+111
+111
Bu tartışma yeterince uzamadı mı ??
bu site kurulurken hevesle destekle maddi manevi olarak. 3 5 kişilik buluşmalarla uğraşan arkadaşlarında bırakın bari onusalı olsun. nedir yani bumu problem. elimizi taşın altına koyduysak suçlumu olduk.
photoshop soranlar oluyor.....
Ryu konuyla alakasız ama senin imzandaki arabanın resmi inşallah photoshoptur eğer değilse arabanın sürtmedik yeri kalmaz.
Arkadaşlar, bu muhabbet yeterince uzamış -birbirimizin kalbini kırma noktalarına kadar! Ortada iki taraf açısından da büyük yanlış anlamalar var! Ama artık herkesin birbirini anlayabildiğini umuyorum! Artık kapansın bence bu muhabbet...8O 8O 8O
Birlik olmaya çalışırken ufak tefek meseleler yüzünden ayrılmayalım!!!
Arkadaşlar bu site ne benim ne erdinin ne de ozanın nede dıger onursal uyelerındır...
burda butunluk halınde hepımıze faydalı olacak ortamlar yaratmaya calısıyoruz
burda kımsenın bır ustunlugu yok...
ama musade edın sıtenın kurulus surecınde
ınternet uzerınden toplantılar yapan zaman harcayan ve maddı manevı destekte bulunan arkadaslar oncelıklı olsun....
dıp not olarak tekrar bır konuyu dıle getırmek ıstıyorum
sitedeki tüm ozellıkler ve grendepuntotr uyesı olma ayrıcalıgından tum uyeler kısıtlama olmaksızın faydalanacaktır bıraz sabır bıraz anlayız bıraz ozverı...
tesekkurler...
hoşgeldin vadi dost.
özlemişiz senin yazılarını okumayı.
Ya abilerim bu adresi outlook a tanımlıyorum
sonra bana bir pencere çıkıyor kullanıcı adı ve şifremi soruyor.
hem mail adresimi komple kullanıcı adı olarak hemde sadece @ işaretinden öncekini yazarak denedim ama kabul etmiyor.
'mail.grandepuntotr.com - Alınıyor' görevi bir hata bildirdi (0x800CCC92) : 'E-posta sunucunuz oturum açmanızı engelledi. Hesap özelliklerinizde kullanıcı adı ve parolanızı doğrulayın. Araçlar altından E-posta hesapları seçeneğini tıklatın. Sunucu yanıtı: -ERR Unknown user or incorrect password'
böyle bir hata veriyor.
Bu adresi outlook ta kullanmıyor muyuz?
@Oracle aynı hata msj.ile bende karşılaştımbelki de daha aktif değildir hesaplar..
aRKADAŞLAR, BURADA LAFLARIN HEPSİ BANAYSA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜRÜM. BENİ YANLIŞ ANLAMIŞSINIZ, BEN SADECEONURSAL ÜYENİN NASI OLDUĞUNU SORDUM, SORMADAN ÖNCE YÜRÜTTÜĞÜM FİKRİ SÖYLEDİM. İTİRAZIM YOK, BU GÜZEL BİŞİ WE BEN KARŞI GELMEDİM. NİYE BÖYLE UZADI, BÜYÜTÜLDÜ,KALP KIRMALARA GİTTİ ANLAMIYORUM..
NE DEDİM Kİ BEN ????
Alper sana ozel bı msg yok gordugum kadarıyla![]()
hersey sut liman olmustur sanırım. bu başlığı kapatıp
yönetimden duyurular kısmından bu mail işlerini yürütelim
bu sayfa GrandePuntoTR ye yakısmıyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri