Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Yine de Punto Alırmıydınız ?

Ali Türk
    The Big Punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 44

Yaklaşık 2,5 yıl kullandım, hiçbir sorun çıkarmadı.
    Sattım C sınıfı sedan bir araç aldım.

Evren U
    Evren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    45**
    Edilen teşekkür: 10

Punto 1.4 Fire 8V benzinli motor hem ekonomik hem de sorunsuz, benim için güçsüz de sayılmazdı. Şimdi 1.3 95hp multijet kullanıyorum, kesinlikle Punto'ya bakış açınızı değiştirir eğer daha önce bu aracı bu güçle kullanmadıysanız. Kendi bütçemi zorlaya zorlaya gidip 0 dizel-otomatik aldım diye çevremden yemediğim laf kalmadı, şimdi o çevremdekiler aracıma binince laflarını geri alıyorlar. Bu fiyata daha iyisi olmaz, Ferrari'nin , Maserati'nin veya diğer hız makinalarının yanında zaten bu araçlar scooter kalıyor. Lütfen Punto'yu Punto dengi otomobillerle karşılaştırtalım, bunun anlamı şu ; 29000 TL den 49000 TL 'ye hangi Punto , aynı satış bedelli hangi otomobile karşı sönük kalıyor, bence hiçbir model ve donanımlı Punto rakiplerinden daha az donanımlı, daha az ekonomik, daha az güvenilir değil...

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Puntoların benzinlileri 20.000 km de bir bakıma giriyor, dizelleri ise 10 ve katlarında ama tek rakamlı bakımları aynı 20 bin ve katlarındakileri ise ağır yani örn vercek olursak 10 bini : 205 , 20 bini 400, 30 bini yine 200 kusur ama benim fren balatalarım bitmişti yine 400 ü buldu, 40 bini yine 400 civarı bilginiz olsun...
    garantinin devam etmesini istiyorsan benzinklide 10bin km yada 1 yıl sonunda servise girmelisin 20 bin değil

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garantinin devam etmesini istiyorsan benzinklide 10bin km yada 1 yıl sonunda servise girmelisin 20 bin değil
    yok abi yanlış biliyorsun benzin 20bin yada 1yıl dizel 10 bin yada 1 yıl diye biliyorum ben

mehmet yilmaz
    iskmehmet1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675
    Edilen teşekkür: 16

alacaksan dizel al,istediğin gibi gez dolaş gözün yakıt ibresinde olmadan,benim gibi dizel bakımı ağır değil bence yılda 200-250 olsun canım ne var bunda.ihtiyacına ve parana göre bir orta yol bul...kazasın günler herkese

KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

2008 den beri gp kullanıcısıym. Aracımdam gayet memnunum üniversiteyken mavi renklisi sitenin önü park etmişti aracı epey incemiştim ve o zaman tasarım olarak çok beğenmiştim. Daha sonra arkadaşım aldı ve yakıt konusunda yüzüm hep güleceğini söyledi ve hep yüzüm güldü

Ben alırken o dönemde fiesta ve poloyu incelemiştim. her ikiside donanım fakiri ve b sınıfı araç için epey yüksek fiyat çekiyorlarıdı. bu sebepten dolayı puntoya karar verdim.

Şimdi bi daha punto alırmıyım sorusuna pek zanntemiyorum, özellikle şu konfor açısından eksikliği uzun yolculuklarda yorması ve eskiyen yüzüylede (sürekli makyajla ısıtılıp ısıtılıp önümüze konulması) ve yüksek fiyatlarıyla cazibesini kaybetmeye başladı.

yeni i20 test edip iyice incelemeden karar vermekte istemiyorum. şunuda belirteyip boşline poloya 40 bin vermektense yine punto alırım.
    Konu M@GIC tarafından (24/05/2012 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Puntoların bakımları 20000kmde 1. Dizellerin 10000kmde 1 yağ+yağ filtresi değişimi var ekstra...

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Puntoların bakımları 20000kmde 1. Dizellerin 10000kmde 1 yağ+yağ filtresi değişimi var ekstra...
    pardon 10binde değil

20bin yada 1 yıl hangisi önce dolarsa

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Üstad puntoya bugün binmiyoruz ilki benzinliydi ikincisi dizel di gerek kitapçığında gerekse serviste bana söyleneni yazdım ? var mı aksini söyleyecek olan elbetteki hangisi dolarsa önce onu yaptırcaksın ha şu da bir gerçek Türkiye nin koşulları çetin old için bu aralıklar düşük bence dizel de en az 20 yapmalı benim görüşüme göre
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Emrah Topçuoğlu
    Sekoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

Peki sizce ikinci el dizel araç almakta bir sakınca varmı özellikle 100.000km yi geçmiş dizel alınmaz diye duyuyorum etrafımdan 150.000 km motorun yenilenmesi gerekiyor gibi şeyler duyuyorum bunlarun gerçeklik payı varmıdır yoksa şehir efsanesi midir ?
    Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,. Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

düzgün kullanılırsa dizellerin motor ömrü 600.000 700.000 km yeterki bakımları düzgün zamanında yapılmış olsun ben de satsam gene punto ya da punto evo alırım 16000 km yol yaptım tık yok

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Sekoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki sizce ikinci el dizel araç almakta bir sakınca varmı özellikle 100.000km yi geçmiş dizel alınmaz diye duyuyorum etrafımdan 150.000 km motorun yenilenmesi gerekiyor gibi şeyler duyuyorum bunlarun gerçeklik payı varmıdır yoksa şehir efsanesi midir ?
    gerçi işin ustası yanıtlamış ama km'den ziyade kullanan kişi ve nerede kullanıldığı önemlidir, şehir içi dur kalk trafikte kullanılmış 100 binde araç almaktansa sadece şehirler arası yolda kullanılmış 150 bindeki araç almak daha mantıklı olabilir, kullanmasını bilmeyen biriyse 50 bindeki dizel araç bile alınmaz.

biraz süpriz yumurta gibi yani

Serhat G
    eskibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 62

Yine alırım, fakat aynısının zıplamadan gidenini yaparlarsa onu alırım.

Birkan GENÇ
    Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS
    Edilen teşekkür: 799

3 tane Grande Punto'm oldu..

Şuanda hala 2008 ibizamı satıp 2006'da olsam 90lık mümkünse cam tavanlı punto almanın peşindeyim
    ╗ ╔╗
    ║║
    ╗ ║║
    ╔═══╗ ║║
    ║╚═══╝║ ║║
    ╚╝

ahmet ak
    abahri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 31

öncelikle merhaba;2004 puntomu sattım 2012 evo dizel otomatik skydome aracımı aldım.ve çok memnunum.sattığım araç 128.000 de servis bakımlı idi ve önemli bir sorunu yoktu beni de üzmedi.bence motorun ömrü ,araç bakımlı oldukça bizim gibi kullanıcılar için evladiyelik olur diye düşünüyorum.Yine bir punto alırmıyım bilmiyorum ama multijetten sanırım vazgeçmeyeceğim.

Evren U
    Evren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    45**
    Edilen teşekkür: 10

multijet 95hp ile 1.depom 137 TL ye karşılık 700 kilometre , bunun 500 kmsi sehirdışı , 200 kmsi şehir içi. Aracı teslim ederlerken 3-4 depo motor kurum bağlayacak, çok yakacak demişlerdi, 20 kuruş yakıyorsa süper süper...

Hasan Hüseyin BEKİL
    Hsyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 1

Şu anki aracım 3. puntom, üç beş kronik sorunu bulunuyor arkadşların da dediği gibi ancak fiyat fayda donanım olarak diğer modelleriyle kıyasladığınızda cidden motoruyla donanımıyla punto fark açıyor son olarak örnek verim: Yeni aveoyu bir ay önce ankarada test ettim donanım çok güzel esp hız sabitleyici vs var ancak inanın motor sesi iğrenç yani motor önde değilde sanki yan koltukta çalışıyormuş gibi sesi vardı, ondan sonra kendi aracıma binince öpesim geldi aracımı, gidin test edin farkı ve kaliteyi göreceksiniz...
    Yeni aveoda fiat 1.3 multijet motoru var ama ses yalıtımı **** sanırım.

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

2 tane kendim sıfır gp aldım,bir tane de kardeşime sıfır evo aldırdım....yine alırım..çok seviyorum arabamı.
    Gezgin Gp.

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu 95 lik motor

Alıntı Hsyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni aveoda fiat 1.3 multijet motoru var ama ses yalıtımı **** sanırım.
    Test esnasında chevrolet müşteri temsilcisine sorduğumda bundaki motor fiatın motor dimi dedim, yok abi chevy nin kendi motoru dedi bende uzatmak istemedim sustum Motor kaputunu açtım benzemiyordu
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Test esnasında chevrolet müşteri temsilcisine sorduğumda bundaki motor fiatın motor dimi dedim, yok abi chevy nin kendi motoru dedi bende uzatmak istemedim sustum Motor kaputunu açtım benzemiyordu
    Motor kapağı markadan markaya farklılık gösterir.Altında tanıdık makine var ama

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon