önce benzin , Şimdi dizel ,sonra lpg, sonra elektrik en son güneş enrjisi ona bile vergi koyar bunlar![]()
boşa ya boşa .hür hak adalet bu!!
önce benzin , Şimdi dizel ,sonra lpg, sonra elektrik en son güneş enrjisi ona bile vergi koyar bunlar![]()
boşa ya boşa .hür hak adalet bu!!
tekrar sölüyorum,norveçte ve ingliterede sadece dizel kullanımını engellemek,havayı temiz tutabilmek için,o fiyatları koyuyorlar. Benzine teşvik için. Aynı ülkelerde benzin ne kadar acaba?
ne kadar komik değil mi benzin bedavaya yakın ancak motorin dünyanın en pahalısı.
kolayı var...dizeli kökten yasaklasınlar....
Eğer bu devlet yeni olupta dizel olan araçlardan aynı kategorideki benzinli bir araca göre yüksek vergi alacaksa, inanın bir dk bile durmam benzinliye geçerim, zaten benim niyetimde mazotun 5 tl olacağı gün var, 5 olunca niyetimden ya garajda yatırmak geçiyor veya satmak geçiyor...Tabi bu arada maaşım tutupta 3 binin üzerine çıkarsa bunu yapacakta değilim![]()
o zaman adana da bizim kırmızı belediye otobüslerini kaldırsınlar kalkışta bile dumanından duramıyorum benim arabanın 1 ayda saldığı co2 yi bir kalkışta salıyor onu ne yapacaklar acb??
Belediye otobüslerini doğalgazlı hale dönüştürüyorlar yada MAN ' a para kazandıracaz diye yeni sistem otobüsler alıyorlar.Kimi belediye bunu kademeli olarak yapıyo kimide yapmıyo. O konuda ne yapacaklar bilende yok zaten biliyosunuz çoğu belediyenın parasından çok borcu var... Ama bunu yapan Tayyip onuda düşünür...
tüm halkı aynı anda yolamazsın yoksa çok tepki çekersin bölüp bölüp yolacaksın!
önce benzine sonra LPG'ye sonra dizele zam yapacaksın hepsine aynı anda yaparsan olmaz uyanır halk!
bizim halk çok gariptir: benzine zam yapınca cebine para girmiş gibi dizelci sevinir, sonra dizele yapınca bu sefer benzinci sevinir, aslında ikisi de soyulduğunu anlamaz böylece!
ondan sonra pahalı pahalı dizel araç satacaksın ekonomi yapar çıkartırım diyecek halk yolunacak, sonra vergi koyacan ekstra yolacan, ondan sonra fahiş fiyata elektrikli oto satıp yolacan, ondan sonra elektrik vergisi koyar onları da bir gün yolarsın elbet!
yanlış mıyım?
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
BENCE;
kesinlikle kyoto ile bir ilgisi yok. çevreci düşünce olsa 5bin küsür HES-kimi faal,kimi inşa halinde kimi proje aşamasında-olmazdı bu ülkede. yazın suyu kuruyan dereye bile hes yapıyorlar. hangi çevreci anlayıştır bu!
tek sebep var, çeşit çeşit kampayalarla, özendirmelerle bize sattıkları o kadar dizel araçtan vergi geliri olarak faydalanmak. bu fırsatçılık büyük devletlere yakışmaz ama! benim ne suçum var ki sana inandım da dizel araç aldım diye, şimdi beni yolacak kaz, sağılacak inek gibi görüyorsun!!!
ben bunları yaradana havale ediyorum arkadaşlar artık
Benzin veya dizel... Bir şekilde cebimizden çıkan para artıyor neden birbirinizle tartışıyorsunuz ki? Bunun zararı hepimize... 2 güne bir benzine zam yapıldı e dizelde benzine yaklaştı şimdi birde vergi çıktı dizelinde pek bir avantajı kalmadı benzininde yani ikisinin birbirinden pek üstün bir tarafı yok kademeli olarak ikisinede bindiriyorlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri