Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Yağ bitmesi :( acil

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

bence bu hikayede eksik bişeyler var.Servis yağı biten aracı yağ ekleyip göndermez

tab tab
    tab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 52

Acil çağrıyı arayarak gelsinler her hangi yağ koyorsanız ınanmazlar ve motor sorunu çıkarsa kullanıcı hatası derler masrafı alırlar gelsinler tutanak tuttur ve sorunu telefonda yağ sorunu anlatırsanız yağ getirirler . Sonra her motor sorunu çıktığı zaman tutanağı gösterer para talep edemezler.

AYKUT *
    aykut27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 53

Beyler o kadar unutkanım ki hem benzini hemde yağı farkemedık işin aslı orda yatıyor allahtan önceden benzin bitti zor kurtardık motoru

arkadaslar benzınden durdu yağ lambası yandı ve yağ cubugunu cekınce yağ hiç yokturdu 2 litre yag ekledım 2 litre benzın ekledım calıstı direk servise gittim serviste herşey normal oldugunu soyledıler pis yagı bosaltıp yenı yag koydular hepsi bu kadar.
    Konu aykut27 tarafından (01/10/2012 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

geçmiş olsun. aracımı aldığım gün heyecandan yağına bakmamışım ertesi gün evin önünde bi kontrol edeyim dediğimde yağ, yağ çubuğunun ucuna değiyordu ve zivit gibi olmuş. sonra 2 litre kadar 10-40 ilave etmiştim ve 1 hafta sonra da bakıma soktum aracımı hiç de sorunda yaşamadım. aracımı üsküdardan tekirdağa bilmeyerek de olsa o halde getirdim.

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

bu araba nasıl yağ eksiltiyor ya onun bi cevabı yokmu ya da siz cevabını aramadınızmı? garantiniz varsa baksınlar neden yağ eksilttiğine biz puntolarda yağ eksiltme sorunuyla pek karşılaşmadık bu arabada anormallik var ya da karterin hafif delindi ordanda sızdırıyor olabilir dicem ama servis yağını değişmiş eşşek değiller ya illa farkederlerdi anlamadım cevaplarsanız hem merakımı giderir hemde daha yardımcı olmaya çalışırız.

AYKUT *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

servis herşeyin normal oldugunu söyledi bir nevi aracım bakıma girmiş oldu herseyı baktılar karteline yag yakmasına hıc bı sorn yok dedıler yagı komple degısıp verdikler aracı suan kullanıyorum arac biraz hafiflemiş cekişi filan güzel olmus. galiba benzinin bitmesi olayı karıstırdı herhafta yagına bakarım artık.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Bazen araca eksik miktarda sıvı koyabiliyorlar ya da araç eksiltebiliyor. O normal o yüzden 5000km de sıvı kontrolü vardır. Anlaşılan arkadaşın direksiyon ve debriyaj hidroliğinide tamamlamışlar debriyajla direksiyon yumuşadığına göre. Belli ki o aracında sıvı eskiği varmış tamamlanmış. Öküz altında buzağı aramanın manası yok. Güle güle bin kardeşim. Dikkat li ol yeter. Aklına geldikçe kontrol et. Aracı fazla sıkıştırıp üst devirlerde kullanırsan araç bir miktar yağ yakabilir. Belki bununla alakalıdır. Sonuçta multiair insan biraz basmak ister

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Alıntı Budweiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen araca eksik miktarda sıvı koyabiliyorlar ya da araç eksiltebiliyor. O normal o yüzden 5000km de sıvı kontrolü vardır. Anlaşılan arkadaşın direksiyon ve debriyaj hidroliğinide tamamlamışlar debriyajla direksiyon yumuşadığına göre. Belli ki o aracında sıvı eskiği varmış tamamlanmış. Öküz altında buzağı aramanın manası yok. Güle güle bin kardeşim. Dikkat li ol yeter. Aklına geldikçe kontrol et. Aracı fazla sıkıştırıp üst devirlerde kullanırsan araç bir miktar yağ yakabilir. Belki bununla alakalıdır. Sonuçta multiair insan biraz basmak ister
    Bizde T-Jet var yinede basamıyoruz benzin aldı başını gitti ne basması

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

aykut hangi servise götürdün aracını topcuoğluna mı özel servise mi? bildiğim kadarıyla son bakımı özel serviste yapılmış diyordun sende özele gittin sanırım. bence yağ eksiltme nedenini araştır sonradan başına sıkıntı yaratmasın

AYKUT *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

yok ali abey topcuogluna goturdum adamlar araçta bi problem olmadıgıını soyledıler hatta bugun aradılar bı sıkıntı varmı dedıler yok dedım heralde benım benzınin bitmesi motoru kurtardı tüm bakımlarını yaptırdım saolsunlar fatih bey var topcuoglunda cok iyi birisi yardımcı olyor baya bu hafta yıne götürebılırım sınyal lambaları için içine su kactı yenısını takıcaklar galiba... herhafta bakıcam eger eksıltme varsa gotururum servıse ıns bı skıntı cıkmaz abı.

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı aykut27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ali abey topcuogluna goturdum adamlar araçta bi problem olmadıgıını soyledıler hatta bugun aradılar bı sıkıntı varmı dedıler yok dedım heralde benım benzınin bitmesi motoru kurtardı tüm bakımlarını yaptırdım saolsunlar fatih bey var topcuoglunda cok iyi birisi yardımcı olyor baya bu hafta yıne götürebılırım sınyal lambaları için içine su kactı yenısını takıcaklar galiba... herhafta bakıcam eger eksıltme varsa gotururum servıse ıns bı skıntı cıkmaz abı.
    Peki daha önce ozele gitti demiştiniz.O zaman nasıl arabanın garantisi devam ediyor ?

Bence bu konuyu iyice arastırın.İleride basınız agrıyabilir.Garantisi devam eden araca ancak servis el surebilir garanti devam etmesi acısından oyle biliyorum.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Aracın motor garantisi iptal olmuştur şayet bir önceki bakım özel serviste yapıldıysa, elektronik, mekanik ve kaporta olarak garantiler ayrılıyor.

AYKUT *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

bence alakası yok beyler zaten bakımı 20bindeydı 23500de goturdum ayrıca ılk aldıgım haftada kapı menteşelerini değiştirdim garantisi devam ediyor.

hatta bugun görüştüm sinyal lambaları için getirinb bakalım bizden kaynaklıysa değiştirelim dediler

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

10bin deki aracin yag eksiltmesini ilk defa duyuyorum..

Selçuk DOĞAN
    k0d3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 86

servis herşeyin normal oldugunu söyledi bir nevi aracım bakıma girmiş oldu herseyı baktılar karteline yag yakmasına hıc bı sorn yok dedıler yagı komple degısıp verdikler aracı suan kullanıyorum arac biraz hafiflemiş cekişi filan güzel olmus. galiba benzinin bitmesi olayı karıstırdı herhafta yagına bakarım artık.
    bu kilometrede bir araba 2-3 litre yağ eksiltiyor ve buna rağmen herşey normal oluyor? ilginç.
    evo evo..

AYKUT *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı k0d3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kilometrede bir araba 2-3 litre yağ eksiltiyor ve buna rağmen herşey normal oluyor? ilginç.
    BAKIP GÖRÜCEZ ARKADASLAR bi şey olursa kendılerıne ayit

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

hocam yazılanları tek tek okudum gerçekten aracınızı zor kurtarmışsınız öncelikle geçmiş olsun..yağ ışığının yanma sebebi birkaçtane olabilir..yağ filtresi tıkandığında da yakar bana sorarsan yağ filtresi tıkanmış gibi geldi bana..yağ azalttığında ve tehlikeli seviyeye geldiğinde de yağ ışığı yanar aslında bizler yağ ışığının yanmasından çok korkarız ama o ışık yandığında yine içinde bir miktar yağ mutlaka bulunur ve hemen motor gitmez pamuk helva değil ki bu mükemmel oranlarla ve inanılmaz basınçlar çalışan makine..

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

yağ ışığı puntolarda son saniyede yanıyorsa ve yağ çubuğunu çektiğinde yağ görünmüyorsa bu araştırılması gereken ciddi bir sorundur ve herkes tehlikededir.....son saniyede yanan yağ ışığı hiç bir arabada işe yaramaz,işlevi yoktur ve araca az veya çok zarar verir.

Selçuk DOĞAN
    k0d3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 86

BAKIP GÖRÜCEZ ARKADASLAR bi şey olursa kendılerıne ayit
    dostum olur mu öyle şey yav, bişey olursa diye bekleyerek arabaya mı binilir. götür servise, bu niye 2 litre yağ eksiltti bulun de. illa çok büyük dert mi açılması gerekiyo sorunu iyice incelemek ya da çözmek için.
    evo evo..

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı k0d3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum olur mu öyle şey yav, bişey olursa diye bekleyerek arabaya mı binilir. götür servise, bu niye 2 litre yağ eksiltti bulun de. illa çok büyük dert mi açılması gerekiyo sorunu iyice incelemek ya da çözmek için.
    kesinikle katılıyorum araç nasıl olsa garanti altında durumunu anlat bakalım..ama benim içime kurt düşüren olay şu oldu..yağ yaksa yada yağ eksiltse diyeyim ya motordan sızma olur yada duman atar bu ikisi de yoksa arabaya bakım sırasında ya eksik yağ kondu yada tıpadan falan kaçırdı..başka bir açıklaması yok..

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon