2 gün önce aklı sıra makas yapan bir golf vardı otobanda,Sol şeritten gidiyoruz aracı abim kulanıyor bu arada,bu beyaz golf sol şeritte normal giderken birden sinyalsiz ve aniden önümüze kırdı içindede 2 teyze biri annesi biride anaannesi büyük ihtimalle..Ani bir firen ve hafif solla bariyerlere çarpmadan kurtardık allahtan,tabi abim çok sinirlendi dünya sellektör sonra yanlarına gitti inanırmısınız içindeki o teyzeler ağzımı bozmak istemiyorum,pişkin pişikin bakıp gülüyorlar gerçekten şaka gibi..Abime ya boş ver dememe rahmen önlerine öyle bir girdi birde fren yandaki araca çarpıyorlardı az kalsın sonra baktık yüzleri bembeyaz abim hala durmuyor yok ben bunlara kaza yaptırmadan durmam diyor..Düşünüyorum.hak ettilermi?ettiler aslında ama elimize ne geçicek,zarardan başka birşey değil..Zar zor ikna ettim abimi..İyikide etmişim..İşin özü o an için sinirle en mantıklı olanın karşımızdakine zarar vermek oldugunu düşünüyoruz veya karşılık vermek..Ama bir süre sonra sinirimiz geçince iyiki yapmadım diyorsunuz...İşte bunu ilkinde demek gerekiyor..Sonuçta Öfke ile kalkan zarar ile oturuyor..Karşımızdakininde bir evladı,anası babası ve sevenleri oldugunu unutmayalım..Nekadar o teyzelere gıcık olsamda zarar görmesini istemedim..