unutmayın crash testleri 50 km hızda frensiz yapılıyor ve araçlarda o kadar hasar oluşuyor. kamyon'un hızı en az 70-80 ve yandan giriyor jeep'e araçlar yan darbelere daha dayanıksızdır.O yüzden ben video da oynama olduğunu düşünmüyorum. En önemlisi aracın kaymasına sebep olacak davranışlarda uzak durmak kaymaya başladı mı gerisi yukardakine kalmış.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
sanki emaneten tutturulmuş gibi
aracın menşei çin dese biri bu kadar şaşırmayacağız sanırım
offf cok feci param parça oldu![]()
üff felaket bi görüntü. tırında yapacak bi şeyi yok.
kar ve buzlu zeminlerde dikkatli kullanmak gerek.
videoda oynama olduğunu ben düşünmüyorum şahsen
karşıdan gelen tırın sürati ve taşıdığı yük göz özünde bulundurulursa
ayrıca parçalanan aracın yandan darbe almasınıda hesaba kattığınızda bu şekilde parçalanmanın olağan bir durum gibi düşünüyorum
ufak bir hesapla
bir adet çekici = 7 ton
bir adet dorse = 5,5 ton
taşıdığı yük ortalama = 18 ton
hepsi 30 ton yaklaşık olarak
30 tonluk bir dev en az 70 km ile yandan 1,5 tonluk araca çarparsa ne olur
ayrıca parçalanan aracı yakından görememe rağmen bir cip değil sanki pikap
gibi algıladım hatta üzerine sonradan kabin yapılmış gibi duruyor
benim düşüncem bugüne kadar gördüğüm ve yaşadığım kaza vakalarınıda göz önüne alarak düşündüğümde görüntüler gerçek
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Eğer videoda oynama yoksa bir aracın böyle dağıldığı yerde içindekiler ne olmuştur kimbilir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
gerçekten çok kötü...tırın çarptığı kısım harici emniyet kemeri varsa bir ihtimal kurtulabilir...
Keyif BMW'Dir...
montaj bucmylmz
dikkat dağıtmak için aralıklarla ekran karartıyorlar. normalde silecekler çalışmıyor.![]()
Tamamiyle gerçek. Çarpışma testlerinde duran objeye karşıdan 64 km ile çarptırılıyor. Yandan çarpışmada daha düşük hızda gerçekleştiriliyor. Araba anatomisini az çok bilen bir kişi en sağlam yerin arka sonra da önü olduğunu bilir.
Velhasıl kelam o tır coşkun ağabeyin de belirttiği gibi o momentle aracın en zayıf yeri olan yanından dalarsa ki araç da hareketli olacağı budur. Ha karşıdan çarpsa dağıtmazdı bu kadar ama akerdeon gibi iç içe, peynir tenekesi boyutuna sokardı o aracı...
Mermuma Allah rahmet eylesin Rusyada soför olmak zor...
Bence de gerçek gibi.Çok feci kimsenin başına gelmemesi dileğiyle.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
haklısın erdi
ben parçalanan arabanın hızını hiç hesaba bile katmadım belki yan olarak tırın önüne çıktığından itiraz olur diye
kaldıki çarpan tırın şasi başları 20*10 takviyeli çelik
darbeyi alan aracın kapılarında muhtemelen güçlendirilmiş koruma barı var
yani bu hızda ve yükte bir araç sonuç olarak içinden geçiyor
birde videoyu seyrederken parçalanan araç ilk darbeyi yanında seyreden kamyonetten alıyor yani kısmi olarakta olsa ilk darbe sırasında mukavemet kaybedip sonra tırın altına giriyorki buda önemli bir faktör
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
internette bazı sitelerede düşmüş video
bu arada aracın markası da belli olmuş
aynen 26 numaralı mesaj da belirttiğim gibi araç bir pikap
NİSSAN NAVARA
kazaya sebeb olan güçlü ihtimallerden biride 175 bg lik 410 nm bir araçla bu yol şartlarında ani gaza basmaktan ve sol tarafını karlı zemine kaptırmaktan araç arkayı kaybediyor
buyrun kazadan sonra nissan ve tırdan geriye kalanlar
The consequences of the accident Nissan Navara - YouTube
fenaymış![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri