evet 2 sefer denedım olmadı ve bı daha calıstırmadım ne yapmam lazım biz değişsek olurmu
evet 2 sefer denedım olmadı ve bı daha calıstırmadım ne yapmam lazım biz değişsek olurmu
zaten bu tırıvırı yağ lambası yağ hepten bittiğinde yanıyo benzinciden yağ ekleyin yola devam çekiciye servise para vermeye değmez
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
bak ustam sen zaten o aracı cekicisiz sanayiye veya servise götüremicen çekiciye en kötü 50-60 lira vericen onun yerine gidip benzinciden 2 litre yağ bile döksen o araba yürür zaten şuan senin aracında yağ varsa varsa yarım litre kalmıştır üzerine ekleyip sanayiye gidebilirsin ben olsam öyle yapardım veya arabayı kirkoyla kaldır önünü yağ tıpasını açabilirmisin bilemiyorum açabilirşsen komple yağı aırsın içerden kedin ekleyebilirsin
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri