Bravo bir üst segmentin arabası . Grande neden yalan olsun yada başka birşey , ,,,yok eğer focus astra golf yalan olacak diyosan katılıyorum sana)
arkadslar www.fiatbravo.it sitesinden bakabilirsiniz.gerçekten mükemmel gözüküyo blue&me de var eger piyasaya sürüldükten sonra bizim arbaların havası tamamen bitcek sanırım.ben şimdiiden üzülmeye başladım bile ....
Bravo bir üst segmentin arabası . Grande neden yalan olsun yada başka birşey , ,,,yok eğer focus astra golf yalan olacak diyosan katılıyorum sana)
bana da bugun emreylede konustuk bekledıgımızın bıraz altında donanımla gelıcek gıbı gelıyo umarım dusundugum gıbı olmaz ..
2008 beklemek gerekli galiba
:lol: :lol:
sen bütün üst segmentleri ekle bence
şaka bi yana araba gerçekten çok iyi.Çok dişli bi rakip geliyor
arkadslar demek istediğim fiat ailesinde insanlar artık gp lerdenn cok bravo ya takılacaktır ve bizim arbalara artık o kadar değerli bakılmaz satışlarda da artık gerileme başlar diye düşünüyorum ben çünki fiyatlarda düşük..
bence grande satışları yükselir nedeni ise fiat markasına karşı olan yargı kırılır gibi geliyor bana ben arabayı almadan 40 kişi ile konuştum 30 tanesi fiat alınmaz dedi
punto devam arkadaşlarrr satışlarındaki süreklilikde devam edecektir bravo üst sınıf beklentileri zorlayacak arkadaşlarımın da yazdığı gibi 1.9 motor da gelirse ki gelmesi muhtemel baya bi iddialı girecek ve a3 alfa falan hikaye olabilir motor bazında donanım bazında ama isim bazında fiat markasının arkasında yargılanabilir
gp ayrı bravo ayrı.
bravo linea dan dahi pahalı olucak.
bravo ,gp yi etkilemez.kimse üzülmesin.
bravo, astra ,focus ve golf ü kesmek için üretildi
Bravo GP yi etkilese etkilese olumlu etkiler.İki araç ayrı sınıf.Umarım Bravo da Tr de tutulur da GP ler bundan olumlu etkilenir.1994 yılından beri Avrupada başarıdan başarıya koşmuş bir Puntoyu olumsuz etkilemek o kadar da kolay değil maalesef...
Yani karşılaştırmak bile yanlış.. Sınıfları farklı sonuçta...
benim duydugumda bravoyla lineanın fiyatlarının hemen hemen aynı olacagı çünkü bravo,lineanın arkası hb modeli neden pahalı olsun ekstra fazla bişeyi yokki?
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
İşçilik donanım kalite hepsi Lineadan daha iyi. Hedef kitle Avrupalılar çünkü. Lineadan ortalama 2.5 - 3 milyar pahalı olur.
ben de bi programda izlemiştim.inanılmaz daha dorusu fiattan beklenmedik bi işçilik var arabanın içinde.ön konsol kaplaması cok kaliteli ve de aracta buyuk ekranlı bi sistem var.sanırım navigasyon falan da dahil içinde.ben tipini cok begenemedim sadece brz daaa ii olabilrdi gibime gelio.ama arac bizimkilerden cok kaliteli bayaa farklı yani kalite anlamında.ve de sonbaharda geliormus.su cok amaclı ekranlı sistemi belki bizim araclar için de opsiyonel paket içine girer.umarım ole olur..fiatının abartılı olmayacagını rahatlıkla soleyebilirm.aynı motor astradan daaa paalı olmaz kesinlikle..
enes..
benim cok hosuma gıttı konsol gercekten cok guzel skydome lu full bı bravo gercekten cok şık durur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri