bu başkanlık sitemini ben foruma ilk üye oldugum zamandan beri dile getirdim ve getirmeye çalışmıştım yaklaşık 1 yıl oldu :)
neyse burak arkadaşım adaylıgını koymuş bizede desteklemek düşer hayırlısı olsun bakalım
Printable View
bu başkanlık sitemini ben foruma ilk üye oldugum zamandan beri dile getirdim ve getirmeye çalışmıştım yaklaşık 1 yıl oldu :)
neyse burak arkadaşım adaylıgını koymuş bizede desteklemek düşer hayırlısı olsun bakalım
Bursa için ben varım :)
ekleme yaparsanız sevinirim
Antalya uyuma forumuna sahip çık... :)
Antalya içinde beni yazın o zaman hiç kimseden ses seda çıkmadı :glare000:
https://forum.grandepuntotr.com/gene...a-yapiniz.html
oylarınızı bekliyorum :)
Arkdaşlar adaylık aşamasında içime sinmeyen bir yanlışlık yaptık aslında önce adayları belirleyip bir sonraki hafta oylama yapmamız daha sağlıklı olacaktı çünkü pazartesi adaylığını koyan ile perşembe koyanın arasında gün ve teşekkür farkı oldu ..
Bu şekilde olmasına itiraz eden varsa bir kişi bile olsa oylamayı iptal edip aynı adayları tamamını birden pazartesi tertemiz halde tekrardan oylamaya sunacağımherkes aynı anda oylanmaya başlayacak .. itirazı olan hemen yazsın lütfen...
bir iki ilde iki aday var. diğer konuya msj yazmayalım burak sormak istediklerini buradan yazabilirsin
Arkdaşlar oylamayı durdurdum gelen talepler doğrultusunda. adaylığını koymak isteyipte iş işten geçmiş 2 günde kimse oy vermez artık diyen arkdaşların hakkının yenmemsi için tüm oylama konusunu silip pazartesi aynı şekilde herkes sıfır oy alacak şekilde yeniden açılacaktır ..
Adaylar aynı şekilde kalacaktır ve aday olmak isteyenler pazar günü gecesine kadar isimlerini yazdırabilirler isimlerini önceden yazdıranlar başvuruları geçerli sayılacaktır..
o madurlardan birisi benim :D
Kayseri yok sanırım :(