128 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Yeni Punto, Evo'dan güzel diyen var mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    mehmet yilmaz
    iskmehmet1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675
    Edilen teşekkür: 16

çoook uzun bir mesaj yazdım sonra sildim bunu yazmaya karar verdim sıkıldım,sen haklısın ş.içi 650 km yapan otomatik benzinli almadım dizel aldım,hata bende senin araba eco meko modda 900 km yapar şehirler arası...güle güle kullan dostum,Allah kaza bela vermesin...

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı iskmehmet1975 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çoook uzun bir mesaj yazdım sonra sildim bunu yazmaya karar verdim sıkıldım,sen haklısın ş.içi 650 km yapan otomatik benzinli almadım dizel aldım,hata bende senin araba eco meko modda 900 km yapar şehirler arası...güle güle kullan dostum,Allah kaza bela vermesin...
    Mehmet cevap yazmak istemiyorumda dayanamadım.ya sen kimsin ki seni kandırmaya çalişiyim.Yada ben kimimki sen beni kandırmay a çalişasın.Boşboş yazıcğına aç formu fire yakıt tüketimi ile ilgili yazıları oku zaten dediğim değerden daha iyilerini görüceksin.

Aracı ilk aldığımda ilk depo bile 550 Km den fazla yaptı.Fire motor gücü olarak kullancısını tatmin etmeyen,sakin kullanımda en idaal yakıt tüketimi sağlayan benzinli motorlardan biridir.yüksek devirli kullanımda aşırı yakar,uygun devir araliği seçildiğinde şaşırtıcı sonuçlar çıkarır.

otomatik vitesli araçlar düz viteslerine göre daha çok yakar.Dualogic yarı otomatik bir vitestir.eco mode denen olayda vites değişim devirlerini düşürdüğü için yakıt sarfiyatını düşürür.fabrika verilerinde bile otomatiği düz vitesten düşüktür.

Dizelle 650 km yi zor görüyorsan demekki aracın 3000 devir altını görmüyor yada bir gariplik var araçta

Sana sert çıktım ama hakettiğine inanıyorum.

-Arabayla ilgili ilginç yorumlarından dolayı değil
    -Arabanın 4 teker üstünde hareket eden bir cisim olduğundan daha fazla bilgi sahibi olmadan(puntolarla ilgili) belki hayatında ilkkez dualogic,fire motor,eco mode gibi terimleri
    duymana rağmen

"sallamişsin biraz gibi abuk sabuk bir lafla yalancı demeye hakkın yoktu"

cahil cehaletiyle saçmalıyacağına forumda bu soruyu sorsan zaten sana sakin kullanımda "Fire dualogic araçların şehir içi 600-650 km yi gördüğünü söylerlerdi"

Bu forum insanların birbirine birşeyler salladiği ego tatmini yaptığı bir yer değil
    Konu since1453 tarafından (18/05/2012 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet cevap yazmak istemiyorumda dayanamadım.ya sen kimsin ki seni kandırmaya çalişiyim.Yada ben kimimki sen beni kandırmay a çalişasın.Boşboş yazıcğına aç formu fire yakıt tüketimi ile ilgili yazıları oku zaten dediğim değerden daha iyilerini görüceksin.

Aracı ilk aldığımda ilk depo bile 550 Km den fazla yaptı.Fire motor gücü olarak kullancısını tatmin etmeyen,sakin kullanımda en idaal yakıt tüketimi sağlayan benzinli motorlardan biridir.yüksek devirli kullanımda aşırı yakar,uygun devir araliği seçildiğinde şaşırtıcı sonuçlar çıkarır.

otomatik vitesli araçlar düz viteslerine göre daha çok yakar.Dualogic yarı otomatik bir vitestir.eco mode denen olayda vites değişim devirlerini düşürdüğü için yakıt sarfiyatını düşürür.fabrika verilerinde bile otomatiği düz vitesten düşüktür.

Dizelle 650 km yi zor görüyorsan demekki aracın 3000 devir altını görmüyor yada bir gariplik var araçta

Sana sert çıktım ama hakettiğine inanıyorum.

-Arabayla ilgili ilginç yorumlarından dolayı değil
    -Arabanın 4 teker üstünde hareket eden bir cisim olduğundan daha fazla bilgi sahibi olmadan(puntolarla ilgili) belki hayatında ilkkez dualogic,fire motor,eco mode gibi terimleri
    duymana rağmen

"sallamişsin biraz gibi abuk sabuk bir lafla yalancı demeye hakkın yoktu"

cahil cehaletiyle saçmalıyacağına forumda bu soruyu sorsan zaten sana sakin kullanımda "Fire dualogic araçların şehir içi 600-650 km yi gördüğünü söylerlerdi"

Bu forum insanların birbirine birşeyler salladiği ego tatmini yaptığı bir yer değil

sakin kullanımda yer yer 850 km dahi görmüştür....Arkadaşı bende kınıyorum. Birde şunu ekleyeceğim...Biz 850 km lik yol gidip araçtan indiğimizde çakı gibi kalırken...Arkadaşın dizel arbasından inen adeta mikserde çırpılmışa dönüyor....Saygılar....
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakin kullanımda yer yer 850 km dahi görmüştür....Arkadaşı bende kınıyorum. Birde şunu ekleyeceğim...Biz 850 km lik yol gidip araçtan indiğimizde çakı gibi kalırken...Arkadaşın dizel arbasından inen adeta mikserde çırpılmışa dönüyor....Saygılar....
    gene mi sen ?

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gene mi sen ?
    ne demek istedin bilader ????
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne demek istedin bilader ????
    bırak fire motorlu araç sahipleri kendi aracıyla mutlu mesut yaşasın, keza multijet motorlu araç sahipleride öyle. herkes kendi ihtiyaçları dahilinde araç alır ve kullanır. hiç bi şeyi olduğundan daha yukarılara taşıyıpta, eskiden yaşadığımız sorunları yaşamayalım. sende güzel güzel forumda vaktini geçir demek istedim.

kavgasız, gürültüsüz bir forum istiyorum, karşıma dizel araç aldığım için enayi olduğumu düşünen insanlar istemiyorum. motorunuzun yağını erken değiştirin, hatta para toplayıp yağ alayım v.s. diye başlayan mesajlar yazan ama aynı zamanda sözünü tutabilecek insanlar istiyorum.

ayrıca
    Tüm insanlık için, tüm haklar için, tüm hayvanlar için, tüm menekşeler için, tüm dağ çilekleri için, tüm kardelenler için, hepimiz için, herkes için, bu dünyayı var eden bu dünyada var olan herkes için, hepimiz için adalet ve sevgi istiyorum! Teşekkürler Türkiye! by kaybedenler kulübü

sence çok mu şey istiyorum ?
    Konu Ziyaretçi034 tarafından (02/08/2012 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.