Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
70 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Bugün Fiestacılara ders vermeye bıktım

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, sol şerit adı üstünde sollama şerididir.İşgal etmek kural ihlalidir.İşimiz bitince sağa, hızımıza uygun bir şeride geçmeliyiz.Sol şeritte elbetki bizden daha hızlı giden sürücüler olacaktır.O yüzden sollamadan sonra hemen sağa geçmek gerekiyor,

Bu arada aşırı hız yapmayalım tabiki
    +1283
    Arkadaki araç daha hızlıysa yol verip kenara çekilecez. Ama memlekette sol şeritte kalma hastalığı var anlayamıyorum.

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre aktan
    emreaktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 47

duble yollarda hız sınırı 110 deyilmi zaten bende 110la gidiyordum

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

Aracım chipli olduğu halde birisi arkadan tamponuma yapışıp sürekli ışık çakıyosa ben çoğunun aksine kapışmam aniden frene basıp bırakırım, çok başıma gelmiştir bu durumlar anında takip mesafesini 30-40 mt lere çıkarırlar ve hemen şerit değiştirirler, yol istemeninde bir adabı var,
    ama şehir dışında ALLAH ne verdiyse arada bir aracın limitlerini bi yoklarım

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Alıntı emreaktan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    duble yollarda hız sınırı 110 deyilmi zaten bende 110la gidiyordum
    Hız sınırı evet resmi olarak 110 ama 50 olan yerlerdede kim 50 ile gidiyor merak ettim..Bu aslında(soldan yol verme olayı)Uzun vadede bizim yararımıza olan bir durum..Solu önüne gelen 110 da kulansa,o trafiğin halini düşünemiyorum..Hızlı gelene yol ver gitsin yol açık kalır...Önemli olan duble yolda sağdan veya ortadan giderken sellektör yapmasınlar,benim sinir oldugum durum bu..Hızlıysan geç sola git..Orta şeritte adamların sellektörü resmen küfür gibi geliyor bana..

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, sol şerit adı üstünde sollama şerididir.İşgal etmek kural ihlalidir.İşimiz bitince sağa, hızımıza uygun bir şeride geçmeliyiz.Sol şeritte elbetki bizden daha hızlı giden sürücüler olacaktır.O yüzden sollamadan sonra hemen sağa geçmek gerekiyor,

Bu arada aşırı hız yapmayalım tabiki
    Arda abi sana sonuna kadar katılıyorum.. fakat bir şeyi kabul etmek gerekir.. Sadece sol şeridin değil emniyet şeridinin dahi gelişi güzel işgal edildiği bir ülkede yaşıyoruz.. Kültür seviyesi ve bilgi birikimi kulaktan dolma bilgilere dayalı olan saygısını kaybetmiş bir toplum olmaya devam ettiğimiz sürece, sol şeride aniden, gereksizce, aynasına bakmadan girende, solu işgal edende, tampon tampon a giden de, öndekinin şoförlük derecesini(acemi,usta) bilemeden onu panikleticek şekilde yüksek hızlarda tamponuna yanaşanda, arkasına yanaşana kaza yapsın diye fren e basan da çok olur maalesef.. Bakış açımızı değiştirmeli ve kendimizi geliştirmeliyiz.. ama nerde.. hep ben haklıyım modeliyiz.. daha pek çok şey söylerimde susmayı tercih ediyorum.. hepinizden ricam trafikte ve normal hayatta karşınızdaki insana olan saygınızı kaybetmeyin.. Siz kendinizi haklı görmeniz gerçekten haklı olduğunuz anlamına gelmez..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı sedini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda abi sana sonuna kadar katılıyorum.. fakat bir şeyi kabul etmek gerekir.. Sadece sol şeridin değil emniyet şeridinin dahi gelişi güzel işgal edildiği bir ülkede yaşıyoruz.. Kültür seviyesi ve bilgi birikimi kulaktan dolma bilgilere dayalı olan saygısını kaybetmiş bir toplum olmaya devam ettiğimiz sürece, sol şeride aniden, gereksizce, aynasına bakmadan girende, solu işgal edende, tampon tampon a giden de, öndekinin şoförlük derecesini(acemi,usta) bilemeden onu panikleticek şekilde yüksek hızlarda tamponuna yanaşanda, arkasına yanaşana kaza yapsın diye fren e basan da çok olur maalesef.. Bakış açımızı değiştirmeli ve kendimizi geliştirmeliyiz.. ama nerde.. hep ben haklıyım modeliyiz.. daha pek çok şey söylerimde susmayı tercih ediyorum.. hepinizden ricam trafikte ve normal hayatta karşınızdaki insana olan saygınızı kaybetmeyin.. Siz kendinizi haklı görmeniz gerçekten haklı olduğunuz anlamına gelmez..
    Haklısın tabiki Aytuğ, konu sol şerit olunca buna değindim ben sadece.Yoksa dediğin gibi trafikte kurallara uyan, eğetimli ve kültürlü kişilerin sayısı az maalesef.Trafikte herkes ama herkes kendini haklı görüyor.Haksız da olabileceğimiz gerçeğini farkedip bir özür dilense trafikteki sorunların neredeyse tamamı kendiliğinden yok olur...

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracım chipli olduğu halde birisi arkadan tamponuma yapışıp sürekli ışık çakıyosa ben çoğunun aksine kapışmam aniden frene basıp bırakırım, çok başıma gelmiştir bu durumlar anında takip mesafesini 30-40 mt lere çıkarırlar ve hemen şerit değiştirirler, yol istemeninde bir adabı var,
    ama şehir dışında ALLAH ne verdiyse arada bir aracın limitlerini bi yoklarım
    Sol şeridi boşa ihlal edip arkanızdakini kaza yapmasına sebep olabilirsiniz. Bu olay şirket aracım meganelayken oldu hemde bi gp ye yaptım siyah renkti ümraniye yolunda ***** frene bastı ilerde yakaladım bunu bariyere bir sıkıştırdım 3 defa bi sağ sola gitti burnu camdanda el hareketi yaptım ilerde yavaş gittim gözüme çarpmadı yine olsa yine yaparım hatta dursa sağda köşede bagajda herzaman sopam vardır kapıp saldırırm arabasına, bu olaya çok kıl olurum ) motorum varken az ayna kırmadım eldivenimle.

Rafet KURT
    rafetkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Parlak Beyaz
    Edilen teşekkür: 78

Karizmatik

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol şeridi boşa ihlal edip arkanızdakini kaza yapmasına sebep olabilirsiniz. Bu olay şirket aracım meganelayken oldu hemde bi gp ye yaptım siyah renkti ümraniye yolunda ***** frene bastı ilerde yakaladım bunu bariyere bir sıkıştırdım 3 defa bi sağ sola gitti burnu camdanda el hareketi yaptım ilerde yavaş gittim gözüme çarpmadı yine olsa yine yaparım hatta dursa sağda köşede bagajda herzaman sopam vardır kapıp saldırırm arabasına, bu olaya çok kıl olurum ) motorum varken az ayna kırmadım eldivenimle.
    adam makinayı çıkarırsa sopa ne işe yarar gerek yok ustalar böyle şeylere...
    sakin geç orta şerite 90 km hızla aç müziğini yak sigaranı arabadan zevk al salla amele çok piyasada 5 bin nakiti olan araba sahibi olursa normaldir bunlar...

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Kavga dövüş işlerine ne kadar meraklıyız arkadaşlar ya. Aklı başında genç adamlara yakışmıyor bu tarz şeyler bence. Hadi sen adama saldırdın sopayla, adam belinden tabancasını çıkartıp 2 tane sıksa ağzının ortası ne olacak? Memlekette psikopattan, itten uğursuzdan bol ne var...
    Biraz sakin ve sağduyulu olmakta fayda var

Trafikte her hata yapana uyarsak akşam evimize gidemeyiz...

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

2 gün önce aklı sıra makas yapan bir golf vardı otobanda,Sol şeritten gidiyoruz aracı abim kulanıyor bu arada,bu beyaz golf sol şeritte normal giderken birden sinyalsiz ve aniden önümüze kırdı içindede 2 teyze biri annesi biride anaannesi büyük ihtimalle..Ani bir firen ve hafif solla bariyerlere çarpmadan kurtardık allahtan,tabi abim çok sinirlendi dünya sellektör sonra yanlarına gitti inanırmısınız içindeki o teyzeler ağzımı bozmak istemiyorum,pişkin pişikin bakıp gülüyorlar gerçekten şaka gibi..Abime ya boş ver dememe rahmen önlerine öyle bir girdi birde fren yandaki araca çarpıyorlardı az kalsın sonra baktık yüzleri bembeyaz abim hala durmuyor yok ben bunlara kaza yaptırmadan durmam diyor..Düşünüyorum.hak ettilermi?ettiler aslında ama elimize ne geçicek,zarardan başka birşey değil..Zar zor ikna ettim abimi..İyikide etmişim..İşin özü o an için sinirle en mantıklı olanın karşımızdakine zarar vermek oldugunu düşünüyoruz veya karşılık vermek..Ama bir süre sonra sinirimiz geçince iyiki yapmadım diyorsunuz...İşte bunu ilkinde demek gerekiyor..Sonuçta Öfke ile kalkan zarar ile oturuyor..Karşımızdakininde bir evladı,anası babası ve sevenleri oldugunu unutmayalım..Nekadar o teyzelere gıcık olsamda zarar görmesini istemedim..

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234