filmden önce tamponsuz gezmekten ceza yicem gibi önde plaka yok arkada plaka yok polisler diyor bir daha görmücem inşallah denk gelmeyiz birine![]()
![]()
filmden önce tamponsuz gezmekten ceza yicem gibi önde plaka yok arkada plaka yok polisler diyor bir daha görmücem inşallah denk gelmeyiz birine![]()
![]()
aynen arkayı yaptırıcam zamanım pek yok birde havalar kötü yaptırsam bile gene kırılıcak o yüzden pek üstüne gitmiyorumzaten ceza olmuş 1700 62 lira koyarmı bize
![]()
komik demedim ki, söylediklerini saçma buldum sadece.. madem öyle bir sorunun var bence perde yaptır.. ceza da yemezsin.. istediğin zaman takar çıkartırsın yolcuna göre.. ayrıca ceza da yemezsin.. şahsen ben öyle yaptırmayı düşünüyorum..ve sana söyliimm koyu renk filmli camlar daha çok dikkat çekiyor.. en azından polisler açısından..
İnternette Punto uyumlu bod perde diye aratırsanız bulabilirsiniz şimdi link vermek istemiyorum reklam olarak anlaşılması açısından.
bişey olmaz benım hala plaka yok 3 numara filmler akşamları şehiriçinde gündüzlerle geziyorum sıkıntı yapmaayrıca olm sizin oralardaki polisler cok kibar bu gaziosmanpaşa taraflarında falan bir çevirmeye gelde üslup gör
![]()
şaka bir yana bence kapkara olunca araç polisler uğraşmaya çekiniyorlar gibi bir hava yarattı bende
![]()
Geçtiğimiz ay Beylerbeyi'inde polis cam filmi için ceza kesti. Bir hafta süre verdiler. Açık koyu farketmiyor. %30 karartma filan yemiyorlar. Ama her polis nedense ceza uygulamıyor.Araç 2 yıldır trafikte daha şimdi ceza kesildi. Ceza kesildikten sonra verilen 1 hafta süre içerisinde filmleri söktürmek gerekiyor. Önler yetmiyor hepsini istiyorlar. Eskiden aracı muayeneye gönderiyorlarmış ama şimdi. Söktürdükten sonra aracın yanlardan ve arkadan fotoğrafını çektirip cezayı kesen ekipler amirliğine araç ile birlikte gidiyorsunuz. Tespiti oradaki memurlar yapıyorlar.
Eğer bu işlemi yapmaz iseniz aracın plakasına yakalama işlemi giriliyor. aracınız herhengi bir ekip tarafından yakalandığında bağlanıyor. Ondan sonra işler zorlaşıyor. Aracı bu defa trafikten alacağınız bir yazı ile muayene istasyonına götürüp filmlerin söküldüğünü tespit ettirip. Ondan sonra bağlama işlemlerini kaldırtıyorsunuz. Buda çekici parası, muayene parası, otopark parası, ilave trafik cezası ve yeddi emin parası filan derken 1000 TL yi geçen para ve zaman kayıplarına neden oluyor.
Onun için en iyisi araç alırken orjinalinde arka camlar karartılmışı almak.
istanbul içinde pek çevirmeye girmedim zaten filmlerden çevirmeye bir tek mahmutbey gişelerinde girdim ondada biraz makara muhabbet tatlıya bağladık ondan sonra hiç film çevirmesine girmedim haa unutmayın film çevirmesi ayrı,normal çevirme ayrıdır film için özel ekipler var onlar sadece filmlerle ilgileniyorlar onlara denk gelirseniz uğraştırırlar![]()
bugün filmleri söküp trafik tescile gidip gösterdim. arabayı incelediler önce cam tavanı folyo zannedip bunuda git söktür dedi, o cam tavan iyi bakın dedim sonra ne dese iyi? cam tavanmış ama buna film yaptırmışsın simsiyah duruyor.. dedim ne alakası var girip bakabilirsin film var mı yok mu?
Neyse o olayıda hallettik yine baltayı taşa vurdu.. arabanın etrafında bir kaç tur attıktan sonra şunu bi çalıştır bide gaz ver dinleyelim egsozunu dedi. Dedim araba dizel bağırmaz merak etme! olsun sen yinede çalıştır dedi çalıştırdım ordan da ofsayta düştü memur bey. Sonra içeri girdik çektirdiğim resimleri A4 kağıdına bastırdım 4 adet. bu sefer de demesin mi ben bu resimleri böyle kabul etmem düzgün resim getir! Ben de dedim nasıl istiyorsun vesikalık mı çektirip getireyim? biraz ters ters baktı ordan başka bir memur geldi o anda arayı yumuşatmak için başladı sorulara arabayı kaça aldın? nasıl az yakıyormu. Bidaha cam filmi yaptıracaksan soğanlıkta bir yer var 100 liraya yapıyor git ona. Bende dedim birdaha film yaptırırsam araba men edilmez mi? hayır edilmez menini kaldırıyoruz bu fotoğraflarla demez mi? yüreğime o anda bir su serpildi en kısa zamanda filmciye gidiyorum..![]()
ya lotodan felan para çıksa bu işin argesine yatıracağımdüşünün camın içinde özel bir madde, düğmeye basınca elektrik sistemi devreye giriyor ve camlar simsiyah. polismi gördün, bas düğmeye camlar orjinal haline gelsin
çok iş yaparım herhalde
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri