hocam kaynak yaptırabiliyorsan yaptır sonra güzel bir zımpara ve akçalı boyasıfırı pahalıdır biz focusa aramıştık baya pahalıydı çıkma da bakabilirsin ikitelli organizede vardır..
sabah kalktım arka sileceğim yerde fiyatı ne kadardır ?
hocam kaynak yaptırabiliyorsan yaptır sonra güzel bir zımpara ve akçalı boyasıfırı pahalıdır biz focusa aramıştık baya pahalıydı çıkma da bakabilirsin ikitelli organizede vardır..
yan sanayi olmaz mı.
Öncelikle geçmiş olsun ,sileceği almadan önce bi servise götürün fiyatını sorun kullandığımız arabaların bir avantajıda yedek parçasının ucuz olması...
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
benimkinide kırmışlarda 30 tl aldım kendim taktım..
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Benimde aynısı başıma gelmişti. aksarayda yan sanayisini bulabilirsin birebir aynı fiyatı 3/1 i
yanılmıyorsam ercan otomotiv di benim aldığım yerin adı.aksaraya gidip biraz araştırırsan çok uygun fiyata bulabilirsin.
merhaba arkadaşlar benimdekide kırılmıştı çoçuklar sağolsun sanırım onların işi ben 10tl ye almıştım bir kaç ay önce oto parcaçıdan yan sanaisini
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Serviste 60-70 arası fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
oluyo böyle şeyler çok geçmiş olsun
servis 80 dedi hemen yanındaki parçacı 25 tl karar veremedim.
yıllıkbakım yaptırıyorum pasta cila boya koruma 150 tl dediler nasıl araba siyah ihtiyacı war.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri