Onur hocam orkun abinin aracı verdiğiniz video daki x5 le 200 e kadar kafa burun gider emin olun benim t-jet im sadece chip le 150 hp falan 0-100 8.1 s civarında orkun abinin turbo abart turbosu yani 7.7 -7.6 sn yapar 0-100 o x-5 0-100 de 2 boy ayırır çünkü otomatik.
Siz dua edin ayağım kaydı düştüm![]()
![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Arkadaşım bakın ben de ilk yazdığımda buna değindim zaten 200-300 mt lik kalkışlarda Orkun Beyin aracı önde olacaktır.Bununda tek sebebi kg başına düşen beygir oranı lakin top speed ve 0-100/0-200 de çok zor x5 4.4 v8 in 0-100 ü 7.00sn.
Benim olmaz dediğim otoban ve uzun soluklu performansta!
Orkun Beyin aracının ne kadar hoş bir araç olduğunun farkındayım eminim kendi motor hacminde geçemeyeceği araç yoktur. Ama 4000+cc ve v8-v12 v.b motorlar oldumu mantığım kabul etmiyor malesef.
Bu arada herşey beygir değilki.Büyük hacim her zaman avantajdır.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Hocam yukarıda yazdığım sizin otoban performansındada farklılık olmayacağı yönündeki tespitinizeydi.
*Bu 200-300mt lik mesafede kaç km hıza çıktınız?
*Sizce BMW gibi ciddi bir firma teknik spesifikasyonları açıklarken (0-100:7sn)insanlarımı kandırıyor.
*0-100 hızlanmanızı kaç sn de tamamlıyorsunuz?
*Abarth esseesse performansını geçmiş olduğunuzu düşünüyorum.
İmkan olsaydıda keşke görebilseydim aracınızı ciddi anlamda merak ediyorum.
saygılar.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Sevgili Onur kardeşim, sadece bahsettiğim mesafede BMW X 5 i açık şekilde geçtiğimi söyleyebilirim, hatta 2. vitesde 1 boy geçince pes ettiğini de belirteyim, kaç km. hıza çıktığıma ise doğal olarak o anda bakmamışımdır. Tabiki BMW firmasının teknik verilerinde kandırmaca olamaz ancak, kağıt üzerindeki veriler belli standardlarda ölçülen verilerdir. Yani her koşulda geçerli olmayabilir. 0-100 km. hızlanmamı ölçüp sizlerle paylaşabilirim tabiki, daha önceki bunca yıllık spor ve performans sınıfı otomobil tecrübelerime göre şu anki 0-100 km. hızlanmamın kesinlikle 7 sn. üstünde olmadığını düşünüyorum. Tabiki bu, zemin ve lastik, hava koşulları gibi faktörlere bağlı olarak değişken olacaktır. Sizi her zaman Ankara'da misafir edebiliriz, şeref verirsiniz. Selam ve sevgiler.![]()
Çok teşekkürler...![]()
MAKYAJ BİYERE KADAR!
Arkadaşlar alın size bir kısa film. Film iki bölüm 20 dakika filan. Konumuzla alakası son 1 dakikada ama çok keyifle izlediğim bir filmdir. Beğeneceğinizden eminim. 20 dakikam yok diyenler 2. bölümün son dakikasına baksın.
Şayin (Part 1) - YouTube
Şayin (Part 2) - YouTube
x5lerin cogu 4.4 motor alayıda lpgli diye biliyorum![]()
aman ne olacak usta passat ile gallardo kapışıyor sizinkide işmi![]()
Üstad tam olarak ağırlıklarını bilmiyorum ama 3 kapılı gp ler 1040 kg diye biliyorum , seninki 5 kapıysa belik 30 kg daha farkeder , tahminimce x5 2 tonun üzerinde dir yani o kendini toparlayana kadar varacğın yere varman (kısa mesafede) gayet normal, uzun bi yolda affetmez...0-100 ü bile 4,7 saniyeymiş...t jet 8,9 diye biliyorum
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Fiat Grande Punto 1.4 Turbo T-Jet 120 hp Sport (3K) Teknik Özellikleri
![]()
Karoser: Hatchback (3K) Çekiş: Ön
TEKNİK VERİLER
Motor ve Performans
Silindir Hacmi: 1368 cc
Silindir Sayısı: 4
Maksimum Güç: 120/5000 hp/dd
Maksimum Tork: 206/2000 Nm/dd
Azami Hız: 195 km/s
0-100 Km Hızlanma: 8.9 sn
Şanzıman: 5 ileri manuel
Yakıt Türü: Benzin
Yakıt Tüketimi
Şehir İçi: 8.9 lt/100km
Şehir Dışı: 8.7 lt/100km
Genel: 5.4 lt/100km
Boyutlar
Uzunluk: 4030 mm
Genişlik: 1687 mm
Yükseklik: 1490 mm
Dingil Mesafesi: 2510 mm
Kapasite
Yakıt Tankı: 45 lt
Bagaj: 275/1030 lt
Koltuk Sayısı: 5
Ağırlık
Boş Ağırlık: 1155 kg
DONANIM
Elektrikli Ön Camlar: Standart
Elektrikli Arka Camlar: -
Manuel Klima: -
Otomatik Klima: Standart
Xenon Farlar: -
Ön Sis Farları: Standart
Yol Bilgisayarı: Standart
CD Çalar: Standart
MP3 CD Çalar: Standart
Yağmur Sensörü: Opsiyonel
Park Sensörü: Opsiyonel
Cruise Control: Opsiyonel
Immobilizer: Standart
ABS: Standart
ASR: Standart
ESP: Standart
Merkezi Kilit: Standart
Isıtmalı Koltuklar: -
Sürücü Hava Yastığı: Standart
Yolcu Hava Yastığı: Standart
Elektrikli Sunroof: Opsiyonel
KAYNAK: arabatercih.com
Sevgili Orkun Bey'e katılıyorum bu konuda. Merak ettim bende denedim geçenlerde bir x5'le. Tabi versiyon nedir bilmiyorum, yolda denk geldi saolsun tanımadığım halde arkadaş kırmadı beni Güneşli otoban bağlantı yolunda test ettik.
Otobanda olduğumuz için kalkış yapamadık fakat 2 - 3 - 4 ve 5. viteslerde ki ara hızlanmalarda en fazla 2 boy öne çıkabildi x5. Fark 3 boy olmuyor yani. 200kph civarına kadar test etme şansımız oldu. Sora selamlaştık ben havaalanına saptım o devam etti.
Yani diyeceğim o ki benim araç stok sayılır hemen hemen. Üzerinde filtre, performans egsoz, laser kesim iridium bujiler ve Potenza S001 Y serisi lastikler mevcut. Tabi buna bağlı olarak yağ seçimimizde profesyonel düzeyde. Frenlerde EBC Green. Yazılım olarak oynamadık yalnız araçla.
İyi bir setup'la Orkun Bey'in dediği durumlar olur. Zaten OAGP'nin setup'ı hepimiz biliyoruz.
Konu Luc tarafından (15/10/2012 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri