Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
73 sonuçtan 61 ile 73 arası

Konu: Son zamanlarda OPET in yakıtı ve hizmetlerin den memnunmusunuz?

aziz işyaran
    kratos saint-4756 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adıyaman
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Valla arkadaşlar ben de şikayetçiyim opetten .geçen sene aldığım yakıttan daha fazla tüketim olmaya başladı.benim gibi 5 arkadaş daha bu şekilde muzdaribiz.bir arkadaşım opetten shelle geçti( motor dizel).bariz şekilde motor sesi ve yakıt tüketimi azalmış...Şu YGS olayı olması bizi mahkum ediyor...Gerçi Shellinde YGS olayı var ama...Ne yapalım arkadaşlar??????

aziz işyaran
    Nereden
    Adıyaman
    Rengi
    Evo Siyah

Arkadaşlar az önce servisteki ustamla görüştüm.Bana dediklerini aynen aktarıyorum ;' Eğer Shell ya da Total size Opet gibi YGS kart verip ben kefilim diyor,yakıtla ilgili bir sorun olduğunda ben yaparım diyorsa yakıt istasyonunuzu değiştirebilirsiniz' dedi .Opete mahkumiyet diye bişey yok yani bilginize...

emre onur
    emreonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 36

arkadaşlar son zamdan sonra TP, ye gitmeye karar verdik, malum biraz indirimli.
    orada tek çeşit motorin var, opet ile aynı yakıtı aldıklarını söylediler, bir de onlardaki tek çeşit olan normalde Vmax vs. gibi pahalı olan motorine denkmiş....

4. 16/03/2012, 17:23

veli ercan
    vek66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31
    Edilen teşekkür: 117

Alıntı saint-4756 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla arkadaşlar ben de şikayetçiyim opetten .geçen sene aldığım yakıttan daha fazla tüketim olmaya başladı.benim gibi 5 arkadaş daha bu şekilde muzdaribiz.bir arkadaşım opetten shelle geçti( motor dizel).bariz şekilde motor sesi ve yakıt tüketimi azalmış...Şu YGS olayı olması bizi mahkum ediyor...Gerçi Shellinde YGS olayı var ama...Ne yapalım arkadaşlar??????
    Alıntı saint-4756 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar az önce servisteki ustamla görüştüm.Bana dediklerini aynen aktarıyorum ;' Eğer Shell ya da Total size Opet gibi YGS kart verip ben kefilim diyor,yakıtla ilgili bir sorun olduğunda ben yaparım diyorsa yakıt istasyonunuzu değiştirebilirsiniz' dedi .Opete mahkumiyet diye bişey yok yani bilginize...
    opet ten shelle geçmeden önce shell müşteri hizmetlerini arayarak ygs hakkında detaylı bilgi almak istedim. zaten müşteri hizmetlerini arayınca bilgilendirme mesajları geliyor o mesajların birinde bu konu hakkında bilgi veriyorlar. daha sonra görüştüğüm yetkili bıkmadan usanmadan tam 15 dakika bilgi verdi. illaki bize gelin demiyorlar opetten aldığınız da yakıtla ilgili bir problem olduğunda onlar nasıl bir prosedür uyguluyorlarsa bizden aldığınız yakıtla ilgili problemleriniz dede aynı prosedür işleniyor diyorlar. yani ygs aynen bizim firmamızda da var ve sonuna kadar ürünlerimizin arkasındayız dedi yetkili. güvence olarakta sadece shell den yakıt alırken pompacının bize verdiği fişleri saklamak yeterliymiş. zaten önce ki mesajlarda bir arkadaş demişti yasal olarak fiat-opet ygs olayında böyle bir uygulama olamaz diye. bence opetten memnun olmayan arkadaşlar tereddüt etmelerine gerek yok ygs den dolayı...

aynı zamanda bende shell gecmeden önce servisi arayarak sorduğumda hiç farketmez istediğim yerden alabileceğimi dile getirdiler.
    Konu vek66 tarafından (16/03/2012 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.

emre can
    flood01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

bu tartışmada bitmez gibi shell sessiz daha az yakar gibi yorumların fazlalaşmasıyla linea sahibi arkadaşım son 2 deposunu shell den almaya başladı ki bugün itibari ile aracının opete göre daha fazla yaktığını ve öyle gözle görülür bir ses azalmasıda olmadığını ve tekrar opete döneceğini söyledi ki bu arkadaşım aracının değerlerini çok sıkı takip eder ecodrive değerlerini de sürekli kontrol eder.Sanıyorum shell daha az yakar lafı birazda psikolojik galiba.Bana göre shell in yakıtı daha ince olduğu için daha fazla yanma oluyor.Üstadlarımızın yorumlarıda böyle. Ben çarşamba aracıma yakıt aldım 90 TL aldı depo dolmuş durumda yani aracım 23 litre yakıt aldı.Aracımda 22 litre yakıt vardı ve Yol bilgisayarıma bakınca 432 km gitmiş görünüyorum.Yani 45 litrede aslında 800 km gibi bir rakam gitmiş oluyorum bana göre gayet iyi. opetten gayet memnunum.

emre can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz

çalıştığım kamu kurumunun kamyonlarıda anlaşmamız opet ile olduğu için oradan alıyorlar.Bugün şoförlerimizden birisiyle konuştuğumda aynen şunu anlattı
    (Önceki anlaşmamız BP ileydi bunu belirteyim öncelikle)
    Mersin den Kayseriye malzeme götürüyor 326 km mesafe var buna biz 350 km diyelim kaba taslak gidiş geliş 700 km kamyonun yaktığı yakıt 800-850 TL dedi.(yakıt BP den alındı)
    bu hafta başı Mersin-Ankara seferi yaptı mesafe 483 km bunada 500 diyelim yine kamyon dolu bu sefer opetten yakıt alındı gidiş geliş 1000 km falan tutuyor kamyon 1000 TL civarı yaktı dedi.Yılların şoförünün yorumu ve anlattıkları böyle aktarmak istedim sadece

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı flood01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tartışmada bitmez gibi shell sessiz daha az yakar gibi yorumların fazlalaşmasıyla linea sahibi arkadaşım son 2 deposunu shell den almaya başladı ki bugün itibari ile aracının opete göre daha fazla yaktığını ve öyle gözle görülür bir ses azalmasıda olmadığını ve tekrar opete döneceğini söyledi ki bu arkadaşım aracının değerlerini çok sıkı takip eder ecodrive değerlerini de sürekli kontrol eder.Sanıyorum shell daha az yakar lafı birazda psikolojik galiba.Bana göre shell in yakıtı daha ince olduğu için daha fazla yanma oluyor.Üstadlarımızın yorumlarıda böyle. Ben çarşamba aracıma yakıt aldım 90 TL aldı depo dolmuş durumda yani aracım 23 litre yakıt aldı.Aracımda 22 litre yakıt vardı ve Yol bilgisayarıma bakınca 432 km gitmiş görünüyorum.Yani 45 litrede aslında 800 km gibi bir rakam gitmiş oluyorum bana göre gayet iyi. opetten gayet memnunum.
    Alıntı flood01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çalıştığım kamu kurumunun kamyonlarıda anlaşmamız opet ile olduğu için oradan alıyorlar.Bugün şoförlerimizden birisiyle konuştuğumda aynen şunu anlattı
    (Önceki anlaşmamız BP ileydi bunu belirteyim öncelikle)
    Mersin den Kayseriye malzeme götürüyor 326 km mesafe var buna biz 350 km diyelim kaba taslak gidiş geliş 700 km kamyonun yaktığı yakıt 800-850 TL dedi.(yakıt BP den alındı)
    bu hafta başı Mersin-Ankara seferi yaptı mesafe 483 km bunada 500 diyelim yine kamyon dolu bu sefer opetten yakıt alındı gidiş geliş 1000 km falan tutuyor kamyon 1000 TL civarı yaktı dedi.Yılların şoförünün yorumu ve anlattıkları böyle aktarmak istedim sadece
    daha onceki mesajımda yazdıgım tecrubelerı dıle getırmıs gıbısınız şahsi fikrimde bu yönde

Kubilay Kubilay
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. puntor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777
    Edilen teşekkür: 88

opet tek kelime berbat .

emre onur
    emreonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 36

kamyonun yakıt tüketimi de baya iyimiş.

ÜMİT ÇELİK
    mitix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 21

yorumları okuyorumda ortada somut bilgiler yok . sizce opet yakıtı daha az veya çok km yol gitmesi o yakıtın shell veya total göre daha iyi olduğu anlamına gelmez yada daha kötü anlamına gelmez. fakat ortada bir gerçek varsa da ticari çıkarlar açısında fiat opet i tavsiye edecek. bu konuda objektif bir otoritenin laboratuvar verileri ile karşılaştırma yapması lazım.

emre can
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz

kamyonun ne kadar iyi yakıp yakmadığını bilemem ama en azından 25 yıllık şoförün bana aktardığı bilgi böyle.
    Ümit Bey dediğiniz gibi tamamen ticari bir olay Koç grubunun yaptığı
    bildiğim kadarıyla tüpraş koç grubunda ve özelleşme yapılırken zarara uğramamak açısından yapılan bir anlaşma gereği tüm firmalar yakıtlarının en az %70 ini tüpraştan almak zorunda yani bi nevi koç grubundan almak zorunda.Shell %30 luk kotayı gti getirerek dolduruyor.
    Kubilay Bey berbatlık göreceli kavram istasyondan istasyona fark eder.Genelleme yapmamak lazım.

aziz işyaran
    Nereden
    Adıyaman
    Rengi
    Evo Siyah

Arkadaşlar sanırım bu olay istasyondan istasyona fark ediyor.Aslında muhabbetimiz şirketleri kötülemek değil birbirimize yardımcı olmak.Bu konuyla ilgili yorum yapan herkesin iyi niyetli olduğunu biliyorum.Ancak devir ekonomi devri...Geçen sene aldığımız yakıt full depo ile bu sene 30-40 lira fark oldu.Ortada kesin veriler de yok ancak Opetten aldığım yakıtın şimdi beni eskisinden daha az götürdüğü kesin.kendimce yaptığım hesaplara göre 30-40 km daha az gitmeye başladım.Diğer istasyonları denemeden anlayamayacağız gibi duruyor.Yinede alternatifleri değerlendirip bizim için en iyi istasyon hangisi ise onu seçmemiz daha doğru olacak diye düşünüyorum...

DOĞAN KÜÇÜK
    clubber_style - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 44

herseyden once denemek lazım kaybedecek bisey yok sonucta.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234