Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fırat oto asla bir işi bir kerede yapıp beceremiyor ilgi alaka berbat arabayı alıyorlar duvarın arkasına ne olduğu meçhul sadece ilgilenen servis danışmanımdan memmnundum ama yapılan iş işçilik rezillikten baska bir sey değil yazıklar olsun boşuna orda o alanı kaplamakta adamlar doymus para kazanmak istemior yüzüne bakmıyor doğru dürüst ve çalışanları gercekten çok lakayit ustaları deseniz allahlık bir arabaya bakıyor öbür arabanın bi tarafını unutuyor aynen bu durumu yasadım arabamın actığı yerlerini kapatmadan verdi sonra ben diğer aracla test sürüşüne cıktım bunu unuttum gibi saçma ve aptalca bir cevap verildi benim lastik bijonumu sıkmayı unutsaydı ve kaza yapsaydım sağ kalırsam eğerki onu öle bir durumda sağ bırakmam yağmamlarım o servisi ne kapısı kalır ne penceresini öleeceksemde onların canını yakmadan ölmem böle lanet böle kötü bir servis yok servis var servis var Deha otomotiv e gitmeye basladım bakımlara vs dört dörtlük bir servis öldürsen değişmem daha oraya giidince anladımki topkapının rezalaetini o kocaman alanı boşuna işgal ediyor
doğukan kardeşim çok ağır olmuş bu yazı..