guzel kardesım bende 120 lık dızel ıle x6 ya sardım nasıl boyle bır hata yaptım bılmıyorum en son arkadan gozlerını acmıs dev benı ezıp gececek sandım)
guzel kardesım bende 120 lık dızel ıle x6 ya sardım nasıl boyle bır hata yaptım bılmıyorum en son arkadan gozlerını acmıs dev benı ezıp gececek sandım)
Emrullah kardeşim, benim t-jet im 3 kapılı, yani t-jet sport, 1155 kg. ve 180 HP-270 Nm. lik set-up da. X 5 in 0-100 ü en iyimser şekilde 7 sn. civarında ve ben onu ilk 200-300 m. de geçtiğime göre herhalde benim aracımın 0-100 ü ondan daha kötü olamaz, arabamın teknik detaylarını garaj kısmında 'T-jet sport' başlığıyla görebilirsiniz. Selamlar.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (16/10/2012 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir.
Ya beyler araçlarınızı kötülüyorum gibi bir hava estirmeyin sadece o x5 demek istemiştim, bilmiyorsunuz ki benim ilk almak istediğim araç kırmızı tavanlı t jet idi ancak 2009 yılında ötv indirimi bitmek üzereyken araç almak zorunda kaldığımdan o zaman 77 fire almıştım, içimde hep uhdedir çünkü t jet alamamak, geçenlerde de kartaş ta tjet bravo alacaktım ama kendi aracımı elden çıkartamamıştım öylece kaldı...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Sevgili kardeşim, öyle bir hava estirildiğinden değil, sadece bilgi aktarımı açısından yapılan bir açıklamadır bu, umarımki siz de bir gün hayırlısıyla arzuladığınız şekilde bir t-jet sahibi olursunuz, bu arada bir otomobilsever olarak, 77 fire ın da güzel bir araba olduğunu belirteyim. Selam ve sevgiler.![]()
Orkun bey tşk ederim güzel temennileriniz için, ben yine diyorum yine diyorum ilk aracım 77 lik fire ile 2 vites 90 km hıza çıkmıştım. ve çok kısa sürelerde de kendi çapında yani 130 ve üst hızlara çıkabiliyordu, ne zaman kırmızı bir gp görsem başımı çevirip bakıyorum...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Cihan benim de bir Q7 ile benzer bir olayım olmuştu. Uzun yoldaydık, ben gayet sakin onu sollamıştım sonra 170 lere kadar geldim, sağa geçecekken aynaya baktığımda sağdan onun da bastığını gördüm. Sonra durmadım tabi ben de bastım, 200e geldiğimde sağımdan usul usul uzayıp gitmişti. Bıraktım tabi ben ve büyük hacimli jiplerle uzun yolda takışılmayacağını öğrenmiştim![]()
Yine mi... OlamazBu kaçıncı böyle... Hep aynı nakarat tekrarlanıyor...
![]()
Hacı sende abarttın işiBMW bu yaa.. T-jet'i alır parmağınada farkında olmazsın... aman diyim sakin sakin sağdan git kapışma bence.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
körfez yolunda 1.6 tdci focus bana ayarı verene kadar bende tjet puntonun uçtuğunu sanıyodum.sonuçta fiyatı,kalitesi belli.bi yere kadar tatmin ediyo işte
bigün denk gelirsen yazarsın hep birlikte güleriz
Oz Büyücüsü
yok zaten artık binmiyorum ama satma sebebim o focus değildi.senin güzel arabana bişey demedim üzerine alınma.tjetle biyere kadar demek istedim.tabiki senin araba hariç
Dostlar boşverin kim kimi geçerse geçsin. Arabalar bizden değerli değil..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri