Ne dersin hacı punto için alınır mı?![]()
Bu arada araç bakıyorum alınık araba bölümüne istediğim özellikleri yazdım bilgine feyyaz
https://forum.grandepuntotr.com/alin...16v-90-hp.html
bende katılıorum öküzden bol ne varki.
ayrıca gereksiz tartışmalar yapmaya gerek yok arkadaşlar adam yakalanmış fikir istiyo fikri olan söylesin olmayan fazla uzatmasın yok adam görevini yapıyomuşta vs kimse görevini yapmıyor işine geleni çevirir işine gelmeyeni ceviremez hadi bi milletvekili çocuğunu çevirsinde görüyüm neler oluyor burası türkiye unutmayalım..
Benzinli istemiyorumTek kapıya gerek yok ilk aracım olacak inşallah Allah kısmet ederse. 5kapıdan başlıyayım
![]()
Bize cam filminden ceza yedik ama ceza maddesi 44/1-b
Açılımı:
"Araç kullanırken sürücü belgelerini yanlarında bulundurmamak veya yetkililere göstermemek."
Ceza makbuzunun altında da 7 gün süre verildi diyor. Ne yapmak lazım.
Geçmiş olsun ama o maddeden nasıl ceza kesipte 7 gün süre tanıyabiliyolar anlamıyorum.Adamlar kafasına göre ceza uyduruyolar.
Filmleri söküp filmsiz halini yanlardan ve arkadan fotoğraflayıp bağlı olduğunuz trafik şubesine götürüp filmlerin söküldüğüne dair işletmeniz gereki 7 gün içersinde yoksa bir sonraki yakalanmanızda aracı bağlıyorlar..
Ama ceza film den değil ki. Ehliyetsiz araçtan sebep. Belki de memur maddeyi yanlış yazdı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri