Benim benzin ibreside depoyu doldurduğumda baya uzun süre doluya yakın gösteriyor. Sonraları güldür güldür düşmeye başlıyor. En son hesaplamamda şehiriçi km'de 37 krş yakmıştı. Bu arada bende sürekli opetten yakıt alanlardanım.
Benim benzin ibreside depoyu doldurduğumda baya uzun süre doluya yakın gösteriyor. Sonraları güldür güldür düşmeye başlıyor. En son hesaplamamda şehiriçi km'de 37 krş yakmıştı. Bu arada bende sürekli opetten yakıt alanlardanım.
gecen hafta mail atmıştım opete. mail ime mail ile karşılık vermişler. madem şikayetçisiniz servise gidin şikayetlerinizi onlara söyleyin diye kopyala yapıştır tarzında bir cevap vermişler. bende ilk gönderdiğim maili tekrar okumalarını sadece yakıt ve istasyonlarda ki müşteri memnuniyetin deki kalitesizlikten bahsettiğimi söyledim. adamlar demek ki hiç tiye almamışlar. kararsızdım artık bu vakitten sonra opet benim için bitmiştir.
Arkadaşlar ben 3 yıldır yakıtımı İzmir Çiğli Kipa Total'den alıyorum. Ama şimdi siz DOCO petrol falan dediniz. Kendi yeri dediniz. Bende baktım İzmir'de var mıdır diye ama bulamadım. İstasyon arama bölümünde doco olarak aratınca İzmir'de çıkmıyor. Ne yapacağız?
geçen hafta aracımın bakımını yaparken usta mozot filtresininin içinden çıkan pislikleri görünce nerden yakıt alıyorsan bir daha alma dedi bende artık opetten shell e geçtim sanki araç daha sessizleşti ve dumanı azaldı gibi geldi.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Bende opetten alıyorum ama memnun deilim depoyu boşalttıktan sonra hangi istasyondan alıyım şimdi sizce_? Evimin yakınında shell ve po var?
ben po geçtim menzil güzel performans aracın sesi hersey güzel ama geçen ilk marşta almadı ve bunu 2 kez tekrarladı birde total denicem
Merhaba;
Altınuzade opetten alıyordum geçen seneye kadar çalışanlardan dolayı artık Opetten yolda kalsam dahi almıyacağım. Tavsiyem anadolu yakasında olanlar için Bostancıdaki Total dir. Nedeni kendi sevkiyatlarını kendileri yapıyor ve gerçekten çok başarılı yakıtları var. bir kez deneyin bence memnun kalırsınız.
tüketim değilde benim şikayetim aracın çok gürültülü çalışması. yakıtımı altunizade ve kavacık opetten alıyordum ama ciddi ciddi shell'e geçmeyi düşünüyorum. aracım 7000 kmyi geçti ve ilk aldığımdaki sessizliğinden eser yok. (bakımı yaklaştığı için ses yapıyor diyemem çünkü 2500 km'de yağını değiştirmiştim)
evet servis banada aynı seyleri soyledi acıkcası bende opeti değiştirip bp yada shelle geçmeyi düşünüyorum daha once bir süre denedim bp'nin yakıtı kesinlikle cok cok az yanıcı inanılmaz menzille(uzun menzil anlamında) karşılaşabiliyorsunuz , shell'in benzininde ise bir süre aynı yakıtı almaya başlayınca sanki devir saatinde bir rahatlık oluyor ancak ince bazlı bir benzin gibi ve menzil anlamında daha kısa sonuçlanıyor gibi bakalım birkaç mail atıp teknik sonuçlar istedim nasıl sonuclanacak bakalım.
evet arkadaşlar dün resmen shell e geçmiş bulunuyorum. tabi almadan önce depoyu bir güzel boşalttım. suan için pek farkedemedim bişey ama san ki ilk kavramada biraz daha atiklik oldu gibi geldi.bakalım kullandıkça anlarız herhalde farkı.
bu opet konusunda bende sıkıntı cekıyorum.ve konusulanların hepsine katılıyorum.
bu bilgiler icinde tesekkur ederim hepinize
full den aldım en son. bizim ordaki 2 shell istasyonu full e dönmüşlerdi. Daha evvel defalrca aldığım gibi yine gidip fullden aldım. opetten bile iyi bence yakıtları.
opetten vazgececegımı hıııc dusunmezdım total ve shell ı denedım total taraftarıyım artık
kardesım once opet kullanırken en ıyısı odur dıye dusunuyordum ve sonra gıtgıde olumsuz yorumlarla beraber degısık bır akaryakıt fırması deneyım dedım bı arkadasım mersın ataş da calısıor total de ve bana mutlaka bır kez excellıum dene dedı bununla beraber yıne foruma uye olan arkadasım alı rıza bozpınarda cok memnunum dedı ve denedım kı aldıgım total heralde mersının en temız akaryakıt ıstasyonudur sahıplerını cok ıyı tanıyorum...ıkı full depo denedım daha sonra shell denedım ama total derım bende baska bısı demem cunku en son yarım depo shell ın ustune aldım total ı arac barız degıstı!!! total bencede 10 numara
garanti olayından vazgeçerek bende mi vazgeçsem opetten ?
o kadar olumsuz yorum var ki![]()
Ben opetten memnunum. İstasyon ile şikayetleri olan arkadaşlar varsa telefon numarası verebilirim. Kibarca dertlerini anlatırlarsa eminimki karşılık bulacaklar. Sinirlenmeden sakin sakin anlatmaları tabiki şart. Zira karşında mantıklı birini bulmak istiyor insan.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri