arkadaşlar bugün DOD'un Adana şubelerinden birine gittim...puntoma fiyat versinler istedim...9.150 km - punto pop S&S duologic 2012 model aracıma 26.400 TL fiyat verdiler...ben de bir bidon benzin var mı arkadaşım dedim...neden ki diye sordular...arabamı şurda yakacam ama bu fiyata vermem dedim...galericilerden daha kötü fiyat verdiler...nasıl bir iştir bu anlamadım...
Normaldir banada zamanında Mersin Opat en full dualogic Linea aracıma 24000 fiyat vermişti geçen Haziranda ben 28500 e verdim aracı 15 gün sonra ama Golften vazgeçmiştim bu tutumlarından dolayı
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
işin bombası bize 100 tl verin aracınızı bizim sayfada yayınlayalım aracınıza fiyatı siz koyun binmeye de devam edin dediler...satarken de komisyon alalım dediler...sahibinden diye bir site var hiç duydunuz mu diye cevapladım nazikçeama kendimi zor tuttum başka şeyler söylememek için....
bende geçen gün can sıkıntısından gitmiştim hem arabalara bakarım hem bakalım ne kadar verirler benim arabaya dedim, adamlar ölücü resmen şaka gibi rakamlardan bahsediyorlar...
ölücü tabiri gayet terbiyeli oldu hocam bence![]()
Bazı insanlar kurnaz olmaya çalışırken kendilerinin ne mal olduğunu belli ediyorlar işte bu gibi olaylarda. O verilen fiyattan, sizinki gibi araç bulsunlar bize onlardan alalım ..
Do. d mezarcı ve pert araçları kakalayabir firma
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Bu tür yerler zaten hep düşük fiyat verirler.
Senin aracı alıp bana satsınlar senden istesem yüksek söylersin![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
benden bu fiyata alıp ne yapacaksınız diye sordum hocam merak etmeama cevabı da ben verdim...31.000 tl fiyat asıp görücüye çıkarıcaklar
31.000 - 26.400 = 4.600 tl ...iyi kazanç .... sıfır araç satarken bu kadar kazanç yok ....bi dükkan açıp hafif kurumsal ayaklarına yatıp (takım elbise falan) biz de mi kazansak...![]()
sen zevk için gitmişsin adamlar düşeni bekliyo acil ödemesi ,kredi borcu,hastalığı,cenazesi amaç düşenin kanını emmek...factoringler gibi
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri