Otoban girişinde ne ücreti ödediniz o arkadaşa??
Otoban ücretleri malum otoban çıkışında ödenir..
Çıkmadan önce, neredeyse her gişelerde bulunan, karayolları binasına girip destek (ya da KGS) alabilirdiniz.
merhaba yeni aldığımız araçta ogs ve kgs kartı olmadığı gişelerde alkıma geldi
ve kgs gişesinde arkadan gelen araca ücretini ödeyerek kartı bastırdım ve otobana giriş yaptım.
çıkışta ise ogsden çıktım ve ekrande kaçış gibi bi ibare yazdı.,
sizce ceza gelir mi gerlirse ne kadar gelir ?
Otoban girişinde ne ücreti ödediniz o arkadaşa??
Otoban ücretleri malum otoban çıkışında ödenir..
Çıkmadan önce, neredeyse her gişelerde bulunan, karayolları binasına girip destek (ya da KGS) alabilirdiniz.
arkadaş sizi "öpmüş"
belli bir süre(sanırım 7 gündü) içersinde ogs alırsanız ordan kullandığınız otoyolun en uzun mesafesini düşer, aksi halde, en uzun mesafe*11 ceza ödersiniz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Kaçak geçişlerde en uzun mesafe uygulanırr..
Benimde başıma geldi bayramdan sonraki gün hadımköy gişelerden girdim Ogs'em olmasına rağmen Otoyollar ücretsiz diye yazılan levha kaldırılmadıgı için önemsemedim Kgs'den (tabi herhangi birşey okutmadan) giriş yaptım Mahmutbey gişeleri çıkışta ücretli oldugunu görüncee sövee söveee Ogs gişelerinden çıkış yaptım Ekranda : Giriş yok 7,50 lira yazdı ( normalde 1,60 tl) yani en uzun mesafe parası aldı sizden muhtemelen en uzun mesafe parası düşülmüştürr..
Mail mi atalım ? kime nasıll ? sonra demesinler banane kardeşim her gördüğünee kanmayacaksın![]()
Sizin yaptığınızın aynısını ben yaptım kaçış yazdı bende de o günden sonra hiç araştırmadım cezayı ve aradan tam 1 sene geçti adresime geldi geçen hafta ceza ve daha yeni ödedik 22tlydi sanırım. otoban ise çeşme aydın otobanıydı.
O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
Hayır girişte basarsınki nerden girdiğin belli olsun ödeme herzaman (ogs kgs vs) cikstadir. Yani cikista alacatidan girenle seferhisardan giren fark etsin diye. Nakit gişeler varkende mesela bı kart alınırdı girişte cikista o verilir ona göre odenirdi biz nasılsa en uzun odicez diye basıp gecerdik hep![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Tabiki iki noktada da basacaksın.
Girişte okutacaksın ki girdiğin yer belli olsunEsprisi bu.
Çıkışta ise hesap kesecek, olay orda yani.
Girişte OGS girdin diyelim, çıkışta KGS çıktın. KGS kartını okutursun maximum mesafeden ücret keser, girişte ceza yazılmaz, çıkışta yazılır![]()
saçma salak işler bunlar KGS'nin otomatik olarak kaldırılması gerekiyor böyle bir durumun yaşanmaması için.İşin kısası tek ücret alınacak senden ama bazen kişiler sen gibi karıştırabiliyor hangi durakta vericem die ve bu da normal bişey.Yurtdışında KGS die bişey yok.Aracı olan herkeste OGS sensör zorunluluğu olması gerek.Ve bunu bankaların ücretsiz dağıtması gerek.Kotasız olması gerek...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
otobanda kgs kartı tek ise 2 kere basarsan hiçbir işe yaramaz çıkısda basarsan 2 kere basarsanız aynı kartı 1 normal 2 araç kaçak geçiş ücreti öder basımıza geli ordan yazıyorum ogs gecmissiniz birde cezayı bekleyin derim gelecektir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri