa, hemen hemen tüm kayıtlı üyeler e-posta isteyecektir ve maliyet iyice artacaktır. Düşünün şu anki vaziyette 50 ücretsiz olanı saymazsak, kalan üyelere verilecek e-posta hesapları için 400 YTL civarı bir ödeme yapmak gerekir. Ayrıca daha sonra yeni gelenler de isteyecektir vs.

Ama bununla ilgili bir düzenleme zamanla yapılır, istek sayısı artarsa böyle bir altyapı hazırlığına girişilir.

Ha şu olur, münferit istekler için sanırım e-posta hesabı açılımı 2,5 YTL gibi bir şey tutuyor. O şekilde de olabilir ama o tutarı da nasıl alıcaksın Astarı yüzünden pahalıya gelir. Üye dese ki, tamam kardeş ben de 5-10 YTL neyse gönderiyorum bana da e-posta verin, e zaten şu an dağıtılanlar o şekilde dağıtılıyor. İtiraz etmek olmaz yani 8O
    Konu civcivx tarafından (20/01/2007 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.

Mete Erden
    Gianfranco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DV X8X8
    Edilen teşekkür: 3

Bu aracı kullanarak kullanıcı profilinizi güncelleyebilirsiniz.Hesabınız için iletişim detaylarını giriniz.Şifrenizi değiştirmek için 'Şifre Değiştir' butonunu tıklayınız
    sifre degistirmek icin bole bisi cikti.Ama orda da tusu bu turlu bulamadim.

Bu yazi icin tercihler-hesap profilini kullandim.

Lutfen birisi yardim etsin
    Konu Gianfranco tarafından (20/01/2007 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.

Mete Erden
    Gianfranco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DV X8X8
    Edilen teşekkür: 3

Bu mail isine neden bu kadar takildiginizi anlamadim. Normalde sitelerde sadece yonetimdekilere verilirken burda onursal uyelerede vermisler.
    Ayrica civcivx e katiliyorum.Cok isteyen olursa bole bisi yapilmasi bence mantikli olur.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4

arkadaşlar, sizlerden site yöneticileri için biraz daha anlayış bekliyorum.
    son dönemde yoğun bir hosting sorunu yaşadık.
    ve bu sorun daha yeni çözüldü diyebiliriz.
    tabi ki sitemize üye olan tüm üyelerimize mail adresi verilecek ama bunun için biraz daha zaman gerekli bunu da takdir edeceğinizi umuyorum.

lütfen biraz daha sabır diyorum.
    ben farklı farklı birsürü siteye üyeyim ama hiçbirisi bana o siteye ait mail adresi vermedi.
    yönetici arkadaşların bu yönde bir çalışma başlatması bence çok güzel bir davranış
    fakat unutmamamız gerekiyor ki bu bir başlangıç ve de tüm üyelerimizin bundan faydalanması da çok zaman almadan adım adım gerçekleşecektir.

yaşasın gp kardeşliği,

viva gp

Emre Ayvaz
    shoparr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 AE 6232
    Edilen teşekkür: 85

1-ben anlayışsızlık yapmadım.tüm yöneticlere emeklerinden dolayı saygı duyuyorum.
    2-zorunluluk olduğunu anladığımı da bildirdim.50 adet varsa tabiki öncelik onursal üyeleri verilmeli ben sadece bu ayrımın başka konulara taşınmasını ya da forumda bir yer edinmesini istemiyorum.açıkçası kulağıma hoş gelmiyor.
    3-onursal üye sıfatına dediğim hiç birşey yok.
    4-bana ters gelen olayın ana mantığıdır.yani ayrım yapılması(ne olursa olsun) ve en önemlisi bu ayrımın başka konularda da yeri geldiğinde şaka yollu da olsa yapılması.
    5-adres çok güzel bir özellik olmuş tebrik ederim diyen de bendim ve bunda gayette iyi niyetliydim.
    6-bana verilmiyo die olay yaratacak ,karalıcak bi adam değilim.gerek de yok zaten tartışmaya ben buraya keyif almak için giriyorum.ama düşüncelerimi söylemezsemde kendimi iyi hissetmezdim.
    7-beni anlamak isteyenlere söyleyeceğim şey....ben böle konulara hassasiyetle davranan biriyim eşitsizlik hele ki para vermedik diye yapılan eşitsizlik ve ayrım genel mantık olarak beni rahatsız eder.sadece bu konuda da değil.bunun lafının bile edilmesi yeterli..büyütmenin bir anlamı yok.herkese iyi akşamlar...hayırlı olsun demeyi unutmuşum..cidden kötü niyetli değildim..tabi ki olsa herkese verilecektir.bana katılmayanlarında benim onlara duyduğum saygıyı bana duymalarını bekliyorum .özellikle de düşünce özgürlüğü için yara aldığımız şu önemli günde(bknz:Hrant Dink. Suikasti)..
    Konu shoparr_ tarafından (20/01/2007 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.

Fatih Göncü
    ORACLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 88

"eşitsizlik hele ki para vermedik diye yapılan eşitsizlik ve ayrım genel mantık olarak beni rahatsız eder"
    Abi sen hala böyle mi düşünüyorsun.Böyle bir durum yok. böyle bir zorunlulukta yoktu. O an için siteyi açabilmek adına böyle bir fikir atıldı ortaya,arzu edende katkıta bulundu. Eğer böyle bir zorunluluk yada ayrımcılık olsa siteye üyelik için isterdik o zaman değil mi? Yanlış düşünüyorsun.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok

sakin ol shoparr dostum.

bizler seni tanıyor ve biliyoruz.
    senin söylediklerinin altında ne başka bir anlam arıyoruz, ne de seni anlayızsızlıkla suçluyoruz.
    tabi ki senin fikir ve düşüncelerine saygı duyuyoruz.
    herkes kendi fikrini belirtmekte hür ve özgürdür.
    yazdıklarımın yanlış anlaşılmasına sebep olduysam ben özür dilerim.
    benim sadece söylemek istediğim;
    son zamanlarda site olarak tüm kardeşlerimiz zor günler geçirdi.
    host sorunu hepimizin canını oldukça sıktı.
    her gün gelişmekte olan bir siteyiz ve de uygulamalar da bu doğrultuda gelişiyor.
    ama tabi ki bu biraz zaman alacak.
    şunu yürekten söylüyorum bu sitede ayırım yapacak ve de yaptıracak arkadaş yok.
    bizler bir araya gelerek ve de birbirimizden güç alarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
    bu yüreğimizin temizliğinden, samimiyetimizden, bağlılığımızdan ve de birbirimize duyduğumuz saygıdan ileri geliyor.

deminki yazımda haddimi aştıysam özür dilerim ama ne olur biraz daha zaman tanıyalım birbirimize.

teşekkür ederim.

Emre Ayvaz
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 AE 6232

zorunlu olmadığını biliyorum.zaten o cümlenin anlamı;"onursal üye olmadığımız için"dir.siteye üye olmak içinde para toplamak zaten fikir itibariyle saçma değil mi sence de?ilk açıldığında site bunla ilgili şaka yollu muhabbetlerde döndü sticker vs konularda.benim demek istediğim o zaman bn ya da bi başkası (para gönderme konusunda herkesin farklı sebebi olabilir ama benm ki ne güvensizlik ne de maddiyattı)para göndermedi diye yeri geldiğinde bu şekilde ayrımlar yapılıcaksa bu hoş olmaz.bu dün sticker bugün mail yarın x olabilir.ben bu konudaki fikrimi söyledim başka yerlere çekmenin anlamı yok.ayrım olmadığını düşünüyorsanız size katılmadığmı söyledim tartışmanın da anlamı yok.size göre yanlış düşünüyo olabilirim.dediğim gibi sadece fikrimi söyledim.saygılar

ekleme:sayın hiç bir sözüm kişisel değildi gücenmedim de estafurullah ne demek özür.bu sitede ayrım yapacak biri olmadığını bende biliyorum herkes gönlünü verdi bu platforma birbirini de çok sevdi..ben istenmese de arzu edilmese de böyle bir ortam oluşuyo ve oluşabilir aklınızda bulunsun bana biraz ters geldi dedim.ama olay başka boyutlara döndü..beni anladığını umuyorum teşekkür ediyorum..

bu olayın devam etmemesi için sizlerden de rica da bulunuyorum..elimden geldiğince de bende devam ettirmeyeceğim..anlaşıldığımı farz ederek herkese iyi forumlar diliyorum.
    Konu shoparr_ tarafından (20/01/2007 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.

9. 20/01/2007, 01:55

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.

Fatih Göncü
    ORACLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 88

"ben istenmese de arzu edilmese de böyle bir ortam oluşuyo ve oluşabilir aklınızda bulunsun bana biraz ters geldi dedim".

Abicim kesinlikle böyle bi ortam yok ve oluşmuyor. Bunları sinirlenerek yazmıyorum yanlış anlama. Bunu anlamamış olmana üzülüyorum.
    Yine de fikrine saygı duyuyorum ve bu konudaki son mesajımdır.

toful - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 26

Alıntı shoparr_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zorunlu olmadığını biliyorum.zaten o cümlenin anlamı;"onursal üye olmadığımız için"dir.siteye üye olmak içinde para toplamak zaten fikir itibariyle saçma değil mi sence de?ilk açıldığında site bunla ilgili şaka yollu muhabbetlerde döndü sticker vs konularda.benim demek istediğim o zaman bn ya da bi başkası (para gönderme konusunda herkesin farklı sebebi olabilir ama benm ki ne güvensizlik ne de maddiyattı)para göndermedi diye yeri geldiğinde bu şekilde ayrımlar yapılıcaksa bu hoş olmaz.bu dün sticker bugün mail yarın x olabilir.ben bu konudaki fikrimi söyledim başka yerlere çekmenin anlamı yok.ayrım olmadığını düşünüyorsanız size katılmadığmı söyledim tartışmanın da anlamı yok.size göre yanlış düşünüyo olabilirim.dediğim gibi sadece fikrimi söyledim.saygılar

ekleme:sayın hiç bir sözüm kişisel değildi gücenmedim de estafurullah ne demek özür.bu sitede ayrım yapacak biri olmadığını bende biliyorum herkes gönlünü verdi bu platforma birbirini de çok sevdi..ben istenmese de arzu edilmese de böyle bir ortam oluşuyo ve oluşabilir aklınızda bulunsun bana biraz ters geldi dedim.ama olay başka boyutlara döndü..beni anladığını umuyorum teşekkür ediyorum..

bu olayın devam etmemesi için sizlerden de rica da bulunuyorum..elimden geldiğince de bende devam ettirmeyeceğim..anlaşıldığımı farz ederek herkese iyi forumlar diliyorum.

ben mail adresimi yöneticiye mesaj geçip iptal edip devredebilirim arzu edersen.

Emre Ayvaz
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 AE 6232

benim dediğimi çok başka şeylere çekmişsin kimse ile daha fazla tartışmıcam çünkü alakasız muhabbetler para lafları dönmüş benim dediğim ısrarla anlaşılmamış.belki de ben anlatamadım..ve en önemlisi çıkış yaptığım söylenmiş kasmaya gerek yok neden bir çıkış yapayım...içimde kalmasını mı isterdiniz..işte sorunumuz bu belki de neyse konuşmayacağım..benim anlayamamış olmam benim eksikliğim olsun ama sizler beni anlayın lütfen.objektif düşünürsek benim bundan önceki yazılarımla da alakalı olarak bu konuda da aynı düşüncemi ifade ettiğim ve başta sadece rahatsızlık duyduğumu söylediğim görülecektir.artık konuşmayacağım..hayırlısı olsun..
    kimsenin adresinde gözüm yok.toful arkadaşım hakkaten yanlış anlamışsın kırıcı oluyorsun..güle güle kullanın..bu zorunluluktan kaynaklandı ve böyle oldu önemli olan olay değil.ve nedense benmle hep olay tartışılıyor..biraz olgu tartışsak iyi olacak..bugün bana yarın başkasına başka şekillerde..bundan sonra yazı yazmayacağım.lütfen bana yönelik sözleri özelden geçin..burada cevaplayacağım tarzda yazılar yazmazsanız çok sevinceceğim.bunu yapma sebebim olayın akıl almaz boyutlara doğru yürüyebileceği..çünkü hiç söylemedğim hiç düşünmedğim muhabbetlere döndü..
    Konu shoparr_ tarafından (20/01/2007 Saat 09:27 ) değiştirilmiştir.

toful - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 26

Alıntı shoparr_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim dediğimi çok başka şeylere çekmişsin kimse ile daha fazla tartışmıcam çünkü alakasız muhabbetler para lafları dönmüş benim dediğim ısrarla anlaşılmamış.belki de ben anlatamadım..ve en önemlisi çıkış yaptığım söylenmiş kasmaya gerek yok neden bir çıkış yapayım...içimde kalmasını mı isterdiniz..işte sorunumuz bu belki de neyse konuşmayacağım..benim anlayamamış olmam benim eksikliğim olsun ama sizler beni anlayın lütfen.objektif düşünürsek benim bundan önceki yazılarımla da alakalı olarak bu konuda da aynı düşüncemi ifade ettiğim ve başta sadece rahatsızlık duyduğumu söylediğim görülecektir.artık konuşmayacağım..hayırlısı olsun..
    kimsenin adresinde gözüm yok.toful arkadaşım hakkaten yanlış anlamışsın kırıcı oluyorsun..güle güle kullanın..bu zorunluluktan kaynaklandı ve böyle oldu önemli olan olay değil.ve nedense benmle hep olay tartışılıyor..biraz olgu tartışsak iyi olacak..bugün bana yarın başkasına başka şekillerde..bundan sonra yazı yazmayacağım.lütfen bana yönelik sözleri özelden geçin..burada cevaplayacağım tarzda yazılar yazmazsanız çok sevinceceğim.bunu yapma sebebim olayın akıl almaz boyutlara doğru yürüyebileceği..çünkü hiç söylemedğim hiç düşünmedğim muhabbetlere döndü..
    inan kötü niyetli yazmış değilim.niyetim kırıcı olmak asla değil.ben çok fazla kullanmam diye düşünerekten teklif ettim.

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR

erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

bir süre foruma girememiştim ufak tartışmaLar oLmuş. üzücü bir durum. konunun tam başını biLmiyorum açıkcası ancak e-maiL oLayından kaynakLanıyorsa ayıp oLur yani, herkes yaşını başını aLmış insanLar burada. bi maiL adresi gibi kıytırık bir durum bizim aramızı etkiLememeLi diye düşünüyorum.

herkesi de biraz daha hoşgörü ve aLttan aLmaya davet ediyorum. arada tartışmaLarımız kavgaLarımız gürüLtüLerimiz oLacaktır eLbette. zaten gürüLtümüz oLmazsa sorun var demektir. insan ancak sevdigi biriyLe tartışır, sevmedigi biri hakkında yorum biLe yapmak istemez. umarım bu konu kapanır.

insiyatif ve sag duyunuz için şimdiden teşekkür ederim.

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

Ümit Yanardağ
    ümit yanardağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    35 VY 902
    Edilen teşekkür: 29

uyanardag@grandepunto.tr.com teşekkür ederim dostum şifremi alırım senden

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı ümit yanardağ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyanardag@grandepunto.tr.com teşekkür ederim dostum şifremi alırım senden
    malesef sadece onursal üyeler.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Rengi
    Yok

shoparr, kardeşim benim
    ya sen anlatamadın ya da biz anlayamadık.

ne ise ne uzatmaya gerek yok.

sadece şuna inanıyorum.
    bu siteye üye olan tüm kardeşlerimizin hiçbirinin diğerinden farkı yok.
    hiç kimsenin diğerinden üstünlüğü yok.
    istanbul buluşmasında vadinin bir sözü olmuştu.
    bu site benim, senin veya onun değil.
    bu size bizim, hepimizin
    bizler bir araya gelerek, omuz omuza vererek çok daha ilerilere gidecek ve çok daha güzel günler yaşayacağız.

bu site, bu aile hepimizin

seni kırdıysam özür dilerim.
    kusuruma bakma lütfen.

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu site benim, senin veya onun değil.
    bu size bizim, hepimizin
    tamamen bu görüşteyim.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

reklam geliri başladığıunda ilk işim mail paketi almak olucak duyurulur
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

onursal üyeler neye göre oluşturuldu?
    bu forumdan öncesine göre mi, yoksa sadece bu foruma göre mi?

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Onursal üyelik süreç içerisinde gelişti...
    Şöyle ki;Sitenin alan adı-taşıyıcısı-falanı filanı için gereken maddi destek üyeler tarafından sağlandı.Sonrasında Onursal üyelik olayı ortaya çıktığında,maddi olarak desteği olanların onursal üye olarak anılması gündeme geldi ve bu vesile ile maddi yardımda bulunanlar onursal üye oldular...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon