paliocu olarak :D ben olmam ters :D gelebilir ama :D
teampalio'da zaten yöneticiyim 24 onlinem hemen hemen bende adaylığımı kuyuyorum :)
vede nasıl olsa sadece buluşma v.s değildir önemli olan şehiri ayakta tutmakdır.
Syg.
Printable View
paliocu olarak :D ben olmam ters :D gelebilir ama :D
teampalio'da zaten yöneticiyim 24 onlinem hemen hemen bende adaylığımı kuyuyorum :)
vede nasıl olsa sadece buluşma v.s değildir önemli olan şehiri ayakta tutmakdır.
Syg.
Bursa dan ben aday olabilirim.
tekirdaga baskan yok mu yada tüm trakyaya
ISPARTA dan bende adaylığımı koyuyorum .
Oylamaya devam o zaman.
Ankaradan 2. aday geliyor o geliyor
Ömer Bedir :D
anadolu yakasinda mehmeti goremedim oy vermek icin. hayirlisi olsun herkes icin, avrupa icin oyum burak'a.
benim adaylığım komik olacak ama ne yapalım. urfadan başka forum üyesi var mı bilirmiyorum,listedede adı yok ama bende fahri urfa başkanlığı için adaylığımı koyayım...uzak diyarlarda da bir temsilciniz olsun... :) :)
Mehmet abi İstanbul Anadolu Yakasi'ndan ben adayim..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
günaydın herkese :)
ben bişey dile getirmek istiyorum ;
forumda çok güzel konuşuluyor ediliyor fakat buluşmalarda maalesef hep tanıdıklarınızı çağırıyorsunuz :(
örneğin ben her 2 haftada bir istanbula geliyorum 2 hafta kalıyorum sonra bursaya geri dönüyorum..
bir örnek daha mesela geçtiğimiz haftalarda İstanbul Maltepe yalı kafenin önünde buluşuldu ancak hiç tanımadığınız bir kişi geldimi ? gelmedi ! neden gelmedi bunada bi örnek vereyim (baya örnek oldu:) )
ben istanbula geldiğim zaman Maltepede kalıyorum hukukçular sitesinde evim var ve evden yalı kafeye gitmek 5 dakika belkide değil ;
e ozaman neden gelmedin , yahu arkadaş bir allahın kulunu tanımıyorum ben şimdi oraya gelip he bende forumdanım gibisinden sizlere katılamamki , yapım böyle değil :)
ama mesela zorlama olsa ? toplanıyoruz hep birlikte nargile içecez istanbulda olupta gelmeyeni silerim falan gibisinden en azından bende o konuya bir yazı yazıp gelip gelemeyeceğimi yazabilirim , en azından tanışıklık zonk diye olmaz konudan başlar :)
söylemek istediğimi dile getirdim , umarım il başkanlığı durumunu sorunsuz halledersiniz , ama bence il başkanı olacak kişilerin liderlik yerine iyi organizator olması şart ; forumdaki herkesi buluşmalara çekebilmeli ?
atıyorum şugün şu saatte pes oynamaya gidiyoruz :D yada karting yapacaz , ilgi çekici şeylerle bizim gözümüzü boyayıp bizi buluşmalara çekecek hatta bizi buluşmaya zorlayacak arkadaşların başkan olması hem benim ve hemde forum için daha iyi olacaktır :)