Alıntı orhanaysel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sıze tamamen katılıyorum bole konusmları nasıl yapabılıyolarr anlamıyoruım burası grande puntoya gonul verenlerle dolu bırbırını seven sıkı dostluklara vesıle olan bıyer ve bızler herzaman herkese karsı ıyı oluyoruzz devamlı alayısla karsılıyoruzz....bende bu kufurlu konusma ıcın kınıyorum...

AYRIYETEN HONDAYA OKADAR BINMEK ISTIYOSAN BUYUR HONDAYA BIN BIZLER GP LERIMIZDEN OLDUKCA MEMNUNUZ...

Ben gunluk hayatımda kufurlu konusmam dolayısı ile internettede farlı bir tutum icinde kalmadigimdan buradada konusmam ve konusmadım nerden cikti bunlar aciklayabilir misiniz?

Ayrıca arac forumlarının acilma sebebinin fabrikalar icin degilde tuketiciler icin fayda saglama amacli ve bu tuketicilerin tecrubelerini birbirine aktarması (sikayetlerin diger kullanicilarin bilinclenmesi icin ovgulerden daha degerli olmasi) gibi amaclar icin kullanildigini dusunuyorum, gercekten suan cok sasirmis durumdayim hatta bazi cevaplar oldukca gulunc geldi, ben puntoda kullaniyorum baska markalarida kullaniyorum kimse kimseye onu kullanma bunu kullan veya sunu kullaniyorsan sen bizim dostumuz diyemezki?? o zaman bu forum bilgi paylasimi forumundan cikar arkadaslar. Onemli olan kullancilarin daha fazla verim almasidir araclarindan, yoksa hicbir marka icimizden birisinin babasinin fabrikasinda yapılmıyorki!

Saygılarımla..