arkadaşlar sahibinden com girin pert kayıtlı fiestaları saymakla bitirimiyeceksiniz yoruma gerek yok sanırım
Printable View
arkadaşlar sahibinden com girin pert kayıtlı fiestaları saymakla bitirimiyeceksiniz yoruma gerek yok sanırım
ben de dün bakmıştım puntonun esc testi yok.
karşılaştırma çok adil olmaz. kullanıcı yorumları biraz yol gösterebilir
Fiat Fiorino ESP Testi - YouTube
esp nin faydası burada dahada iyi görülüyor :)
fiesta orayı burayı sallıyordu nemo yere kafa atıyor :) :) :)
ncap ın videolarına baktığımızda fiestanın puntodan daha iyi bi sisteme sahip olduğu belli, esc zaten direksiyon nereye çevirirse oraya gitmesi demektir fiestada bunu başarıyor siz dağıtıyor diyorsunuz bizim puntoya bakmadınızmı 99 model bmw gibi yan veriyor :D esc tutamadığı için dağılıyor araç, bu arada ncapın testleri hepsi sabittir içindeki sürücü direksiyonu sağ sol yapmaz sistem kendi sağ sol yapar
Fiesta 3 ile 30 km ile giderken frene bastığımda abs devreye girip önümdeki jeep e dokundurmuşluğum var.
ya fiesta 3ü yanlış biliyorsunuz yada oldukça olağan birşeyden bahsediyorsunuz :)
her iki durumdada bu durum bana birşey ifade etmiyor çünkü, frene basıldığında arada kaç metre vardı? jeep duruyormuydu? yol/asfalt durumu neydi? lastiklerin durumu neydi? bunlar ve bunlar gibi kriterler olmadan ancak geçmiş olsun denir...
Her iki araçıda kullanıyorum şuan ikiside kapını önünde doğruyu söylemek gerekirse fiesta virajlarda biraz daha iyi punto sadece virajda iken çukura düştüğünüzde veya setten geçtiğinizde arka tarafı daha az savuruyor ve bu özelliği bir çok araça göre üstün. Buyrun sizin videodaki firmanın sitesindeki test sonuçları karşılaştırması ekteki resimde