Puntonun savrulmaya olan direnci fiestanınkinden daha güçlü görünen köy kılavuz istemez arkadaşlar her şey ortada![]()
Puntonun savrulmaya olan direnci fiestanınkinden daha güçlü görünen köy kılavuz istemez arkadaşlar her şey ortada![]()
arkadaşlar sahibinden com girin pert kayıtlı fiestaları saymakla bitirimiyeceksiniz yoruma gerek yok sanırım
ben de dün bakmıştım puntonun esc testi yok.
karşılaştırma çok adil olmaz. kullanıcı yorumları biraz yol gösterebilir
Fiat Fiorino ESP Testi - YouTube
esp nin faydası burada dahada iyi görülüyor
fiesta orayı burayı sallıyordu nemo yere kafa atıyor![]()
![]()
![]()
Konu ahmet4646 tarafından (12/12/2012 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Fiesta 3 ile 30 km ile giderken frene bastığımda abs devreye girip önümdeki jeep e dokundurmuşluğum var.
ya fiesta 3ü yanlış biliyorsunuz yada oldukça olağan birşeyden bahsediyorsunuz
her iki durumdada bu durum bana birşey ifade etmiyor çünkü, frene basıldığında arada kaç metre vardı? jeep duruyormuydu? yol/asfalt durumu neydi? lastiklerin durumu neydi? bunlar ve bunlar gibi kriterler olmadan ancak geçmiş olsun denir...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Her iki araçıda kullanıyorum şuan ikiside kapını önünde doğruyu söylemek gerekirse fiesta virajlarda biraz daha iyi punto sadece virajda iken çukura düştüğünüzde veya setten geçtiğinizde arka tarafı daha az savuruyor ve bu özelliği bir çok araça göre üstün. Buyrun sizin videodaki firmanın sitesindeki test sonuçları karşılaştırması ekteki resimde
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri