Antalyanin adayi yokmu ne garip
sent my new ipad
Printable View
Antalyanin adayi yokmu ne garip
sent my new ipad
Tanidiklar disinda kimsenin gelmedigini nerden biliyosun?
Bilip bilmeden kafamiza gore konusmayalim.O gunku bulusmada 6 kisi her bulusmaya giden tayfaydik 7 kisi ise ilk defa aramiza katilan arkadaslardi hepsiyle tanistik sohbet muhabbet ettik.Kimse kimsenin kolundan tutup zorla getiricek degil,bunlar ilgi isidir.Sosyal olan ve musait olan herkes gelir..
Bilmeden konusmayalim lutfen..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Aday olmak isteyenler lütfen hafta sonuna kadar belirtsinler..
benım oyum direk haruna hiç düşünmeden:) hatta şimdiden hayırlı olsun başkanım:)
Kırşehir varsa bende adayım :) zaten başka üye yok tek başıma takılırım :D
Kardeşim çok teşekkür ederim
ben o günkü buluşmada yeni gelenlerin olduğunu bilmiyorum evet ancak konusunu olay bittikten sonra gördüğüm için sizin buluşma örneğinizi verdim ; sonra dedimki herhalde ben görmedim buluşma konusunu sonra bi baktım zaten buluşmadan 23 saat önce planlamışsınız konuyu açmışsınız buluşmuşsunuz :( olaylar okadar çabuk gelişmişki ben konuyu konu bittikten sonra gördüm.. :(
Isparta'dan aday olabilirim. :)
Hocam forum açılmadan önce birbirimizi bizde tanımıyorduk . Ben kendimden örnek veriyim üye oldum 1 hafta sonra buluşma konusunu gördüm gittim baktım Serkan ve Ufuk arkadaşımızla tanıştım sonradan gelenler oldu 15 kişi kadar olduk. Yapın yada değil birisiyle tanışman için bence ortamlara dahil olman gerekicek :) Yani sen takip et buluşma yerine git kimse sana neden geldin demez :)
+10000
Harun bey olsun +1 :)
En büyük başkan bizim başkan :D (Harun abi)