Muhendise açıklamalarından ötürü teşekkür ediyorum. Hemen ekleme yapayım. Bahsettiğim gaz ve debriyaja birlikte basmak baskı balataya zarar verecektir doğrudur. Fakat burda ben zarar vermemesi için özel bir yazı yazmadım. Bu taktik neden işe yarar; vites küçültürken zaman kaybedersiniz, özellikle de vitesi küçültürken ayağınızı gazdan çekip tekrar gaza basarsanız turbonun açılıp kapanma(daha doğrusu basıncının azalıp artma) gecikmesine maruz kalacaksınız. yok ben ayağım gazda köklü iken vites küçültürüm diyorsanız hem bu şekilde de baskı balataya zarar verirsiniz ayrıca debriyajı hızlı bırakmanız baskı balataya zarar vermenin yanı sıra aracın patinaj almasına da sebep verebilir hem de aracın hızı zaten şu anki vites hızına yakın ise tekrar vites büyültmek zorunda kalırsınız. ama aracın devri 2000 e çok yakınken vites küçültmek saçma. ayağınızı kökleseniz turbo basıncını bekleyeceksiniz ve bu beklemede 1- 1.5 saniye araçtan tepki alamayacaksınız. Fakat dediğim gibi gaz ve debriyaja beraber basıp debriyajı hemen bırakırsanız(patinaja düşmeden) daha kısa zamanda torkdan ve turbodan faydalanmış olursunuz. Umarım açıklayıcı oldum. Merak eden arkadaşlar; bunları böyle teoride anlamak kolay değil, dikkatli bir şekilde pratikte deneyebilirsiniz.