T-Jet ile 280km'yi 50TL'ye gelmek bence çok çok zor, yazılımsız 6.3lt yakıyor benim araç şehirler arası düz yolda hadi yazılımdan sonra 5.8lt yaksın ama 3.5lt düşündürüyor adamı :)
Printable View
T-Jet ile 280km'yi 50TL'ye gelmek bence çok çok zor, yazılımsız 6.3lt yakıyor benim araç şehirler arası düz yolda hadi yazılımdan sonra 5.8lt yaksın ama 3.5lt düşündürüyor adamı :)
valla ortalamaya bakmadım ama şöyle b işey söylebelirim yakıt ortalamam hızdan dolayı 9.8 ' gösteriyordu istanbulda , bursaya geldim yakıt ortalaması 7.3 ' e indi.. 50 liraya yani benzin kadranı çeyrekte iken 80km hızla geldim bursaya geldiğimde en alttan bir tık üstündeydi benzin kadranı ama geldim :D
usta yapma yahu :( yuh diyorum başka bişey demiyorum bidaha aynı servise götürme aracını :D
Öyle hesaplayamazzın erhan lamba düzde ilk yandığı zaman 7lt ye yakın benzin kalıyor seninki tahmini olmuş.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
guzel kardesım multıaır kesınlıkle atmosferık...ve bence t-jet aracı kullanan arkadaş acemı degıl bıraz korkmus. nekadar acemı olursa olsun sonucta otoban gaza basacak baska bırsey yapmıycak. bence t-jetı sen kullan o multıaırı kullansın normalde 4 boy fark atar dıye dusunuyorum t-jet
Ama 5 lt civarı yakmış olabilirsin ki t-jet için buda güzel bi değer.
illaki :D ama şöyle 50 liralık benzin atmadan önce ibre nerede ise geldiğimde gene orada idi :D oyzüden 50 lira dedim.. ve şunu unutmayalım 5. vites 80le gidiyorum sürekli.. :D daha doğrusu 5. vites 1500 - 1700 deviri geçmemeye çalıştımda diyebiliriz :D yol 2buçuk saat süren yol 3buçuk saatte anca bitti o hızla :D
Ben tjette hic 6lt den asagisini goremedim
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
ben göz nizamı tahmini söyledim belki 60 tllik yaktı kadran beni yanılttı :D ama gerçekten yazılımın yakıta faydasını gördüm 60 liralıkta yaksa dile kolay 283 km yol :)
denk geldide ben uymadım en sonunda ikeanın oradan otobana girip bastım cdi 220 geçtim görüklenin ordan çıkıp küçük sanayiye geçtim :D
güzelim antepte tek bi yermi var :( üzüldüm valla :D aman dikkat kardeşim arabanın başında bekle sürekli serviste :D
çok kasmak lazım 1 kez d.bakırdan mardine 90 km'yi geçmeyerek yokuş aşağı boşa atarak yokuş yukarı gaza basmayarak 5.6lt ortalamayı yakalamıştım
Fotografını atayımda bak :D gerçi çokta basamadım ama kadran gitti :D 220'yi geçti
https://615568585213899960.weebly.co...02717_orig.png
keşke birazdaha basabilseydim :D ama malum otobandaki hödük sayısı fazla 50 ile sol şeritten gidiyo adam :D
Çok iyi erhan 220 yi geçmiç sanki.Kaç km den sonra turbo bitti eskiye göre nekadar fark etti.
aslında tam bitmedi ben video çektim aslında :D daha fazlada giderde hödükler çok biliyosunuz ama nekadar giderse gitsin kadran 220yi geçtikten sonra daha gitmiyor :D 220yi geçti çok az orada taklıdı kaldı devir gidiyor ama hız kadranı ilerlemiyor :D eee tjet sport + cemal abi :D
turbo bitmedi :D yada psikolojik çipten sonra turbo hiç bitmiyor sanki :D
hayır yok stock egzos stock downpipe sadece egzos ucuc değişik 50 liraya aldım 40 lirayada kaynattırdım :D sadece yazılım var herşey orjinal ben zaten cok kurcalatmam heleki egzos en sevmediğim şeydir :D
aynen gpsle denemek lazım :D kadran çünkü 220 yi geçti bende sonrada daha gitmedi takıldı kaldı :D gps olsa tam kmyi söyleyebilirdim..
koyayımda akşama anca yüklenmiş olur koyarım ama problem değil ;)
hatta uzun çok uzun çekmemişim koyuyorum 5 dakikaya videoyu..
işte video
2 Fiat V 00011 - YouTube
video güzelde niye böğürüyon :))
hoşuna gitmiş anlaşılan...:)
:D aynen ustalar o sırada cdi 220 geçiyodumda oyüzden :D adam baka kalınca al sana gibisinden bi hareket yapayım dedim camlardan herhalde görmüştür :D
bu arada videyu cekerken günes tam kadrana vurmus gıcık oldum cektikden sonra allaha şükür anlaşılıyor :D boşuna benzin yakmadık :D
bence o geçerdide yememiştir 3.5 durumu yani...
İyide arkadaş bir araçla kapıştığına dair bişi yok ki son hız deneme videosu gibi olmuş, yanlış anlama da biz nerden bilcez hangi araçla kapıştığını :)
Stock bir multiair olarak stock bir t-jeti geçmen mümkün değil.
Arkadaşının aracı LPG'li imiş, muhtemelen o arabanın ayarlarında bir sıkıntı var. Benim LPG ile benzin arasındaki performans farkım çok az. Tabi ki benzinde daha iyi gidiyor, ancak LPGde de aşağı kalır yanı hiç yok.
Bu arada bildiğim kadarıyla bravoların 140'lık multiair leri turbolu, ama puntolarınki değil.
e ben zaten su aracla kapıstım alın size videosu gibi bişey demedimki :) zaten bu video son hızını çekmek için oluşturulmuş bi video erkan son hızda kaçı gördün dediği için bu videoyu koydum :) siz sanırım yanlış anladınız ?
benim bildiğim kadarı ile multiair motorda turbo yok ama turbolu multiair var onun adıda "multiair turbo" sadece "multiair" ise turbo yok ,
tamam bu konuda uçtu birazdan tjet onu geçermi bunu geçermi mevzusu başlayacak ardından x5,x6 typer geçtiğinni iddia edenler burayı basacak