shoparr_ Nickli Üyeden Alıntı
zorunlu olmadığını biliyorum.zaten o cümlenin anlamı;"onursal üye olmadığımız için"dir.siteye üye olmak içinde para toplamak zaten fikir itibariyle saçma değil mi sence de?ilk açıldığında site bunla ilgili şaka yollu muhabbetlerde döndü sticker vs konularda.benim demek istediğim o zaman bn ya da bi başkası (para gönderme konusunda herkesin farklı sebebi olabilir ama benm ki ne güvensizlik ne de maddiyattı)para göndermedi diye yeri geldiğinde bu şekilde ayrımlar yapılıcaksa bu hoş olmaz.bu dün sticker bugün mail yarın x olabilir.ben bu konudaki fikrimi söyledim başka yerlere çekmenin anlamı yok.ayrım olmadığını düşünüyorsanız size katılmadığmı söyledim tartışmanın da anlamı yok.size göre yanlış düşünüyo olabilirim.dediğim gibi sadece fikrimi söyledim.saygılar
ekleme:sayın hiç bir sözüm kişisel değildi gücenmedim de estafurullah ne demek özür.bu sitede ayrım yapacak biri olmadığını bende biliyorum herkes gönlünü verdi bu platforma birbirini de çok sevdi..ben istenmese de arzu edilmese de böyle bir ortam oluşuyo ve oluşabilir aklınızda bulunsun bana biraz ters geldi dedim.ama olay başka boyutlara döndü..beni anladığını umuyorum teşekkür ediyorum..
bu olayın devam etmemesi için sizlerden de rica da bulunuyorum..elimden geldiğince de bende devam ettirmeyeceğim..anlaşıldığımı farz ederek herkese iyi forumlar diliyorum.