bu testleri sağlıklı yapan yer yok desem yalan olmaz . onun için böyle saçma salak insanların lafına kanıp arabandan da kendini soğutma. illede aracın gücünü ölçmek mi istiyorsun? sağlıklı 90 hp lik bir araçla boş yolda kaldır o zaman anlarsın. yada 65 hp çıktıysa veriler 75 hp gp ile kaldır bak göreceksinki bu dyno testi yapanların para tusağı olduğunu al sana en güzel dyno testi.65 hp hele de dizel olacak o zaman solucan hıznda gider be kardeşim . efendim neymiş ne araçlar var da 120 hp lik 65 çıkıyormuş. demek ki bunların aletleri 65 hp den fazlasını algılamıyor.
75 hp lik araç orda kesin 40 hp çıkarbunların hesabına göre. böyle boş şeyler ve boş insanlar için sıkma canını
30 tl verdim, arıza lambası yanmıyo. 22 haziranda eskişehirden birmotta detaylı expertiz raporuyla aldım, motorla turboyla vs alakalı herhangibir problem çıkmadı, aldığım gibide yağ ve komple filitre değişimine soktum aracı aldığım günden beride shell v-power ve gtl yakıtlarını kullanıyorum, benden önceki sahibi opetten alıyomuş sürekli, aracın eski sahibi sanırım bu siteyede üye eskişehirden "BEYAZIT55" nikli üye,
aynen doğru söylüyosun ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri