Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
113 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: BMW X-5 vs. Bravo T-Jet

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstad tam olarak ağırlıklarını bilmiyorum ama 3 kapılı gp ler 1040 kg diye biliyorum , seninki 5 kapıysa belik 30 kg daha farkeder , tahminimce x5 2 tonun üzerinde dir yani o kendini toparlayana kadar varacğın yere varman (kısa mesafede) gayet normal, uzun bi yolda affetmez...0-100 ü bile 4,7 saniyeymiş...t jet 8,9 diye biliyorum
    4.7 sn olan çift turbo 550 beygir olan.
    standart 4.4 v8 X5 in 0-100 7 sn.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

guzel kardesım bende 120 lık dızel ıle x6 ya sardım nasıl boyle bır hata yaptım bılmıyorum en son arkadan gozlerını acmıs dev benı ezıp gececek sandım )

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Orkun Aksoy
    ABARTH OAGP1960 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 633

Üstad tam olarak ağırlıklarını bilmiyorum ama 3 kapılı gp ler 1040 kg diye biliyorum , seninki 5 kapıysa belik 30 kg daha farkeder , tahminimce x5 2 tonun üzerinde dir yani o kendini toparlayana kadar varacğın yere varman (kısa mesafede) gayet normal, uzun bi yolda affetmez...0-100 ü bile 4,7 saniyeymiş...t jet 8,9 diye biliyorum
    Emrullah kardeşim, benim t-jet im 3 kapılı, yani t-jet sport, 1155 kg. ve 180 HP-270 Nm. lik set-up da. X 5 in 0-100 ü en iyimser şekilde 7 sn. civarında ve ben onu ilk 200-300 m. de geçtiğime göre herhalde benim aracımın 0-100 ü ondan daha kötü olamaz, arabamın teknik detaylarını garaj kısmında 'T-jet sport' başlığıyla görebilirsiniz. Selamlar.
    Konu OAGP1960 tarafından (16/10/2012 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir.

Orkun Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Orkun Bey'e katılıyorum bu konuda. Merak ettim bende denedim geçenlerde bir x5'le. Tabi versiyon nedir bilmiyorum, yolda denk geldi saolsun tanımadığım halde arkadaş kırmadı beni Güneşli otoban bağlantı yolunda test ettik.

Otobanda olduğumuz için kalkış yapamadık fakat 2 - 3 - 4 ve 5. viteslerde ki ara hızlanmalarda en fazla 2 boy öne çıkabildi x5. Fark 3 boy olmuyor yani. 200kph civarına kadar test etme şansımız oldu. Sora selamlaştık ben havaalanına saptım o devam etti.

Yani diyeceğim o ki benim araç stok sayılır hemen hemen. Üzerinde filtre, performans egsoz, laser kesim iridium bujiler ve Potenza S001 Y serisi lastikler mevcut. Tabi buna bağlı olarak yağ seçimimizde profesyonel düzeyde. Frenlerde EBC Green. Yazılım olarak oynamadık yalnız araçla.

İyi bir setup'la Orkun Bey'in dediği durumlar olur. Zaten OAGP'nin setup'ı hepimiz biliyoruz.
    Çok teşekkürler Cüneyt kardeşim, şükürler olsun...

Orkun Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 Fire olanlar 1.040kg Arda. Sanırım arkadaş karıştırmış.
    Evet muhtemelen öyle...

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı OAGP1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrullah kardeşim, benim t-jet im 3 kapılı, yani t-jet sport, 1150 kg. ve 180 HP-270 Nm. lik set-up da. X 5 in 0-100 ü en iyimser şekilde 7 sn. civarında ve ben onu ilk 200-300 m. de geçtiğime göre herhalde benim aracımın 0-100 ü ondan daha kötü olamaz, arabamın teknik detaylarını garaj kısmında 'T-jet sport' başlığıyla görebilirsiniz. Selamlar.
    Ya beyler araçlarınızı kötülüyorum gibi bir hava estirmeyin sadece o x5 demek istemiştim, bilmiyorsunuz ki benim ilk almak istediğim araç kırmızı tavanlı t jet idi ancak 2009 yılında ötv indirimi bitmek üzereyken araç almak zorunda kaldığımdan o zaman 77 fire almıştım, içimde hep uhdedir çünkü t jet alamamak, geçenlerde de kartaş ta tjet bravo alacaktım ama kendi aracımı elden çıkartamamıştım öylece kaldı...
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

8. Bu mesajı için 2 kişi akca37'ye teşekkür etti:

Orkun Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Ya beyler araçlarınızı kötülüyorum gibi bir hava estirmeyin sadece o x5 demek istemiştim, bilmiyorsunuz ki benim ilk almak istediğim araç kırmızı tavanlı t jet idi ancak 2009 yılında ötv indirimi bitmek üzereyken araç almak zorunda kaldığımdan o zaman 77 fire almıştım, içimde hep uhdedir çünkü t jet alamamak, geçenlerde de kartaş ta tjet bravo alacaktım ama kendi aracımı elden çıkartamamıştım öylece kaldı...
    Sevgili kardeşim, öyle bir hava estirildiğinden değil, sadece bilgi aktarımı açısından yapılan bir açıklamadır bu, umarımki siz de bir gün hayırlısıyla arzuladığınız şekilde bir t-jet sahibi olursunuz, bu arada bir otomobilsever olarak, 77 fire ın da güzel bir araba olduğunu belirteyim. Selam ve sevgiler.

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Sevgili kardeşim, öyle bir hava estirildiğinden değil, sadece bilgi aktarımı açısından yapılan bir açıklamadır bu, umarımki siz de bir gün hayırlısıyla arzuladığınız şekilde bir t-jet sahibi olursunuz, bu arada bir otomobilsever olarak, 77 fire ın da güzel bir araba olduğunu belirteyim. Selam ve sevgiler.
    Orkun bey tşk ederim güzel temennileriniz için, ben yine diyorum yine diyorum ilk aracım 77 lik fire ile 2 vites 90 km hıza çıkmıştım. ve çok kısa sürelerde de kendi çapında yani 130 ve üst hızlara çıkabiliyordu, ne zaman kırmızı bir gp görsem başımı çevirip bakıyorum...
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Orkun Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Orkun bey tşk ederim güzel temennileriniz için, ben yine diyorum yine diyorum ilk aracım 77 lik fire ile 2 vites 90 km hıza çıkmıştım. ve çok kısa sürelerde de kendi çapında yani 130 ve üst hızlara çıkabiliyordu, ne zaman kırmızı bir gp görsem başımı çevirip bakıyorum...
    Rica ederim, 77 fire için gayet güzel bir performans doğrusu. Kırmızı gerçekten de otomobilde estetik detayları çok iyi yansıtan bir renk, sevdiğinize göre bence bir tane edinmelisiniz, ertelemeyin derim.

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Alıntı Bolu_Beyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün genç bir X5 kullanıcısı ile tesadüfen E5'de giderken kapıştık Başlarda yiyecek gibi oldum ama sonradan 3 boy fark yedim... Uzun süre gidemedik mesafe kısa idi en fazla 2km. Sanırım 1.4 Fire'dan inip T-Jet'e binince bi bizim araç gidiyor sandık. İyi bir ders oldu bana Siz bu duruma ne dersiniz o kasayı ve lastiklerini görünce pek seri olucağını düşünmedim ama hiçmi şansımız yok
    Cihan benim de bir Q7 ile benzer bir olayım olmuştu. Uzun yoldaydık, ben gayet sakin onu sollamıştım sonra 170 lere kadar geldim, sağa geçecekken aynaya baktığımda sağdan onun da bastığını gördüm. Sonra durmadım tabi ben de bastım, 200e geldiğimde sağımdan usul usul uzayıp gitmişti. Bıraktım tabi ben ve büyük hacimli jiplerle uzun yolda takışılmayacağını öğrenmiştim

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Rica ederim, 77 fire için gayet güzel bir performans doğrusu. Kırmızı gerçekten de otomobilde estetik detayları çok iyi yansıtan bir renk, sevdiğinize göre bence bir tane edinmelisiniz, ertelemeyin derim.
    Müslüm beyin aldığı sarı t jet i daha önceden duymuş olsaydım şu anki puntom ile takas yapardım. hem sarı hem cam tavan hemde tjet idi aracın kendisini de bizzat görd için çok üzüldüm, üstelik take off jantlıydı
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Orkun Aksoy
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Müslüm beyin aldığı sarı t jet i daha önceden duymuş olsaydım şu anki puntom ile takas yapardım. hem sarı hem cam tavan hemde tjet idi aracın kendisini de bizzat görd için çok üzüldüm, üstelik take off jantlıydı
    Evet, arabası şu anda kendi servisinde duruyor, yine de takasla ilgili kendisiyle konuşabilirsiniz bence. Hayırlısı olsun.

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Yine mi... Olamaz Bu kaçıncı böyle... Hep aynı nakarat tekrarlanıyor...

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Hacı sende abarttın işi BMW bu yaa.. T-jet'i alır parmağınada farkında olmazsın... aman diyim sakin sakin sağdan git kapışma bence.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hakan kantaş
    turbulans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

körfez yolunda 1.6 tdci focus bana ayarı verene kadar bende tjet puntonun uçtuğunu sanıyodum.sonuçta fiyatı,kalitesi belli.bi yere kadar tatmin ediyo işte

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı turbulans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    körfez yolunda 1.6 tdci focus bana ayarı verene kadar bende tjet puntonun uçtuğunu sanıyodum.sonuçta fiyatı,kalitesi belli.bi yere kadar tatmin ediyo işte
    Bence senin yaris ayarlarinda sorun varmis o zaman

Bana da getirsene o tdci Focus'u bir de beni gecsin bakalim.

Guldurdun beni ya aksam aksam

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
    Oz Büyücüsü

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hakan kantaş
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bigün denk gelirsen yazarsın hep birlikte güleriz

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı turbulans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bigün denk gelirsen yazarsın hep birlikte güleriz
    Bak simdiden guluyorum: Hahaha
    Sen ya 180'lik ecoboosta ya da 5 silindir rs ya da st versiyona denk gelmissindir.

Yoksa 1.6 tdci focus'un tjeti gecmesi ancak hayallerde olur. Ha geciyorsa da tjet'e binme zaten, 77'likte is gorur

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
    Oz Büyücüsü

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hakan kantaş
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

yok zaten artık binmiyorum ama satma sebebim o focus değildi.senin güzel arabana bişey demedim üzerine alınma.tjetle biyere kadar demek istedim.tabiki senin araba hariç

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Dostlar boşverin kim kimi geçerse geçsin. Arabalar bizden değerli değil..

29. Bu mesajı için 8 kişi ibrahim06'ye teşekkür etti:

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon