Yapma kardeşim Çok sağol teşekkür ederim.
Printable View
Oylamaları buradan kullanabilirsiniz link'i tıklamanız ve istediğiniz üyeye teşekkür butanuna basarak yapabilirsiniz.
Teşekkürler.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...a-yapiniz.html
Haruncuğum,bu işler gönül vererek yapılacak işlerdir.Sende de fazlasıyla var,o yüzden böyle dedim sayın BAŞKAN.....
:motorcu: Sana da bu yakışır canım kardeşim.Gecen güzel olsun.
Başka adaylarımız yokmu?
Oylamaya devam
https://forum.grandepuntotr.com/gene...a-yapiniz.html
illerde zaten yönetim olarak isimler varken özellikle buluşma sorunlarına öncülük edecek il başkanları aramak ne kadar doğru.
buluşma sorunları edelsang mehmet kardeşimin dediği gibi “tamamen iletişim kopukluğundan meydana gelmiş bir şey”. buluşmaların başkanların elinde tekelleşmesi kendi aramızdaki buluşmlara ait o tatlı rekabeti ve girişimci ruhu yok edecektir. ayrıca bu tür organizasyonlar için sürekli tek kişiye yüklenilmesi eninde sonunda en azından zaman ayıramama gibi farklı sorunlar ortaya çıkaracaktır.
dicaser erhan yıldırım arkadaşımızın söyledikleri çok manidar “e ozaman neden gelmedin , yahu arkadaş bir allahın kulunu tanımıyorum ben şimdi oraya gelip he bende forumdanım gibisinden sizlere katılamamki , yapım böyle değil”. tabiî ki söylediği gibi yapıylada ilgili. ben her gördüğüm punto sahibiyle diyalog kuruyorum. bizlerden ortamdan bahsediyorum. biliyoruz ki punto severler ve kullanıcıları buluşmalarımızdaki rakamlardan çok çok fazla. önemli olan bu diyaloğu kurabilmek ve koruyabilmek sahiplenmek.
sinema buluşması yapalım dedik sadece eray kardeşim geldi. İzmir rallisi motor sporları dedik sadece ufuk kardeşim geldi. olsun önemli olan gelmeleriydi. İki güzel insanı iki değerli kardeşimi tanımış oldum. İlk buluşmamda yasemin bülent akif ömer kardeşlerim sadece bir forum sayfası olmadığını arkadaşlık kardeşlik dostluk ortamı olduğunu hissettirdiler baştan beri. Yozgat cumhuriyet savcısına Yalova daki asker arkadışıma punto model arabayı gönderirken ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz. Çünkü kardeşlerimle ortak bir şeyler paylaşıyorduk. Biliyorum ki çiçekliköy buluşmamızdan sonra ankara’da bir abim var moiz Soner atkn. İstanbulda buğulu stop dertdaşım Doğukan kardeşim. Dünyadaki en mutlu günlerimden bir tanesi olan kızımın doğumuyla şahsen tanıdığım henüz tanışma fırsatımın olmadığı bütün kardeşlerimin tebriklerini tek tek cevaplamak benim için büyük keyifti. Seyirtepe buluşmasındaki hediye kura çekilişinde bazı hediyeler sembolikde olsa gözlerinizdeki o parıltı o heyecan o mutluluk hep doğru yerde olduğumu hissettirdi bana. Zaman zaman en yakın olduğumuz kişilerle bile tartıştığımız oluyor istemesekte. Önemli olan diyalog. konuşmak ama gerçekten konuşmak laf olsun diye değil ve tabiî ki dinlemek ama gerçekten anlayarak dinlemek. O zaman bu konuştuklarımızın hiç birisini konuşmak zorunda kalmayacağız yaşayacağımız tek şey güzellikler olacak.
Nerde bizim ßaşkan :D Harun bey şimdiden hayırlı olsun ;)
Arkdaşlar burası tartışma konusu değil lütfen eleştri yapmayınız artık. Diğer konuda olaylar tatlıya bağlanmış lütfen yeniden ateşleyecek yazılar yazmayınız..
Diğer illerden aday varsa lütfen isimlerni yadırsınlar.
adaylık için punto sahibi olmak şartmı...yoksa eski puntocularda aday olabılırmı):
kalp kalbe karşıdır derler bende sizleri çok özledim aykut kardeşim :)
eyvallah ozan kardeşim çok sağol.
berkan kardeşim hiç bir anı hiç bir arkadaşımızı unutmak mümkün mü? bütün arkadaşların ismini tek tek sayamadım belki ama gönüller bir biliyorsun ki. arda kardeşimizlede tanıştığımız diğer arkadaşlarımızla ve sayın valimiz cahit kıraç la birlikte izlediğimiz fetih 1453 sinema macerası unutulacak gibi değildi. üstelik şu anki punto nu almana vesile olduğum için aramızda farklı bir hukuğumuz var biliyorsun :)