uymayın![]()
herkeze ii bayramlar arkadaşlar bu yoğun trafikte ailemle birlikte araçtaydım hızlı kullanmayı gerekmedikçe çocuk varken özellikle sevmem ama tamponuma yapışan bi fort fiesta vardı 34 plaka selektör falan yanıma kadar gelmesini bekledim yol gidiş geliş ayrı yani ders vermeye elverişli idi bende yapıştıdım zaten 110 la gidiyordum 160 a kadar başa baş sonra sıyrılmaya başladı puntom tatlı meyilde 190 ı gördüm baktım kimse kalmamış arkasından üzerinde bi otelin arması olan elektrik mor mu ne renkli bi fiesta daha yine selektör sağda otobüs bilmemne yine bi topuk bunuda ekarte ettim ardından aynı otelin başka aracı artık nerenin pek bakamadım bunada bi ders zorla insanı taciz ediyolar zaten sağa çekip ilerliyorum benle bir gidiyo arkama geçince selektör falan ama aracıma alıştım ve neler yapabilecegini kestiriyorum puntomu seviyorum bu üç hareket sadece 5 er dakikalık tı geri kalan da zaten ortalama hızım 85 90 dı tacizciler olmasa daha rahat bi seyahat olacaktı ama neyse .
uymayın![]()
adam gibi yol istese tamam ama şakır şakır selektör yapmak ne ola dikiz aynamdan bakınca adamın gözleri ensemde sanki arka koltukta ouruyo 10 cm kalmiş aramızda müşait olsa zaten kaçıcam yan şeride
Eline sağlık..
Böyleleri çok malesef trafikte bende pek uymuyorum, ama birkere altımdakinin t-jet olduğunu bilmeyen bir yeni kasa polo kırmızı ışıkta kaşındı kaşıdım![]()
böylesini görünce yapılacak en iyi şey vites kücültüp yaptıştırmak![]()
Ben her zaman özelliklede çocuk varken karşıyım ancak birisi böyle şeyler yapınca bende zıvanadan çıkıyorum.O saatten sonrada Allah ne verdiyse![]()
Değmez bu trafik canavarlarına. Bazı sürücülerde sol şerit hastalığı var. Arabaları gitmiyor ama sol şeritteler bunları trafiğin tersten aktığı ülkelere sürmek lazım
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Çiğ çiğ yemişsiniz fiestayıElinize sağlık
![]()
Arkadaşlar gözünüzü seveyim yine diğer konular gibi o geçer,bu gider,o zıplar gibi konuyu gerecek mesajlardan kaçınalım ki bu konuda sonunda kilitlenmesin![]()
iyi bayramlar...
yok canım agresif bi insan değilim ama aracımı küçümseyip taciz etmelerini sevmiyorum aa fiat mı iş yapmaz filan sanki bi milletinki araba biz hep sağdan gitmeliyiz gibi. herkez yerini bilmeli ben gidip bi passata yada audiye yada marka farketmez deli gibi selektör yapmıyorum o yüzden zoruma gitti
Öyle sanıp mort olunca daha güzel oluyor abi boşverBu aralar t-jet alıp arkasına 1.2 69 hp yazasım var
![]()
vallahi böyle tipleri görünce arkamda keşke kamyonum falan olsa diyorum...köklerim frene yapıştırsın arkadanbak bakalım bi daha yapabiliyor mu
ne zevk alıyorlar tamponuma kadar gelmeye...adamlar bas bas bağırıyor TAKİP MESAFESİ bu trafikte çok önemli...ama arkadaş iyi yapmış...yapıştırmış asfalta...
acil bi durumda fren yapsam direk yapışacak intikal süresi diye bişey den haberleri yok göz algılayıp ayak fren gidene kadar 40 -50 metre ilerliyo araç
O tiplere bende gıcık oluyorum. Tampon tampona gittmek ve sürekli sellektörüyle taciz etmeside cabası. Eski bende uzardım giderdim şimdiyse sağ şeride geçip yol veriyorum. Sana uymam kardeşim git belanı allahtan bul diyorum.
multiair için normal yemeniz lazım zaten ama özellikle aracınızda çocuğunuz varken her ne kadarda yol müsait olsa kul yapımı bu araçlar Allah korusun en ufak bir arızasında o hızlarda çok şey olabilir.boşverin istediği kadar sellektör yapsın..ben ilk araba sürmeyi öğrenirken babamın söylediği ilk cümlelerden birisiydi acelesi olana yol ver gitsin..
şimdi salim kafayla düşününce yaptığımın saçmalık oldunu idrak ettim zaten ne halleri varsa görsünler uğraşmam ama puntom kolay lokma değil kimse küçümsemesin
Vay hemşerime bak ya, ayak üstü çerez niyetine yemiş fiestacıkları. Çanakkaleden geleli daha bir ay oldu ama özledim bile.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Hocam, Allah bildiği gibi yapsın diyecen, geçecen..Ben öyle yapıyorum, Allah muhafaza, kendi canımız mühim değil belki ama araçlarımızda sevdiklerimizi taşıyoruz, can taşıyoruz..Seviyeyi muhafaza etmek, deliyle deli olmamak lazım..
Suanda ckaledeyim burda okadar cok apaci varki34plakayi gorunce basliyolar tacize.dun 2001 clio rta gazliyodu gerisini siz dusunun
) yolda gelirken nissan micra gordum herhalde1.5 dci motordu 160 180 kapatip gidiyodu hosuma gitti.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri