Alıntı endlessX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doğukan bey fırat oto yu kötülemekten vazgeçseniz diyorumm,biz yaptıgımız işin herzaman arkasındayızz,iyi forumlar diliyorum
fırat oto
Sadece ben kotülemiyorum ama sizler bu zihniyetle calismaya dewam ederseniz heryerde kotuleyecegime emin olun firat otoda tek kotulemeyecegim insan serkan yorgancidir ve her fiattan arandigimda bu kisinin ayrimini yaparak sikayet ediyorum ven ve benim gibi bir kac kisi daha sikayetci size onerim deha otomotive musteri gibi gidin farki anlayin ben yine size soluyorum size asla şahsi degil ama servisinizi bana sorana kotuleyecegim herzaman cunki iyi bir fikir olusturamadiniz asla bende bunuda kimse degisemez.
Yillar once arceligin topkapidaki mudurlugundede bi sorun yasadim ve sonucta emelime ulastim sizleri kirmak degil amacim ama servisinizde iscilik benim gozumde sifir herneyse ama ben asla firat oto iyidir demicem o firmada birde satis temsilcim yeri farklidir ve asla baska sekilde benim icin iyi bir yani yoktur siz servisimizi kotulemeyin demeye hakkiniz yok ben müsteriyim ve memnuniyetsizligimi herzaman bildircem nasil baska yerden memnun isem yaziyorsam memnun olmadigim yeride yazicam sizede iyi forumlar dilerim ve benim yazilarimi gorur iseniz bu tarz konulardada sasirmayin